Įkraunama...
Įkraunama...

taupi taupuole

QUOTE(Miaška @ 2009 08 21, 11:41)
Nematau dėl ko čia pirštais badyt. Pernai komandiruotėje Barselonoje ne kartą pietavome su kolegomis, maistą išsinešę į parkelį ant suoliuko, ir ne mes vieni tokie buvom.

Užsieny tokiais dalykais nieko nenustebinsi. Bankų sostinėj - Liuksemburge šiltuoju metu laiku per pietus visi miesto parkeliai nusėsti bankų tarnautojų su sumuštiniais ir pan. užkandžiais rankose smile.gif
Atsakyti
teko buti Ciuriche, parkelyje, solidžiai atrodantys vyrukai su kostiumais sėdi ant suolelių ir valgo iš dėžučių...

o kas dėl maisto mokykloje - tokios porcijos, kurios mokykloje kainuoja 6-8 litus užtenka gal tik iki kokios 6 klasės o kai ne kuriem dvimetriniam dvyliktokam ar net dešimtokam pavalgyti mokykloje reikia minimum 15 litų. deja tikrai ne visos šeimos gali sau tai leisti
Atsakyti
As vaikams i mokykla pietums neduodu,pasakiau-jei as galiu i darba pietus pasiimti,jus abi irgi galit.Tai mazoji nesasi,sumustinukus darosi,ar dar ka nors isimeta,o dicke tingi darytis ax.gif Siaip namie visada yra kazkokio maisto,tai didieji valgymai buna jau namo sugrizus,mazoji labai gera apetita turi,tai sluoja tada viska is eiles kas papuola smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 08 21, 22:52)
Užsieny tokiais dalykais nieko nenustebinsi. Bankų sostinėj - Liuksemburge šiltuoju metu laiku per pietus visi miesto parkeliai nusėsti bankų tarnautojų su sumuštiniais ir pan. užkandžiais rankose smile.gif

Mes su kolegomis ir čia kartais ant pievos išeidavom, kol karšta buvo, išsinešę maistą, kažkaip irgi niekas nesistebi biggrin.gif O labiausiai patiko kiek pailginti pietūs pernai pavasarį, kai nusinešėm valgyti prie upės thumbup.gif
Atsakyti
Labai džiaugiuosi, kad mano vaikis darželyje pavalgo tris kartus. Nors galėčiau pasiimti jį apie 16h, specialiai laukiu, kol vakarienę pavalgys. Sugaištu darbe tik pusvalandžiu ar valanda ilgiau (per tą laiką nuveikiu kokius nors savo reikalus), bet grįžus jau nereikia galvoti, ką čia tam išrankuoliui paduoti valgyt ax.gif paskui tik vakarienei kokia sriubytė ar netgi tik pienukas - ir rami visą dieną, kad vaikas tikrai pilnavertiškai pamaitintas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2009 08 23, 09:29)
Labai džiaugiuosi, kad mano vaikis darželyje pavalgo tris kartus. Nors galėčiau pasiimti jį apie 16h, specialiai laukiu, kol vakarienę pavalgys. Sugaištu darbe tik pusvalandžiu ar valanda ilgiau (per tą laiką nuveikiu kokius nors savo reikalus), bet grįžus jau nereikia galvoti, ką čia tam išrankuoliui paduoti valgyt ax.gif paskui tik vakarienei kokia sriubytė ar netgi tik pienukas - ir rami visą dieną, kad vaikas tikrai pilnavertiškai pamaitintas cool.gif

fantastika! bigsmile.gif Jei esi uztikrinta maisto darzelyje kokybe, tai manau ir tau ir vaikui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 08 23, 13:54)
fantastika! bigsmile.gif Jei esi uztikrinta maisto darzelyje kokybe, tai manau ir tau ir vaikui  thumbup.gif

mačiau, ką jie valgo, pati ragavau. kasdien yra iškabinamas valgiaraštis, aš viskuo patenkinta, nes namie tikrai neprigaminčiau tiek įvairaus ir sveiko maisto mirksiukas.gif o ir vaikis namuose prasčiau valgo, jam labiau patinka su kitais vaikais maitintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2009 08 23, 15:55)
mačiau, ką jie valgo, pati ragavau. kasdien yra iškabinamas valgiaraštis, aš viskuo patenkinta, nes namie tikrai neprigaminčiau tiek įvairaus ir sveiko maisto mirksiukas.gif o ir vaikis namuose prasčiau valgo, jam labiau patinka su kitais vaikais maitintis smile.gif

Bandos jausmas į naudą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2009 08 23, 15:55)

Tikrai labai šaunu tuomet, nes namie tiek įvairaus maisto neprigaminsi thumbup.gif
Mano vaikai irgi į gerą daržą vaikščiojo kažkada, šeimininkės su fantazija būdavo, dar ir sveikuoliškų patiekalų prigalvodavo, vaikai kad ir iš smalsumo valgydavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2009 08 21, 16:44)
koks tempas  bigsmile.gif bet cia neakivaizdines studijos turbut?  g.gif

Tiap, neakiv. sk., tempas - thumbup.gif .
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2009 08 22, 15:52)
Mes su kolegomis ir čia kartais ant pievos išeidavom, kol karšta buvo, išsinešę maistą, kažkaip irgi niekas nesistebi biggrin.gif  O labiausiai patiko kiek pailginti pietūs pernai pavasarį, kai nusinešėm valgyti prie upės thumbup.gif

Miaška, ir sita sukuosena grazi, a lia gi greit auga... biggrin.gif

Vakar...buvome p/c Parkas (Norfoje) - thumbup.gif . Bananai, arbuzai papigiai, tada sausainiai ,,tinginiui". Tik kai prie kasos patikrinau ceki, dantu siulu kaina etiketeje ir cekyje neatitiko. verysad.gif Stebuklingai siuliukai pabrango. Makseje uz toki bajeri buciau gavusi 5 lt.

TIKRINKITE CEKIUS SM.
Atsakyti
Labas rytas

Aš visada žiūriu kokias kainas muša man į čekį. Mano didžioji jau žino, kad mamos prie kasos kalbinti negalima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 08 24, 07:30)
Vakar...buvome p/c Parkas (Norfoje) -  thumbup.gif . Bananai, arbuzai papigiai, tada sausainiai ,,tinginiui". Tik kai prie kasos patikrinau ceki, dantu siulu kaina etiketeje ir cekyje neatitiko.  verysad.gif Stebuklingai siuliukai pabrango. Makseje uz toki bajeri buciau gavusi 5 lt.

TIKRINKITE CEKIUS  SM.

o atitaisė klaidą?

būna, kad prekybcentriuose vienas prekes padeda prie kitų kainų (pvz. Always įklotai gali gulėti prie etiketės su Descreet kaina. Visada tikriniuosi pavadinimus,ojei pavadinimo ant kainos etiketės neįmanoma rasti - žiūriu barkodą ax.gif
Atsakyti