QUOTE(krika @ 2009 09 04, 08:45)
vakar lopšelinukę pasiėmiau po pietų miegelio. auklytė sakė, kad verkė, nes juk priklauso turputį nuverkti. na jei priklauso, tai nesukau galvą.
o šį rytą palikau verkiančią
Na, galvok, kad ir šis etapas baigsis.
QUOTE(dreksis @ 2009 09 04, 08:52)
mano dukra irgi nevalgo darželyje

, irgi streikuoja
liūdna , kad priešiškai nusistačius...
Tada turi su ja pasikalbėti, paaiškinti, kad nuo jos elgesio priklauso tai, kaip su elgsis kiti.
O jei nevalgys, susirgs ir reikės važiuoti į ligoninę, kur mama negalės pasiimti namo, o turės gulėti ne vieną dieną ir gydytis. (Pabandyk, gal suveiks.)
QUOTE(iewike @ 2009 09 04, 09:11)
Maniske pernai berods irgi prastai valge darze... O kadangi per sia vasara viena men namie buvo, ir nelabai jau daug mes ten gaminom.... Tai jauciu po namu maisto, jai ir darzelio maistas pradejo patikti...
QUOTE(Baltike @ 2009 09 04, 09:32)
O mano penkiametis, pakeitęs grupę, šoke: nieko su visais nebespėja, nors dauguma naujų draugų visais metais jaunesni

. Ir žaislų darželyje, pasirodo, nebėra... O viskas iš esmės dėl to, kad grupių auklėtojų darbo stiliai labai skiriasi: viena buvo labai rami, niekas niekur neskubino, žaidimai - lego, dėlionės, o naujoji auklėtoja - žymiai energingesnė, viskas vos ne pagal švilpuką ir žaislai labiau judriems ar bent jau vaidmenų žaidimams pritaikyti.
Oho, kaip įdomiai. Aš galvojau, kad žaislai protaikomi įvairiems vaikų poreikiams.
QUOTE(Dilma @ 2009 09 04, 10:01)
O mūsiškiai nuo pirmadienio dvi savaites gyvens sporto salėj

... Ten ir žais, ir nemiegos - nėra kur - ir mokysis

... Vamzdyną keičia
Jooo, tai kokius tuos vaikus pasiims tėvai, kai jie bus nepailsėję. Siaubas.