[quote=freken snork,2009 11 30, 17:13]
mamytes, patarkit. mano leliukui menuo+savaite laiko. paskutinem dienom pradejo dazniau prasyti kruties, praktiskai visa laika, kada nemiega. o ir uzmiega vis sunkiau, pajutes, kad nera kruties, daznai prabudineja. kita beda - valgydamas labai daznai paleidineja kruti, kartais net rekia, jeigu is karto nekisu atgal. kartais pazinda ilgiau ramiai, pvz nakti, bet buna, kad pora kartu patraukia, paleidzia, vel patraukia, vel paleidzia. tai vis svarstau, ar zaisti toliau, ar suprasti, kad jis nenori valgyti?
Labas Freken, skubu tau atrasyti, Man taip jau buvo tai yra " 4 savaiciu krize" kai vaikui staigiai pagereja apetitas. Laikyk ji prie saves kiek jis nori, po keliu dienu bus daugiau pieno, as jau sita praejau.BET noriu tave ispeti , kadangi padariau klaida ir labai daug ji man kainavo. KAI pamatysi kad prisigamino pieno, ne uz ka nepraleisk naktinio maitinimo, nemiegok, zadink vaika, po maitinimo tikrink kruti ar nera suketiejimo, nes pieno daug vaikas gali nesusitvarkyti. TAI va man taip ir buvo, pieno uzsake, pienas atejo, o ji dvi naktis pramiegojo, rezultatas- sukietejimas didelis, kurio nesugebejau susitvarkyti per para + pakilo temperatura, ir vakar visa diena buvau be pieno

Vaikas pradejo pikti, nesiojau ant ranku visa diena, jokie buciniai pieno nepakeicia, vaikas nemiegojo visa diena, as namuose viena, net pavalgyti negalejau, Vakare maitinau misinuku, po to pati pavalgiau , vaikas uzmigo, kiek pailsejau, nakti jau atsirado pieno, nezinau kaip bus diena. Tiesa vaika maitinau su svirkstu,
Tai laikykis ir mokykis is svietimu klaidu,