Įkraunama...
Įkraunama...

Bazinės temperatūros matavimas

Kiekvieną mėnesį tikrinuosi prg ir matuoju BT.Tad dabar nieko nesuprantu.PO ovuliacijos mano BT laikosi 36,7-36,9.Šį ciklą progesteronas buvo 40 nmol,kas byloja apie pilnai įvykusią O,bet BT antroje ciklo fazėje buvo tik 36,7 ir porą dienų 36,8.Ar tai normalu?Ar galiu tikėtis nėštumo,jei progesteronas geras,o BT kaip ir neatitiktų nėštumo ,,standartų"?BT matuoju su gyvsidabriniu termometru pagal visas taisykles ax.gif

P.S.Mano kūno temperatūra yra l.žema 35,8-36,3.
Atsakyti
Bet kuriuo atveju objektyvesnis yra hormoninis tyrimas, todėl tikrai galite pastoti.
Atsakyti
Ar implantacijos metu gali BT šiek tiek kristi?
Atsakyti
BT visada gali šiek tiek svyruoti. Ar tai susiję būtent su implantacija, duomenų nėra.
Atsakyti
1.Ar nepaūmėjęs lėtinis tonzilitas gali iškreipti BT kreivę?
2.Kiek jis galėtų būti kenksmingas vaisiui ir ar vertėtų prieš planuojant nėštumą išsioperuoti tonziles?
Iš anksto dėkoju už atsakymus.
Atsakyti
BT ši patologija iškreipti neturėtų.
Apie operacinio gydymo būtinybę turite tartis su loristais.
Atsakyti
Labas rytas. Gerb. gydytoja, mano BT jau trecia diena 36.6, o menesines neprasideda Ovuliacija buvo stimuliuota Pregnyl, po to 3 DPO pradejau gerti Duphaston (po1 tab. 2kartus per diena), 5DPO dar suleista 1 doze Pregnyl. Bt po ovuliacijos buvo 37.0-37.2, 7 DPO BT krito iki 36.8, nuo 8DPO iki 13 DPO BT laikesi 36.9-36.95. Jau 13 DPO BT krito ir jau trecia diena laikosi 36.6. Preis tai kai krisdavo BT tai ta pacia diena pasirodydavo menesines. Gal galetumet man pakomentuoti mano situacija ir patarti ka daryti.
Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
Tokie BT svyravimai galimi. Siūlau dar keletą dienų palaukti, ir jei mėnesinės neprasidės, pasirodykite gydytojui, arba visdėlto atlikite nėštumo testą.
Atsakyti