Įkraunama...
Įkraunama...

Stomatologai Panevėžyje

Jooo, kiek zmoniu, tiek nuomoniu. O kiek mokate uz kanalu valyma? Lauksiu kainininku biggrin.gif
Atsakyti
Net negaliu pasakyt, kiek tiksliai kainuoja vieno kanalo valymas, man tvarkė keturių kanalų dantį, tai su gydymu, kanalų valymu, kanalų plombavimu, stiklo pluošto kaiščiu ir danties atstatymu plomba, gavosi tikrai nemaža suma - 770. Bet tuo pačiu buvo dar ir nuskausminimas bei nuotraukos prieš ir po gydymo.
Atsakyti
Sakykite prašau, gal kas nors taisėsi dantukus EXTRADENTOJE, Gyd. Karalevičienė? smile.gif kaip atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Niki @ 2011 05 02, 21:45)
Net negaliu pasakyt, kiek tiksliai kainuoja vieno kanalo valymas, man tvarkė keturių kanalų dantį, tai su gydymu, kanalų valymu, kanalų plombavimu, stiklo pluošto kaiščiu ir danties atstatymu plomba, gavosi tikrai nemaža suma - 770. Bet tuo pačiu buvo dar ir nuskausminimas bei nuotraukos prieš ir po gydymo.

O gal jus kanalu valymo kaina yra kartu su kanalu plombavimo kaina paskaiciuota, ar atskirai teks moket, kai plombuos kanalus ? cool.gif Aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Taip, ta 770 kaina, į kurią ir įeina viskas ką išvardinau toje žinutėje (gydymas, nuskausminimas, plombavimas, stiklo pl. kaištis, danties plomba). Bet čia pas gyd. G. Raščių.
Atsakyti
na o kas gali apie Dentavita kazka paporinti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juutaa @ 2011 05 09, 12:34)
Sakykite prašau, gal kas nors taisėsi dantukus EXTRADENTOJE, Gyd. Karalevičienė? smile.gif kaip atsiliepimai?

man irgi labai rupi, kaip is tiesu, gyvenu netoliese, tai paranku butu eiti i ekstradenta... gydemes pas ala prokopjeva, labai dziaugemes, taciau ji isvyko gyventi i uzsieni, tai nuliudau labai... gera, jauna, kruopsti gydytoja (nemaisykite su jos mama aldona prokopjeva) ...
Atsakyti
O extradenta kokioj gatvej? Gal cia prie senos maximos naujuose namuose?
Atsakyti
O mano toks klausimėlis. Noriu keisti***protezus***. Gal kas patartumėte koki gydytoją?
Anksčiau tai dariau Dentita ir Ko Vilniaus gatvėje 19, pas gerai pagyvenusią moteriškę tik pavardės nepamenu. Likau nepatenkinta. Dar ten dirba vienas jaunas vyriškis .Gal kam teko su juo susidurti, protezuotis pas jį.
Atsakyti
Gal kas galite patarti koki gera odontologa (kad gerai tvarkytu kanaslus) smile.gif skaitau cia visokiu nuomoniu yra smile.gif lauskiu patarimo
Atsakyti
Gal žinote gerą ortodontą Panevėžyje?
Atsakyti
QUOTE(vaitoška @ 2011 07 16, 14:45)
Gal žinote gerą ortodontą Panevėžyje?

1. Odentoje (ramygalos g.) dirba ortodonte Liesyte. Pas ja daug kas eina, atsiliepimai neblogi, bet man ji tokia truputi grubi pasirode.
2. Oridentoje (statybininku g.) dirba ortodonte Neverauskiene. Jauna gydytoja, dirba labai kruopsciai, atsakingai, svelniai, gerai viska paaiskina. Ji siaip dirba kaune, bet atvaziuoja ir i Panevezi.
Atsakyti