Įkraunama...
Įkraunama...

Rasos gimnazija

QUOTE(ievu @ 2010 05 09, 20:07)
Beje, Jovita, jeigu nepaslaptis, gal gali išduoti kur ruošiesi siųtis uniformą? :rolleyes:

Žinoma, pati šioje temoje ir radau :). Siuva "Hermann" parduotuvė, Kęstučio g. 59. Geriausia, kad ten atėjus užtenka tik pasakyti, kokiai mokyklai reikia uniformos ir viskas :).
Atsakyti
QUOTE(dovi666 @ 2010 05 09, 18:58)
Beje čia besimokančių noriu paklausti apie el.dienynus. Ar visi juos turi ar tik vyresni?

Visi smile.gif
Atsakyti
O čia nėra taip, kad kuo greičiau nuneši dokumentus tuo didesbė tikimybė, kad tave priims?
Skambinau į raštinė, ten sakė nuo birželio pirmos bus galima viską nešt.
Beje dar sakė, pradžioj pažymių knygelę bus galima atsinešt. smile.gif
Atsakyti
O tai gal žinot ką atnešti jeigu pas tave el. dienynas?
Atsakyti
Jovita smile.gif - labai ačiū. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi noriu pasiklausti. Kada ten reikia nešti tuos dokumentus dėl stojimo ir iš tikro ką ten reikia tiksliai nešti. Nelabai žinau. Mano sesė į rasą perėjo nuo rugsėjo 2, tai jai viskas kitaip buvo.
Atsakyti
Nu man irgi visai ne aišku, nes tam rasos lankstinuke rašo dokumentus pateikti iki birželio30d. o žemiau iki birželio 19d. Tai kaip čia tiksliai suprasti? Gal kurie stoja į universitetinę neša ankščiau o kiti vėliau? Ar kaip čia tada?
Atsakyti
1.Priėmimo komisija dirba nuo birželio 1d. iki birželio 30d. darbo dienomis nuo 9:00 iki 15:00 bibliotekos - informacinio centro kompiuterinėje skaitykloje (2 aukštas).
2.Jei vaikas neturi 14 metų, ateina su tėvais.
3.Pateikiami dokumentai:
nustatytos formos prašymas;
8 klasės baigimo pažymėjimo kopija;
olimpiadų, konkursų (1-3 vietų laimėtojų) diplomai;
pažyma apie šeimos sudėtį (jei šeima socialiai remtina arba daugiavaikė).
Mokiniai, stojantys į universitetines klases, privalo laikyti testą (2010-06-15 10:00val.).

DOKUMENTAI PRIIMAMI IKI BIRŽELIO 19D. 14:00VAL

Tikiuosi, aiškiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dovi666 @ 2010 05 10, 20:31)
Nu man irgi visai ne aišku, nes tam rasos lankstinuke rašo dokumentus pateikti iki birželio30d. o žemiau iki birželio 19d. Tai kaip čia tiksliai suprasti? Gal kurie stoja  į universitetinę neša ankščiau o kiti vėliau? Ar kaip čia tada?

Man atrodo, kad būtina visiems atnešti iki birželio 19d. Pati komisija dirba ilgiau, bet dokumentų vėliau nebepriima.
Atsakyti
Ačiukas , kaip gerai kad yra žmonių kurie gaudosi biggrin.gif
Atsakyti
Galima prašymą nešti ir po stojamojo testo, taip ? Nebus skirtumo ?
Atsakyti
Manau, kad jokio skirtumo... Aš pati, asmeniškai, stengsiuosi nešti kuo anksčiau g.gif
Atsakyti
Nuo to kada atneši dokumentus tavo patekimas tikrai nepriklauso. Viską lemia vidurkis ir testo rezultatas. Nors kai pati ruošiausi į šią mokyklą irgi skubėjau nešti dokumentus biggrin.gif
Atsakyti