Įkraunama...
Įkraunama...

Rasos gimnazija

Manau, nešk viską, o ar ims tai jų reikalas. Beje, kvailas kalusimas, bet ar reikia kopijas nešti? mellow.gif
Atsakyti
Originalus :). Atestato kopiją reikia :).
Atsakyti
Rytoj važiuoju atsiimti švarką ir liemenę :). Pranešiu, kaip jie ten atrodo :).
Atsakyti
O aš nešiau diplomų kopijas ir priėmė. Originalus pasilikau sau. biggrin.gif
Atsakyti
O kaip dėl uniformų vaikinam. Reikia ir kostiumines kelnes ir šlipsą ir BALTUS MARŠKINIUS? scare.gif Ar tik švarko užtenka?
Atsakyti
QUOTE(ievu @ 2010 06 16, 19:19)
O aš nešiau diplomų kopijas ir priėmė. Originalus pasilikau sau.  :D

Gal ten vietoj atšviestų :) ?
Papildyta:
QUOTE(theoc4ever @ 2010 06 16, 19:23)
O kaip dėl uniformų vaikinam. Reikia ir kostiumines kelnes ir šlipsą ir BALTUS MARŠKINIUS?  :bijau: Ar tik švarko užtenka?

Gimnazijos puslapyje aprašyta ir kasdieninis ir proginis variantai. :)
Atsakyti
Radau ir perskaičiau, bet galvoju, gal taip tik ant popieriaus, o šiaip tai nėra labai griežta.
Truputį nesąmonė. Jokių individualybių, visi vienodi. O dar tas kaklaraištis. :S
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo theoc4ever: 16 birželio 2010 - 18:33
QUOTE(theoc4ever @ 2010 06 16, 19:31)
Radau ir perskaičiau, bet galvoju, gal taip tik ant popieriaus, o šiaip tai nėra labai griežta.
Truputį nesąmonė. Jokių individualybių.

Na, kiekvienai dienai švarkas ir kostiuminės kelnės, po švarku gali rengtis bet ką :).
O aš šiaip uniformoje matau vien tik pliusus :).
Atsakyti
Jovita smile.gif - manau, ten tikrai galima atsišviesti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievu @ 2010 06 16, 19:34)
Jovita smile.gif - manau, ten tikrai galima atsišviesti. smile.gif

O jei originalus atneščiau negi taip ir pasiimtų O_o.
Atsakyti
Man atrodo, pasiimtų. Nes kai reikės nešti atestatus (kai pasakys, kad priėmė į gimnaziją), tai reikės nešti originalus.
Atsakyti
QUOTE(theoc4ever @ 2010 06 16, 20:31)
Truputį nesąmonė. Jokių individualybių, visi vienodi. O dar tas kaklaraištis. :S

Nieks kasdienai nenešioja baltų marškinių ir šlipsų biggrin.gif dažniausiai kokie megztukai,maikutės taip, kad calm down biggrin.gif
Atsakyti