Mano draugė vakar ėjo į rasą ir pasikeitė, kad jeigu nepateks į VDU klasę eis ir į paprastą. Šiaip nežinau ar bus galima, bet gali eit pabandyt :>>

QUOTE(Jovita
@ 2010 05 01, 19:50)

Turiu vieną klausimėlį čia besimokančioms. Mane nuo išėjimo iš mokyklos baido tik vienas dalykas. Dabartinės mokytojos gąsdina, jog gimnazijoje pedagogai nesivargina išmokyti, o tik numeta pratimų, kuriuos reikia padaryti numeriukus ir palieka vaikus kapstytis patiems. Ta prasme, vidurinėse mokytojos daugiau terliojasi su mokiniais, nes yra visokių, ir gerai, ir prastai besimokančių. Be to, ne paslaptis, kad korepetitorius dažniausiai samdo būtent gimnazistai.
Taigi, ar pačios ką nors panašaus pastebėjot ?
Taigi, ar pačios ką nors panašaus pastebėjot ?

QUOTE(ievu @ 2010 05 01, 20:54)
Aš taip pat turu vieną klausimą šioje gimnazijoje jau besimokantiesiems. Man sakė (nors nelabai noriu tuo tikėt), kad čia visai nemoko matematikos, kad gimnazija sukonsentruota tik į humanitarinius mokslus, o matematikos visiškai nemoko. Mokiniai prieš baigiamuosius egzaminus samdosi korepetitorius, bet vis tiek vos juos išlaiko.
Tai tiesa, ar tik dar vienas pramanas?

dar vienas pramanas

QUOTE(zinulė @ 2010 05 03, 23:35)
Gal žinot, kiek šiemet formuos pirmų gimnazijos klasių?
visą laiką formuoja 8.
QUOTE(ievu @ 2010 05 05, 14:24)
Turiu vieną klausimėlį šioje mokykloje besimokantiesiems. Šiandien savo mokykloje nugirdau gandą, kad VDU "Rasos" gimnazijoje mokytojai labai skirsto vaikus (t.y. vienus labai myli, atleidžia kai kurias klaidas, o kitų labai vengia, vis ką nors jiems prikiša, kabinėjasi). Žinoma, tokių mokytojų yra visose mokyklose, bet pasak tų, kurie man taip sakė, toje gimnazijoje visi mokytojai pasisikirsto vaikus. Man tai neskambėjo labai įtikinamai ir aš į tai didelio dėmesio nekreipiau. Bet ar tai tiesa? 

galėčiau pasakyti,kad kaip ir visur, yra taip,kad mokytojas turi savo simpatijas/antipatijas.. bet tikrai ne taip žiauriai,kad kelis myli,kitus sodina,ir kietiem nieko neįmanoma padaryti,nei gero pažymio turėt, nei ką.

QUOTE(beforesunrise @ 2010 05 14, 18:24)
Nenustebčiau, jei tikrai taip yra : D nes nesiveržia jie čia. Pas mane dar nieko, 20 merginų ir 10 vaikinų, bet būna, kad ir po 5 vaikinukus tik klasėje. Be to, ne vienas ir su panašiai apie septynis vidurkiu atėjęs.

Jau kad apie tą Juškienę prikalbėjot.. Nėra ji tokia baisi, kaip ir su kiekvienu žmogum reikia mokėti apsieiti. taip, uniformas žiūri, ir žiauriai..

patys ateisit,pamatysit kokia tvarka,kas ir kaip

Papildyta:
QUOTE(Justutis @ 2010 06 17, 11:57)
Jos bijo VISI. Mokytojai, mokyklos darbininkai, net valgyklos darbuotojai dreba paduodami jai dienos pietus už 5 litus. Jai praslinkus koridoriumi lieka tam tikra aura ir švelnus bažnyčios kvapas.

Jeigu man, atėjus vieną dieną su netinkamu sijonu (

Čia jau mokytoja nenorėjo nemalonumų turėti, nes jei per pamoką pagauna be uniformos, mokytojas kviečiamas ant kilimėlio. pagal taisyklės, su netinkama uniforma į pamoką negalima priimti mokinio. o dėl 3cm trumpesnio sijono nieko ji nebūtų sakiusi. klasiokės ir su trumpesniais vaikšto ir per reidus nė žodžio.
QUOTE(ewusee @ 2010 06 18, 21:15)
Atėję trečiadienį rasit tik sąrašus kas pateko į universitetines, o kas į paprastas klases. Kokia kieno raidė bus paskelbta tik likus kelioms dienoms iki rugsėjo 1. Taip yra jau daugelį metų
O kaip taip gali būti jei visi turi būti sudarę sutartis ir atnešę dokumentus iki 08.31 ?
Tai ką suneši visus dokumentus o po to paaiškėja kad tu nepatekai...
QUOTE(vigai @ 2010 06 19, 14:28)
O kaip taip gali būti jei visi turi būti sudarę sutartis ir atnešę dokumentus iki 08.31 ?
nu taigi sako, ar patekai paaiškės birželio 23, o į kurią raidę patekai paaiškės rugpjūčio gale

O mokslo metai baigiasi visada birželio viduryje?
Tai mokslo metai lyg ir visur taip pat baigiasi. : D
Oi tikrai ne visur. mus birzelio 1d. paleidzia:)
Oho. Kokia čia mokykla?
Juozo Urbšio katalikiška vid. m-kla