Įkraunama...
Įkraunama...

Rasos gimnazija

smile.gif+2010 06 22, 18:13-->
QUOTE(Jovita smile.gif @ 2010 06 22, 18:13)
Aš tai supratau taip, bet jei kas chorą lankantis pasisakytų, tai būtų puiku smile.gif.
Nemoku ir anglų. Kai pagalvoju, tai nieko normaliai nemoku, bet vis tiek manau, kad pateksiu į VDU klasę...
"Rasą" rinkausi pirmiausia dėl to, kad čia yra atranka. Skelbiami visų rezultatai, tai su kyšiu nelabai ir prasisuksi, kas dažnai pasitaiko bet kurioje kitoje gimnazijoje.

Nea, anglų man geriausiai sekasi, tai tik nenoriu, kad suprastėtų. :x

Moteriškė, kur ėmė dokumentus paklausė, kiek gavau iš to testo, paskui pažiūrėjo į metinį ir sakė, kad praktiškai patekau, tai ir nelabai jaudinuos. biggrin.gif

O Rasa daug atžvilgiu geriausias pasirinkimas. Beje, ar tiesa, kad Rasa Kaune antra pagal stiprumą mokykla? :s
Atsakyti
QUOTE(theoc4ever @ 2010 06 22, 18:16)
Nea, anglų man geriausiai sekasi, tai tik nenoriu, kad suprastėtų. :x

Moteriškė, kur ėmė dokumentus paklausė, kiek gavau iš to testo, paskui pažiūrėjo į metinį ir sakė, kad praktiškai patekau, tai ir nelabai jaudinuos. biggrin.gif

O Rasa daug atžvilgiu geriausias pasirinkimas. Beje, ar tiesa, kad Rasa Kaune antra pagal stiprumą mokykla? :s

Bendraamžių turnyre sakė, kad yra antri, po, berods, Jablonskio, bet manęs neįtikino. O kur KTU ? Čia ji - dešimta, bet visoje LT. Bet Kaune - tikrai ne antra rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovita :): 22 birželio 2010 - 17:23
smile.gif+2010 06 22, 18:22-->
QUOTE(Jovita smile.gif @ 2010 06 22, 18:22)
Bendraamžių turnyre sakė, kad yra antri, po, berods, Jablonskio, bet manęs neįtikino. O kur KTU ? Čia ji - dešimta, bet visoje LT. Bet Kaune - tikrai ne antra  rolleyes.gif .

Tam sąrašiuke parašyta, kad Varpo geresnė už Rasos, vien dėlto tas sąrašiukas man rodos nesąmoningas. Aš visuomet galvojau, kad Rasa iškart po KTU. :/
Atsakyti
QUOTE(theoc4ever @ 2010 06 22, 18:28)
Tam sąrašiuke parašyta, kad Varpo geresnė už Rasos, vien dėlto tas sąrašiukas man rodos nesąmoningas. Aš visuomet galvojau, kad Rasa iškart po KTU. :/

Paaiškinti paprasta. Ten skaičiuojama pagal tai, kiek mokinių pateko į savo pirmu numeriu pasirinktą specialybę, tai pvz., jei mokiniai stoja ten, kur įstoti lengva ( tarkim kokiam kaime į agronomiją ), automatiškai jų įstoja daug ir reitingas tampa nelogiškai aukštas. Į kokią ekonomiką taip lengvai neįstosi unsure.gif .
Atsakyti
smile.gif+2010 06 22, 17:22-->
QUOTE(Jovita smile.gif @ 2010 06 22, 17:22)
Bendraamžių turnyre sakė, kad yra antri, po, berods, Jablonskio, bet manęs neįtikino.

Sakė,kad antri po KTU. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Terrulka @ 2010 06 22, 18:37)
Sakė,kad antri po KTU. ;)

Gali būti :). Gal žinai, pagal kokius kriterijus ?
Atsakyti
smile.gif+2010 06 22, 17:39-->
QUOTE(Jovita smile.gif @ 2010 06 22, 17:39)
Gali būti smile.gif. Gal žinai, pagal kokius kriterijus ?

Pagal abiturientų egzaminų rezultatus. smile.gif
Rodė skaidres tai KTU visuose egzuose pralenkė Rasą ir lietuvių, ir matematikoj, ir istorijoj. smile.gif Ir dar jei neklystu, pagal istojimą į universitetus. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terrulka: 22 birželio 2010 - 17:41
wdh rasoj humanitariniai? ;ooo niekas to nesakė man. ko aš ten einu?
Atsakyti
Rasoj visi dalykai stiprūs. Tik šiaip iš aplinkos žmonės sako, kad ten humanitariniai, bet ištiesų ne. :>

O choras, taip nuostabu. Mano sesė ten vis važiuodavo į keliones pavasariais. O kelionės tai ne kokia Slovakija, ar Lenkija, o pavyzdžiui Graikija... Repeticijos choro kiek žinau per ilgąsias pertraukas kažkuriom dienom būna, bent buvo iki šiol.
Atsakyti
QUOTE(ŽuŽu*~ @ 2010 06 22, 18:53)
Rasoj visi dalykai stiprūs. Tik šiaip iš aplinkos žmonės sako, kad ten humanitariniai, bet ištiesų ne. :>

O choras, taip nuostabu. Mano sesė ten vis važiuodavo į keliones pavasariais. O kelionės tai ne kokia Slovakija, ar Lenkija, o pavyzdžiui Graikija... Repeticijos choro kiek žinau per ilgąsias pertraukas kažkuriom dienom būna, bent buvo iki šiol.

O ten reikia mokėt dainuot? biggrin.gif
Atsakyti
ne nu ir paklausė :DDDD
kas lankytumėt chorą?
Atsakyti
QUOTE(DustoffyaClassix @ 2010 06 22, 18:57)
ne nu ir paklausė :DDDD
kas lankytumėt chorą?

Jei net į Graikiją varo, tai me! Bet, kad dainuot nemoku, tai gal kaip nors įsiliesiu į visumą. biggrin.gif
Atsakyti