Atleiskit..kažko nesuprantu

QUOTE(Mil@na @ 2011 11 03, 21:37)
Normalu, kad nesuprantat. Chiromantė visais būdais mėgina sumaišyti su purvais vieną ezoterikę, sėkmingai dirbančią jau 17 m.
QUOTE(Chiromante @ 2011 11 02, 23:58)
Taigi pati paslaugu siulytoja pastoviai bendrauja siame skyrelyje, todel, manyciau, galima jai uzduotis visus klausimus
Tik nezinia kaip cia su tom vartotoju teisem bus - leidimas gi isduotas Visatos per Sventaja Dvasia....Gal cia geriau koks egzorcistas labiau tiktu, nei vartotoju teises - net nezinau 

O man rodos visgi psichiatras...

QUOTE(Gliese @ 2011 11 03, 22:24)
O man rodos visgi psichiatras...
ir ne šiaip su žydrom tablietkom, o su elektrošokine lazda 

Ateis laikas, reikės ir psichiatro, kai juodoji gulbė sušoks savo paskutinį šokį.

QUOTE(vaižgantė @ 2011 11 03, 23:45)
kai gulbė sušoko paskutinį šokį, kiek pamenu, jai prireikė juodo maišo su užtrauktuku

Sveiki,
gal galite pasidalinti kontaktais Margaritos is Pilaites. Parasykite i AZ.
Didziulis aciu
gal galite pasidalinti kontaktais Margaritos is Pilaites. Parasykite i AZ.
Didziulis aciu

QUOTE(Gliese @ 2011 11 03, 23:26)
kai gulbė sušoko paskutinį šokį, kiek pamenu, jai prireikė juodo maišo su užtrauktuku 

Kadangi maiše jau sėdi, betrūksta užtrauktuko. Visatos BK veikia be sutrikimų.
QUOTE(Snotra @ 2011 11 04, 15:27)
Mane tai domina tas šviesių energijų vanduo, kur trilitriakais pardavinėjamas, nes gi geras daiktas.
Aš tai urmu imčiau - sau kaimynams ir giminei.
Kad nekiltų gamybinių problemų, tai ir technologinio apgreidinimo sprendimą siūlau vietoj

Aš tai urmu imčiau - sau kaimynams ir giminei.
Kad nekiltų gamybinių problemų, tai ir technologinio apgreidinimo sprendimą siūlau vietoj

Tas vanduo nėra pardavinėjamas, todėl turiu nuvilti

QUOTE(vaižgantė @ 2011 11 04, 16:31)
Tuo geriau, jei už dyka

QUOTE(Snotra @ 2011 11 04, 15:36)
Tuo geriau, jei už dyka
juk kiek žmonių juo...pasisotins...apsivalys...taigi vardan humaniškumo ir visų gerovės...kur su trilitriakais ateiti???

Į artimiausią cerkvę, mieloji

QUOTE(vaižgantė @ 2011 11 04, 16:41)
Tai jūsų šviesos vanduo nuo cerkvės ir bažnyčios vandens niekuo nesiskiria