Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų telefonai ir adresai

QUOTE(rena78 @ 2013 06 04, 09:08)
Kokie įspūdžiai apsilankius pas Elena? Kiek ji ima?



siaip as pati daugiau ten is tu kortu supratau, nei kad man elena pasake. Daugiau neiciau, nes is manes trauke iformacija ir is to suvesdavo atsakymus ax.gif mergaites SM gali ir pigiau paburt. biggrin.gif

Atsakyti
Buvau uzsakus analize cia, likai pritrenkta blink.gif . Tiek tiesos man dar neiviena bureja nepasake schmoll.gif . Labai likau patenkint, galiu drasei rekomenduot thumbup.gif .
Atsakyti
Laba diena,
parasykite Zojos telefono nr. i AZ 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
gal kuri nors galėtų pasidalinti Virginijos iš Perkūnkiemio kontaktu?
Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
gal kas galite parasyti atsiliepima ir kontakta apie michaila (shamanas) dabar kiek zinau zmones priimineja tauro kalne vilniuje.
labai reikia pagalbos, nuimti porchia arba kitaip prakeiksma nuo mirties.
jei zinote kas gali padeti parasykite kontaktus ir atsiliepumus aciu
(
Atsakyti
dar mane domina geros burejos kontaktai vilniuje, kuri gali viska ir tiksliai (neklausinedama) nupasakoti is nuotraukos apie zmogu.
Atsakyti
Mane taip pat domina geros burejos kontaktai Vilniuje ir kad galetu papasakoti apie zmogu is nuotraukos.
Pati esu buvusi tik pas Svetlana is Pasilaiciu. Absoliuciai nieko nezinodama apie mane, net vardo, tiksliai nupasakojo esama situacija ir ne abstrakciai, bet tokiu dalyku, kuriuos tikrai ne apie kiekviena zmogu galima pasakyt. Del ateities.. issipilde tik vienas dalykas, taciau gan smulkus. Turiu rimtesniu problemu ir klausimu, kol kas dar niekas neissipilde, tad nieko komentuot negaliu. Labai noreciau pabandyt apsilankyt pas kita bureja, taciau negaliu apsispresti kur kreiptis. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burokėlis @ 2013 06 11, 08:12)
Na jūs taip dažnai kartojate astrologė vitą, kad mano aiškiaregystės lemputė staiga ėmė zvimbti, jo čia pati astrologė vita save reklamuoja biggrin.gif

drinks_cheers.gif "kaip pirštu į akį"

QUOTE(NaktineMurr @ 2013 06 13, 00:49)
to GITALE
Astrologes Vitos duomenys: ferrfrost@yandex.ru

Mano seimoje norejo pas ja pasidaryti astrologija, bet nezinojo gimimo laiko tai ji atsisake sudaryti astrologija, bet pakomantavo bendra kosmogramos fona tik.

Labai daug astrologu nesudaro astrologijos be tikslaus gimimo laiko, nes butent tik is jo ir suzinoma visa zmogaus astrologija - pati labai domiuosi astrologija, man tai labai patinka.Man asmeniskai astrologija daug kur padejo, bet be savo gimimo laiko nieko tikslaus nebuna.

Neklaidinkit, jei Jūs, Vita, (manau, taip reikia kreiptis) nemokat nustatyti laiko (vis dėl to tikrai "koją pakiša" matematika wink.gif )
O ar žinot, kas "eina aplinkeliu"? Manau, kad ir taip aišku, net rašyti nereikia
Atsakyti
astrologai gali nustatyti bent apytikslu gimimo laika, panaudoje svarbius gyvenimo ivykius, kaip pvz rimta liga, vestuves, artimo zmogaus netektis, kuri jus labai sukrete ir pan. Taip kad neklaidinkit musu ax.gif 4u.gif hihihi.gif
Atsakyti
g.gif Tema : Burėjų telefonai ir adresai ar kaip? rolleyes.gif
Atsakyti

Kazkam cia is motereliu aiski PARANOJA. Cia skyrelis kur zmones rekomenduoja jiems patikusius astrologus/burejus.

Nesu Vita ir reikalui esant net savo paso kopija galiu nusiusti i sio portalo administracija, nes mano vardas ir pavarde nera, kaip tos astrologes, tad jus APSIJUOKETE su savo spejimais.

O, gerus zmones visada rekomenduosiu BUTINAI!!!

Man patinka tik Astrologe Palmira , astrologe Vita.
Pati esu baigusi Palmiros kursus(Palmira nuostabi, talentinga, ji laiminga ir jos vaikai laimingi, nes ji parinko gera laika jiems gimti, jos dukra talentinga muzikante), su ja labai daug bendravusi esu, ji profesionale (tik mano kesenei jos atsrologija brangoka siuo metu, anksciau nebuvo ji man per brangi), kaip ir kiti Globos pasekejai, o ne tos pseudo LT astrologes, kurios mulkina zmones uz didelius pinigus, ir meluoja, priraso zmonems optimistiniu astrologiju, isgalvotu rektifikaciju,o jie patikeja, kad viskas bus gerai sau gyvenima susidirba, netenka darbu, praranda firmas, netenka mylymuju, nes kazkas astrologija padare ir aprase pagal isgalvota gimimo laika, uz tai ir neduoda tokie astrologai zmonems tiksliu ju astrologijos kordinaciu, laipsniu, ir t.t.o tik zodziu apraso, kad zmogus pats negaletu pasitikrinti savo astrologijos tilsumo(Palmira man ir savo kitoms mokinems nuo seno yra sakiusi apie sarlatanus, kurie nenurodo zmogaus astrologiniu duomenu, o meluoja, kad laika rektifikavo ir priraso kelis lapus isgalvotu fantaziju be jokiu atsrologiniu duomenu - sitaip LT apgaudinejami zmones, jie net nezino savo tikros astrologijos).

Daug astrologu nesutinka daryti rektifikaciju (ji nera daroma nei pagal operacijas, vestuves - neskieskite), nes net pati Palmira, Globa aiskina, kad pilna sarlatanu daranciu astrologija pagal tai kas net neturi vadintis astrologija, rektifikuoja zmoniu gimimo laika isgalvodami nebuta ju gimimo laika, net pati Palmira ne visiems gimimo laika rektifikuoja, o cia kazkokios astrologes is gatves be licenziju, diplomu, darbo patirties, leidimu dirbti ir mokesciu mokejimu aiskina, kad jos bet kam ir bet, kaip laika nustato, kai profesionalai su 20-30 metu astrologijos patirties, mokymuosi Rusijoje, Anglijoje, Sveicarijoje net gimimo laika ne visada rektifikuoja, nes turi sazines neklaidinti zmoniu.
Kas LT yra astrologai tie net nepraeitu Rusijoje ar Anglijoje priemimo i astrologijos mokyklas, nes daug zmoniu eina mokintis astrologijos nors ju astrologija netinkama mokslui, o tuolabiau astrologijos sudarymui kitiems zmonems, tokie zmones piktybiskai kenkia kitiems, bet jie sugadins savo karma ir ju vaikai bus nelaimingi, nes jie nusizenge pries zmones, kuriems sudarinejo astrologija neturedami to talento, neturedami astrologo horoskopo - Rusijoje ir Anglijoje zmones su netinkama astrologija astrologijos darbui i astrologijos mokykla nera priimami, ir jiems niekas neisduoda leidimu ir diplomu kitiems sudaryti ir mokyti astrologijos, o LT pilna astrologu mokyklu, kur net uz 200lt astrologo diploma gauna ir mulkina zmones paskui visokios bobeles.

KIEK APSISAUKELIU IMITUOJA REKTIFIKACIJAS IR ZMOGUI ASTROLOGIJA SUKURIA IS SAVO FANTAZIJU - Palmira jau susidure su tokiom pseudo astrologem(pseudo kolegem), kurios klaidina zmones, meluoja ir isgalvoja zmogaus gimimo laika, kai jis neturi duomenu apie ji, visos sarlatanes taip daro, kad zmones mulkinti, astrologinio laiko rektifikacija tik astrologu pripazintu profesionalu darbas ir tai daromas ne visiems, visiems laika rektifikuoja tik tos, kurios nori is zmoniu tik pasipelnyti ir parasyti bet ka, kad tik gauti is zmogaus pinigu, o jam 100% neparaso jo astrologiniu kordinaciu.
Palmiros astrologijos portale Horo.lt yra straipsnis apie astrologes sarlatanes, kurios be astrologinio pasaukimo, sugebejimu meluoja zmonems. Tik Palmira ir kitos Globos mokyklos pasekejos yra diplomuotos ir kokybiskos astrologes(-ai), nes ten bet kas is gatves tapti astrologu nesugebetu.

Esu pati savo astrologija dariusi net pas 9 skirtingus astrologus: pas Palmira, Vita, Saule Angelina Zalotoriene, dar pas kelis astrologus vyrus ir pas uzsienio astrologus(ten astrologija apie 40euru kainuoja), tad galiu sulyginti kainu ir astrologijos skirtumus.
Visoms moterims patariu pacioms dometis ir ismanyti astrologijos pradmenys, kad niekas nemaustytu.

Paskaiciau siame forume, net liudna pasidare, kad astrologe Palmira ir kitos Globos pasekejos, kurios turi ilgamete patirti, sertifikatus, leidimus, diplomus ir nuolat stazuojasi net uzsienyje taip yra apvaromos is pavydo kitu savo konkurenciu (pseudo kolegiu), kurios jai pavydi sloves, gabumu, astrologiniu ziniu ir patirties.
Nera ko pavydeti, antrom Palmirom LT gyvenime nebusite, ir galite smeizti, varyti kiek norite ant Globos astrologu mokyklos pasekeju - kybisku astrologu, zmones patys atsirenka tikra astrologija nuo optimistinio skiedalo skirto naivioms paauglems mulkinti.

Man galite neatrasyneti, nes matosi, kad esate nusistaciusi pries Pavelo Globos visame pasaulyje zinomo astrologo pasekejus, kurie zmonems parodo ju tikra astrologija, o ne optimistini mela.

Astrologija besidominantis zmones nera kvaili ir patys atsirenka ko jiems reikia ir mato jeigu juos durnina.

Atsakyti
o tai ko tamsta tokia pikciurna, a? nieks ant tos Jusu Vidos nevaro, tema, BUREJU, o ne astrologu rekomendacijos, ir nereikia cia musu visu pult unsure.gif kodel toj musu Lietuvoj isvis visi tokie pikti, as nesuprantu? doh.gif tiesiog yra desninga, kad kiekvienas naujoko pagyriamasis postas yra priimamas kaip savireklama.

cituoju: "Rektifikacija – tai gimimo laiko tikslinimas, kuris yra atliekamas, remiantis jau įvykusiais žmogaus gyvenime įvykiais". Kas Jusu manymu yra tie svarbus ivyke ivykiai, jei ne vestuves, rimtos ligos, nuosmukiai ar kazkas panasaus, tai nezinau tada... schmoll.gif doh.gif

nei vienas zmogus cia nei ant Jusu, nei juolab ant Palmiros ar Globos nevare, tik issake savo dvejones, ar ne pati tamsta save ar savo drauge proteguojat. taigi neterskit prasau piktom paklodem tema 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulioka: 13 birželio 2013 - 19:44