Įkraunama...
Įkraunama...

Labai reikia konsultacijos

QUOTE(antrakartmamyte @ 2009 07 29, 12:47)
o mums VTAT sakė, kad per prievartą negali mama vaiko išsivežt.

VTAT tegu daugiau laiko skiria mokymuisi. Prisiminkite Rinau istoriją.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 07 29, 13:08)
VTAT tegu daugiau laiko skiria mokymuisi. Prisiminkite Rinau istoriją.

VTAT-a nelabai jau ir gilinasi į situacijas. kai mes paprašėm pažymos kokios nors mokyklai, kad parašytų jog vaikas faktiškai gyvena pas mus. Tai atsakė, jog į jų pareigas neieina teikti tokias pažymas, jog jie neturi tokios formos ir t.t... Ką jau čia kalbėt apie mokymasi..
Atsakyti
Nu va, teismui dokumentai jau pirmadieni bus suruošti. Tik kiek girdėjom, mama neketina sūnui verysad.gif atiduot daiktų ir rūbų, jei jis pasiliks pas tėvą doh.gif . O juk berniukas turi ir visokių smulkmenų mielų širdžiai, norėtų parsivežt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(antrakartmamyte @ 2009 08 01, 10:18)
Nu va, teismui dokumentai jau pirmadieni bus suruošti. Tik kiek girdėjom, mama neketina sūnui verysad.gif  atiduot daiktų ir rūbų, jei jis pasiliks pas tėvą  doh.gif . O juk berniukas turi ir visokių smulkmenų mielų širdžiai, norėtų parsivežt  verysad.gif

nepyk kad klausiu,bet cia tu rupinies ne savo vaiku?,,o savo vyro vaiku,,
Atsakyti
pagal mano patirtį, tai alimentų tokiu atveju negaus nei vienas, jei buvo 2 vaikai ir kiekviena augina vienas is tevu. Buvo pas pazistamus panasi situacija: tevas mokejo alimentus uz 2 vaikus, bet vienas uzsimane su tevu gyventi, tai pagyveno gal pora menesiu ir verkdamas mamai skambindavo... unsure.gif bet cia gal ir nuo tevu ir nuo vaiko priklauso kaip viskas susiklostys.sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lurdi @ 2009 08 01, 13:06)
nepyk kad klausiu,bet cia tu rupinies ne savo vaiku?,,o savo vyro vaiku,,

taip rūpinuosi savo vyro vaiku ax.gif , myliu jo vaikus, o vyras myli mano vaikus. Neskirstom vaikų į mano ir tavo ax.gif Mūsų problemos su vyru bendros, kas kiek galim domimės ir ieškom išeičių iš problemų . Rūpinuosi jo vaikais, kaip ir rūpinasi manaisiais. Nejau tai blogai, nejau perlenkiu lazdą, kaip kiti kad sako ? blush2.gif Bet kitokia būt nemoku.
Atsakyti
QUOTE(antrakartmamyte @ 2009 08 03, 14:10)
taip rūpinuosi savo vyro vaiku  ax.gif , myliu jo vaikus, o vyras myli mano vaikus. Neskirstom vaikų į mano ir tavo  ax.gif  Mūsų problemos su vyru bendros, kas kiek galim domimės ir ieškom išeičių iš problemų . Rūpinuosi jo vaikais, kaip ir rūpinasi manaisiais. Nejau tai blogai, nejau perlenkiu lazdą, kaip kiti kad sako ?  blush2.gif  Bet kitokia būt nemoku.

skaitinejau jusu mintis tad ir kilo klausimas,jus viska darote gerai,o zmones kalba ir kalbes ir visu patarimu nespesi vykdyti,o vaikai tai musu dziaugsmas,o myleti smetimus dar labiau,,jus turetu labai myleti,,sekmes jusu seimai
Atsakyti
QUOTE(lurdi @ 2009 08 03, 23:13)
skaitinejau jusu mintis tad ir kilo klausimas,jus viska darote gerai,o zmones kalba ir kalbes ir visu patarimu nespesi vykdyti,o vaikai tai musu dziaugsmas,o myleti smetimus dar labiau,,jus turetu labai myleti,,sekmes jusu seimai

Labai ačių už gerus žodžius. Vis tik su vyru manom kad laikas (o ir mūsų pastangos) viską sudėlios į savo vietas. Ir vaikams esam pasakę, jog nesvarbu su kuo jie gyvens, mes juo vis vien mylėsim. Vyro sūnus žino, kad mes nepyksim ir neįsižeisim, jei jis gryš pas mamą. Deja kol kas jis tvirtai apsisprendęs. Matau kad vaikas pabuvęs pas mus atsipalaidavo, pradėjo reikšt savo nuomonę, net priaugo 8 kg per pusantro mėnesio lotuliukas.gif , o tai jau buvo perdžiūvęs kaip škietas doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(antrakartmamyte @ 2009 08 04, 10:29)
Labai ačių už gerus žodžius. Vis tik su vyru manom kad laikas (o ir mūsų pastangos) viską sudėlios į savo vietas. Ir vaikams esam pasakę, jog nesvarbu su kuo jie gyvens, mes juo vis vien mylėsim. Vyro sūnus žino, kad mes nepyksim ir neįsižeisim, jei jis gryš pas mamą. Deja kol kas jis tvirtai apsisprendęs. Matau kad vaikas pabuvęs pas mus atsipalaidavo, pradėjo reikšt savo nuomonę, net priaugo 8 kg per pusantro mėnesio  lotuliukas.gif , o tai jau buvo perdžiūvęs kaip škietas  doh.gif .

Bet apie vyro ex jūs nepagalvojat? Ar leistumėt SAVO vaikams, pas jų tėvą gyventi? Tikiuosi elgiatės pagal sąžinę. Nežiniai, kas jūsų vaikams gali šauti į galvą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo negriuke: 04 rugpjūčio 2009 - 09:36
QUOTE(negriuke @ 2009 08 04, 10:35)
Bet apie vyro ex jūs nepagalvojat? Ar leistumėt SAVO vaikams, pas jų tėvą gyventi? Tikiuosi elgiatės pagal sąžinę. Nežiniai, kas jūsų vaikams gali šauti į galvą.

Pagalvoju ir apie vyro ex, labai pagalvoju , juk pati esu mama doh.gif Neišimtis ir mano vaikai, jiems irgi visko šauna į galvą. Daug kalbuosi su vyro sūnum, bandau įteigt, kad kalbėtusi su mama, kad gražiuoju ieškotų abiem priimtino sprendimo, kad ji vis tik mama, kad jai skaudu....na, nemanykit kad aš beširdė, juk kaip mama aš viską jaučiu ir suprantu verysad.gif . bet kai vaikas jai paskambina, tai ji tik kaltina jį ir rėkia ant jo, grasina kad neatiduos rūbų ir jo daiktų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(antrakartmamyte @ 2009 08 04, 09:42)
Pagalvoju ir apie vyro ex, labai pagalvoju , juk pati esu mama  doh.gif  Neišimtis ir mano vaikai, jiems irgi visko šauna į galvą. Daug kalbuosi su vyro sūnum, bandau įteigt, kad kalbėtusi su mama, kad gražiuoju ieškotų abiem priimtino sprendimo, kad ji vis tik mama, kad jai skaudu....na, nemanykit kad aš beširdė, juk kaip mama aš viską jaučiu ir suprantu  verysad.gif . bet kai vaikas jai paskambina, tai ji tik kaltina jį ir rėkia ant jo, grasina kad neatiduos rūbų ir jo daiktų  verysad.gif

kokia esat tokia ir bukit,reikia elgtis pagarbiai su vaiku ir jo mama,nereikia irodineti kad jus geriausia o mama bloga,vaikas uzauges supras pats viska,o jei jus busit gera tai neziures ar jus mama jo ar ne jo,jus sauni moteris
Atsakyti
QUOTE(lurdi @ 2009 08 04, 20:36)
kokia esat tokia ir bukit,reikia elgtis pagarbiai su vaiku ir jo mama,nereikia irodineti kad jus geriausia o mama bloga,vaikas uzauges supras pats viska,o jei jus busit gera tai neziures ar jus mama jo ar ne jo,jus sauni moteris

Aš vis viliuosi kad jo mamai dašus jog galima ir normaliai bendraut ir su vaiku ir su mumis. Kai girdės tik gerus žodžius apie save,kai vaikas apsiramins , nebejaus nuoskaudos, gal visi normaliai bendrausim. Tuo labiau, kad aš neatėmiau iš jos vyro, o tai ji pati jį paliko. Ji visada tik piktai apie mūsų šeimą kalbėdavo, nelabai suprantu kodėl. Juk ji turi kitą vyrą, kurio labai norėjo, metė viską ir lėkė į kitą LT kraštą pas jį. Juk viskas būtų visai paprasta, jei ji normaliai kalbėtųsi g.gif
Atsakyti