Įkraunama...
Įkraunama...

Labai reikia konsultacijos

QUOTE(laimabuz @ 2009 11 20, 11:07)
jei jau vežuosi vaikus tai reiškia turiu pakankamai atsakomybės ir jais pasirūpinti. vacation1.gif

Sugebėsite tai įrodyti? Gal jūs išvežate vaikus tam, kad parduoti juos pedofilams ir iš to gyventi kurorte.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 11 20, 12:35)
Sugebėsite tai įrodyti? Gal jūs išvežate vaikus tam, kad parduoti juos pedofilams ir iš to gyventi kurorte.

...tėvas sugebėtų įrodyti,kad čia jų neparduos? g.gif

kas per mintys...per 14 metų auginant nusipelniau kažkokio ir pasitikėjimo....tėvas ,deja ne...būtent,kad iš antros jo santuokos buvo paimta mergaitė i vaikų namus,paimta gražinta,bet tėvai stebimi lig šiol...
...darbo dokumentus teismui pateiksiu ,jei reiks,dokumentus tvirtintus toje šalyje,norint dirbti ..advokatė sakė nereikia,kolkas bent...
pedofilai šlykštus žodis ,kaip ir tie padarai...nudėti visus juos......palaikau Kedį visu 101 procentu
Atsakyti
QUOTE(laimabuz @ 2009 11 20, 21:16)
pedofilai šlykštus žodis ,kaip ir tie padarai...nudėti visus juos......palaikau Kedį  visu 101 procentu

Tik pastebėjimas - pedofilija vienodai paplitusi tarp vyrų ir moterų. Tik apie tai nepriimta kalbėti.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 11 21, 09:55)
Tik pastebėjimas - pedofilija vienodai paplitusi tarp vyrų ir moterų. Tik apie tai nepriimta kalbėti.

nemanau,kad vienodai,vyrų tarpe jų daugiau...neradau tos informacijos...bent pedofilą pažinojau vieną ir jis vyriškos giminės,apie kitus tik girdėjusi...degradės kokios gal pardavinėja ir už butelį vaikus...yra vaikų likimų sudaužytų ir dar daužomų.
visada pedofilų buvo daug -tik gauna 6 metus ,po 3 metų jau laisvėj ir toliau daro ka nori,daug šeimose tai vyksta,o motkos apsimeta ,kad vaikai išsigalvoja ir dangsto vyrus...truksta įrodymų paleidžia,pagaliau surinko įrodymų čekanavičiui.
dažnai pedofilai užima aukštus pareigas,jie dėl to ir saugūs jaučiasi.
Mane stebina kodėl nereika įsidarbinant neteistumo pažymos,užsieniui aš turėjau pristatyti...vadinasi išėjęs iš kalėjimo žmogžudys ,pedofilas gali įsidarbinti ir vaiku darželyje sargu ar taksistu ar kur tik nori...lyg įstatymai , matilių jam padeda ant lėkštutės g.gif
Atsakyti
QUOTE(antrakartmamyte @ 2009 07 27, 20:34)
Pradžia tokia:
Mama su vaikais gyvena Vilniuje, tevas kitam gale LT. Mama neleidžia vaikams matytis su tėvu, tai jis pasiduoda i teisma del lankymo grafiko priteisimo ir alimentu sumažinimo, nes neteko darbo. Teismas rugsėjo pradžioj.Per vasaros atostogas vaikus išleido mėnesiui pas tėvą. Vienas iš vaikų ( 12m) nebenori gryžt  į Vilnių, nori gyvent su tėvu. Kaip dabar tėvui prisiteist vaiko gyvenamą vietą kuo greičiau? Ar reikia papildyt ieškinį, ar duot iš naujo į teismą? Lankymo grafiką ir alimentus nori susimažint vienam vaikui dabar tik, nori prisiteit gyvenamą vietą kito vaiko pas save ir alimentus prisiteist iš mamos vienam vaikui.
Labai reikia patarimų  doh.gif

gal tesiam šitą temą?...nes aš lyg netyčia užlindau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laimabuz @ 2009 11 21, 10:39)
gal tesiam šitą temą?...nes aš lyg netyčia užlindau ax.gif

Ta tema dabar jau visai kitokia. Bet man ji davė vieną nuostabią mintį. Dėkui temos autorei.
Papildyta:
QUOTE(laimabuz @ 2009 11 21, 10:17)
nemanau,kad vienodai,vyrų tarpe jų daugiau...neradau tos informacijos...

Jūsų manymą priešpastatant tyrimams laimi tyrimai. Lytinis potraukis vaikams vienodai paplitęs ir tarp vyrų, ir tarp moterų.
Atsakyti
[quote=Medinis,2009 11 21, 13:42]
Ta tema dabar jau visai kitokia. Bet man ji davė vieną nuostabią mintį. Dėkui temos autorei.
Papildyta:

Žinot ir aš pati su Medinio ir kitų pagalba be galo daug geros informacijos prisirinkau, be galo daug gerų minčių kilo. Nes kuo tolyn, tuo mano tema platesnė ir vingresnė, bet...jau turim planą a ir planą b, o jei reiks bus ir planas c.
Kartais pagalvoju kaip paprasti žmonės, kurie nesusidūrę su teismais, nemoka naudotis internetu, nesusidūrę su CK ir t.t.., kaip jie lieka po teismų sugniuždyti...apgauti ir nukentėję. Na gal aš čia pernelyg smarkiai išsireiškiau, bet... Oi kokią smegeninę reik turėt, kad sugebėtum apsigint doh.gif Na bet žmogus mokaisi ir tobulėji bigsmile.gif

Patarimas visoms mamoms ir ne tik mamoms: kuo daugiau žinosit, tuo būsit stipresnės ir saugesnės. Domėkitės viskuo, gilinkitės, juk kiekviena problema turi savo sprendimo būdą smile.gif
Atsakyti
Sveikos,noriu jusu patarimo,pagalbos,gal kuri esat susidurusi...cia ne man reikia bet draugei,ji neturi galimybes siuo metu prisijungti prie interneto,tai va...pabandysiu paaiskint kuo suprantamiau.Ji nori padidinti alimentus,nzn kiek db gauna,bet nori 400lt ,ji gavo atsiliepima i savo ieskini,tai tevelis siulo 150lt.Teismas Sausio 13d. advokates netures,tai kaip gi gintis nuo tokiu teveliu??? g.gif Jis dar turi tris vaikus,bedarbis,imone jo arestuota,turi nama kuris vertas puse milijono(savininkai trys)Kokiu budu,kokiu irodymu reikia,kad pasididinti alimentus?parasiau viska ka zinojau,gal galite padeti...is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
ir man idomu ka daryt?nes ir kai skyriausi pries beveik 3 metus tai priteise 200lt,bet dabar tai juokinga suma verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2009 12 17, 00:42)
Sveikos,noriu jusu patarimo,pagalbos,gal kuri esat susidurusi...cia ne man reikia bet draugei,ji neturi galimybes siuo metu prisijungti prie interneto,tai va...pabandysiu paaiskint kuo suprantamiau.Ji nori padidinti alimentus,nzn kiek db gauna,bet nori 400lt ,ji gavo atsiliepima i savo ieskini,tai tevelis siulo 150lt.Teismas Sausio 13d. advokates netures,tai kaip gi gintis nuo tokiu teveliu??? g.gif Jis dar turi tris vaikus,bedarbis,imone jo arestuota,turi nama kuris vertas puse milijono(savininkai trys)Kokiu budu,kokiu irodymu reikia,kad pasididinti alimentus?parasiau viska ka zinojau,gal galite padeti...is anksto dekoju 4u.gif

draugei siulau advokate susirasti, as va dabar skiriuos tai tu advokatu kainos ivairios,palei paciu klientu galimybes. seip vaikui priteisiami minimum 400 Lt, na bent jau taip man sake ax.gif bet kadangi jos VT yra bedarbis, o dar imone arestuota ir dar 3 vaikus turi, tai tavo draugei tikrai manau bus sunkoka doh.gif visvien teismui reiks paduoti dokumentus apie gaunamas pajamas, o gal net ir is registru centro apie turima turta, tei jei VT sunes visus dokus kur jo pajamos bus zymiai mazesnes tai kazi ar bus priteista jam tokia alimentu suma, o jei pvz tavo drauges pajamos didesnes, tai manau kad tikrai gali nieko nepesti. nesu as su tuo visu susidurusi, negaliu garantuot 100 procentu kad taip ir bus, bet kadangi pati skiriuos tai sioks toks bendras supratimas yra apie tai ax.gif
vienokiu ar kitokiu atveju lai ji pasikonsultuoja su advokatu, gal ne neverta to advokato samdytis, jei jis pasakys kad kazi ar jai padidins alimentu suma kai VT situacija tokia prasta, na nebent po kazkiek tai laiko, kai VT finansine situacija pageres ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2009 12 20, 00:45)
draugei siulau advokate susirasti, as va dabar skiriuos tai tu advokatu kainos ivairios,palei paciu klientu galimybes. seip vaikui priteisiami minimum 400 Lt, na bent jau taip man sake  ax.gif bet kadangi jos VT yra bedarbis, o dar imone arestuota ir dar 3 vaikus turi, tai tavo draugei tikrai manau bus sunkoka  doh.gif visvien teismui reiks paduoti dokumentus apie gaunamas pajamas, o gal net ir is registru centro apie turima turta, tei jei VT sunes visus dokus kur jo pajamos bus zymiai mazesnes tai kazi ar bus priteista jam tokia alimentu suma, o jei pvz tavo drauges pajamos didesnes, tai manau kad tikrai gali nieko nepesti. nesu as su tuo visu susidurusi, negaliu garantuot 100 procentu kad taip ir bus, bet kadangi pati skiriuos tai sioks toks bendras supratimas yra apie tai  ax.gif
vienokiu ar kitokiu atveju lai ji pasikonsultuoja su advokatu, gal ne neverta to advokato samdytis, jei jis pasakys kad kazi ar jai padidins alimentu suma kai VT situacija tokia prasta, na nebent po kazkiek tai laiko, kai VT finansine situacija pageres  ax.gif

Neseniai mano vyro pažįstamas, kuris jau kokie metai yra oficialus bedarbis, pasiguodė, kad jam priteisė (po buvusios žmonos ieškinio dėl alimentų padidinimo) 600 Lt dydžio išlaikymą paaugliui sūnui, nors net buvusioji tokios didelės sumos neprašė. Prašė, berods, 400 Lt... Ir taip būna. O vyrukas neturi nei prašmatnių namų, gyvena kaime sukiužusioje bakūžėje su keliais hektarais žemės, už kurią dar bankui skolingas. Ir teismas į tai visai neatsižvelgė...

Manojo sūnaus tėvas, pasak patikimų šaltinių, gauna nuo 3500 Lt iki 4500 Lt atlyginimą, būsto kredito ir kitų vaikų neturi, bet skiria tik 300 Lt paaugliui sūnui išlaikyti. Tos sumos pakaktų, jei dar bent porą sezonų per metus pasirūpintų vaiko apranga, papildomu ugdymu. O dabar man vienai viskas. O mano pajamos nepastovios, išdalinus į 12 mėn. gautųsi vos ne minimumas... O turiu ir 2 vaikus, ir būsto kreditą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malibu: 20 gruodžio 2009 - 23:54
Ar yra vilties realiai, kad priteis didesnę sumą? Jei buvęs vyras bedarbis, o dabar dar ir sėdi? Man priteisė 130 lt. Ir tų pačių nemoka. Tai ar yra prasmė teistis, jei jis vis vien nemokės? Vaikų išlaikymo fondas šiuo metu perveda po 130 lt., tik, kad tą patį foną ruošiasi naikinti...
Tai ar verta pradėti tuos teismus, jei gauti tuos pinigėlius vis vien nesišviečia?
Atsakyti