QUOTE(Kita @ 2010 05 29, 22:59)
man irgi idomu kaip jums vandenems, sekasi su oziaragiais, vienas toks tipelis atsidaro, tai kazkaip labai traukia bet kartu ir nervina, nzn ko cia man dbr taip
Nu as is savo vandeniskos pozicijos apie santykius su Oziaragiais galiu apibudinti taip: mano geriausia drauge, virs 10 metu - Oziarage. Mano meile virs 10 metu - oziaragis. mano buves sefas - oziaragis. Mano dabartinis sefas - oziaragis.
Bendravimo rezultatai:
drauge-Oziarage - kartais galetumem perkasti gerkle viena kitai, mane lb nervina jos flegmiskumas, bet as susitaikiau. Ji labai praktiska, visada "viska zino", lišno cento niekada gyvenime neišleis ir man neleis. Aš ją nervinu savo išlaidumu ir netaupymu. Bet visai geras balansas pas mus.
Meilė-Ožiaragis - susipažinom prieš 10 metų, iki šiol žiauri aistrą vien pamačius vienas kitą. Man jis labai tolerantiškas, o šiaip jis labai pavydus kaip ir aš, įžeidus, tad aš stengiuosi rušioti žodžius, bet ilgai nepyksta, porą minučių. Nešioja mane ant rankų, kartais manęs jis nesupranta, nei ką aš kalbu, nei apie ką galvoju, bet jis tą irgi toleruoja, visada nori suprasti, tad damuša mane kol nesupras ką aš turiu omeny.
Šefas-Ožiaragis - viskas gerai čia, jis sau vadovauja, aš sau dirbu, jokių kol kas pykčių. Su ex-šefu irgi jokių pykčių.
QUOTE(Eiryn @ 2010 06 01, 23:06)
Ho ho ho

ot gera temikė

Aš irgi vandenė, kažkodėl gi dauguma vandeniškų bruožų man ojjj kaip atitinka. Žiū čia kažkas pavargo nuo gyvenimo... Kai kuriuo metu ir man vis užeina tokie protrūkiai, kai taiiiip jau nervina ats pasaulis, kad uch
Čia visų vandenių bruožas - pavargti nuo gyvenimo... Sunku mums šį pasaulį gelbėti.. Ir novatoriškumu užsiminėti.