QUOTE(Adeliukas @ 2009 07 30, 14:52)
As visada esu "teisybes" puseje. Jei mano vaikas kazka padaro blogai kitam vaikui, drausminu savaji, jei svetimas tai svetimaji. Ir man nesvarbu ar tai mano seses vaikas, ar kaimynes, ar visai svetimas, kad ir premjero butu, visada pastatau i vieta jei puola ant mano vaiko, be priezasties. Viena karta ir buvo smelio dezeje zaidem, mano vaikas dar mazas buvo ir kita mergaite trenke su kumsciu per galva ir mergaites tetis ne zodzio. As pasiemiau jos ranka ir pasakiau, kad daugiau nematyciau taip darant. Savo tecio gal ir nebijo, bet kol mes sedejo smelio dezej maciau kaip akim mane seke ir rami buvo. As nesakau, mano vaikas yra didelis ozys, bet lygiai su savo vaiku elgiouosi ir as ir jokiu nuolaidziavimu nebuna. O repliku is kitu visada buna visokiu, nes kiekvienas atrodo, kad jis yra teisus ir viskas.
Ypatinagai sutinku ir as panasiai elgiuosi tiesiog spontaniskai, bet deja ne visada tai pasiteisina, o ypac kada yra suauges salia. Suauge priima tai kaip antpuoli pries ji pati, o ne pamoka atzalai kuri gal but iseitu i nauda abiem

As stengiuosi kai yra suauges patraukti per danti taip, kad aplinkiniam atrodytu juokinga, o suaugusiam geda. Tada siek tiek veikia. BUvome mes kada tai zoologijos sode. Mano maze dar 2,5 ir ten yra toks plastiko namukas su ciuozykla. Stovi 3 mergaites mazdaug vienodame amziuje ir viena gal kokiu 5 metu ir ji speja nuciuozti, kol tos sustoja i eile, toji jas nustumia kaip kokias matrioskas ir pirmyn. Paskui tiek isisiautejo, kad manajai uzmyne ant rankytes belekdama iki tokio lygio kad ta akyse pradejo tinti, o kitai mergaitei ispytre i veida. O salia stovi mociute, visa pasiputus kaip pove - audijencijos nepriima. Sakau, atsiprasau ponia karaliene jusu anukei turim pakvietima i bezdzioniu narva, ten sako ciuozykla irenks ir dar be taisykliu. Maloniai kvieciame apsilankyti. O toji kad suspiegs - mano anuke ne bezdzione. Sakau nepergyvenkite taip garsiai - uodega prisiusime, o elgesys jau ir taip kaip bezdiones taip kad nebijok viskas bus gerai - tiksite i kompanija. Na mire visi juokais aplinkui ir mazi ir dideli. Na ir apsiramino tiek mociute, tiek anuke. Paskui ziurejo atsisuke i mus nezinau kiek laiko.
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 07 29, 12:39)
Nu labai graziai paraset

Ir su visom anksciau issakytom mintim sutinku
Kartais, visai netiketai, bepatarinedama kitom SM dalyvem, atrandu ir tikrai perliuku, galinciu padeti ateity auklejant savo vaikus