labai faina mokykla arv -auto, ir teorijos paskaitos labai įdomios būdavo, dėstytojas vis kokių bajeriukų įmesdavo
. O mokiausi su automatine mašina, tai lygiai tokia pat kaip regitroj tik spalva skirias
Merginos, gal kuriai teko imti tik praktinio vairavimo pamokas. Kur beskambinu, tai visur 60-65 lt uz 1,5 val. 10 pamoku , gaunasi gana nemaža sumelė. Gal kur pigiau galima rasti. Buvau gavus telefona, bet netycia istryniau
Sveikos mamytes, ir as jungiuosi prie jusu
uzsiregistravusi esu ARV auto Mickeviciaus gatvej. kolkas buvo 2 teorines paskaitos, o jau ryt skirsto instruktosius vazinejimui
lb bijau, kad negauciau kokio tai dieduko, kuris knapsetu ir nieko nemokintu, arba kokio priekabiaurojo
gal galetu kuri patartu kuris instruktorius pats geriausias
viena mergina minejo, kad neblogas yra Antanas Skunsas.. bet kazi ar jis dar dirba ten
O as mokausi vairuot "Zebre" ir bent kol kas esu patenkinta. Instruktorius super
QUOTE(pupen @ 2010 04 28, 14:21)
Pasakyk prašau koks instruktorius pas tave.. Juos galima rinktis? Planuoju irgi į zebrą, labai noriu gero instruktoriaus, pas kurį galėčiau klaust apie savo klaidas, kad leistų važiuot regitros maršrutais ir t.t.
QUOTE(Jamiroquai @ 2010 04 30, 00:14)
Pasakyk prašau koks instruktorius pas tave.. Juos galima rinktis? Planuoju irgi į zebrą, labai noriu gero instruktoriaus, pas kurį galėčiau klaust apie savo klaidas, kad leistų važiuot regitros maršrutais ir t.t.
Gal dar kas iš zebro gerų žino?
Instruktorius Linas. Rinktis manau galima, nes as pati ji pasirinkau. Pas ji tikrai galesi klausti apie savo klaidas, bet manau jis ir neklaustas tau pasakys ka darai blogai
Zebra dar lanko forumo nare ikristute, ji apie Lina irgi gerai atsiliepia
O del marsrutu tai negaliu atsakyt, jis reguliuoja eisma kelyje, ne as
QUOTE(pupen @ 2010 04 30, 14:46)
Instruktorius Linas. Rinktis manau galima, nes as pati ji pasirinkau. Pas ji tikrai galesi klausti apie savo klaidas, bet manau jis ir neklaustas tau pasakys ka darai blogai
bet vazinejames ir vilijampolej ir i aikstele vaziuojam. Zodziu su juo tikrai galima sutart.
dėkui labai už info
QUOTE(Jamiroquai @ 2010 04 30, 21:02)
Pupen jau atsakė, bet pilnai su viskuo sutinku, Linas superinis instruktorius, labai moka nuteikti, pakelti nuotaika kai kasnors nesiseka, kad pradedi į viską kitaip reaguoti, be nervų, viską išaiškina, nekelia balso. Beje girdėjau, kad ir kiti šios mokyklos instruktoriai irgi labai geri ir gerai išaiškina viska. Man tai jį paskyrė, bet manu, kad tikrai galima pasirinkti.
Sveikos
as parekomenduosiu Mobilius Zmones Kaune
siandien is pirmo karto islaikiau vairavima
instruktore mano buvo Edita - labai dziaugiuosi, kad su moterimi mokiausi vairuoti, malonu bendrauti, kantrus ir siltas zmogus
kai reikejo, ir griezta buvo, zodziu, esu jai labai dekinga uz viska ir jums rekomenduoju
dar pradzioj rinkausi tarp ARV ir Mobiliu zmoniu, pasirinkau Mobilius zmones, nes mokejima buvo galima skirstyti dalimis (200+150+150+200) - as tik vairavima emiau, nes teorija buvau isilaikius savarankiskai. Arv pasirode labai jau "valdiska" sekretore
as parekomenduosiu Mobilius Zmones Kaune
dar pradzioj rinkausi tarp ARV ir Mobiliu zmoniu, pasirinkau Mobilius zmones, nes mokejima buvo galima skirstyti dalimis (200+150+150+200) - as tik vairavima emiau, nes teorija buvau isilaikius savarankiskai. Arv pasirode labai jau "valdiska" sekretore
QUOTE(pupute @ 2010 05 05, 15:41)
dekui
aiksteleje butinas yra isibegejimas ir staigus stojimas, "kieme" apsisukimas, estakada ir garazas - kaip as vadinu
egzaminuotojas labai labai man patiko, nes vaziavau tikrai ne blizganciai - bet uzskaite