Įkraunama...
Įkraunama...

Meridiano mokykla

QUOTE(flight @ 2012 10 21, 11:43)
Taip,mokykla privati,mokama.

l žinote, kas mokyklos savininkas?
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2012 10 22, 13:38)
l žinote, kas mokyklos savininkas?



Cemil Önal 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 10 22, 12:47)
Cemil Önal  4u.gif

pakomentuokit, Jūsų nuomonė įdomi...
Atsakyti
Nelabai turiu ką komentuot, jei klausimas apie mokyklos savininką.

Jei klausimas, ar mokykloje vaikams neperšamas turkiškumas - ne, neperšamas. Išskyrus pora niuansų, kai rugsėjo pirmos šventėje programoje dalyvavo (muzikavo) tuo metu Sostinės dienose svečiavęsis turkas su autentiškais instrumentais; ir tą faktą, kad kai kurie mokytojai (būrelių) - turkai (tas man nepatinka, nes manau, kad vaikas turi turėti galimybę susikalbėti lietuviškai su visais mokytojais). Norintiems tėvams kasmet organizuojama pažintinė kelionė į Turkiją, norintiiems papildomai mokytis yra turkų kalbos būrelis.

Visa kita - kaip bet kurioje kitoje privačioje mokykloje.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 10 22, 13:33)
Nelabai turiu ką komentuot, jei klausimas apie mokyklos savininką.

Jei klausimas, ar mokykloje vaikams neperšamas turkiškumas - ne, neperšamas. Išskyrus pora niuansų, kai  rugsėjo pirmos šventėje programoje dalyvavo (muzikavo) tuo metu Sostinės dienose svečiavęsis turkas su autentiškais instrumentais; ir tą faktą, kad  kai kurie mokytojai (būrelių) - turkai (tas man nepatinka, nes manau, kad vaikas turi turėti galimybę susikalbėti lietuviškai su visais mokytojais). Norintiems tėvams kasmet organizuojama pažintinė kelionė į Turkiją, norintiiems papildomai mokytis yra turkų kalbos būrelis. 

Visa kita - kaip bet kurioje kitoje privačioje mokykloje.

Pabandykit pasidomėt pirmu klausimo var.smile.gif
Atsakyti
Kodėl?

Man aktualūs kiti dalykai - t.y., kaip vaikas jaučiasi savo mokykloje, koks mokymosi lygis, kiek mokykloje jam sudaromos sąlygos įsavinti mokymosi medžiagą, kiek mokykla yra saugi narkotikų ir kt. platinimo atžvilgiu, kiek mokinių yra klasėse etc.

Niekas ten tų vaikų "idėjiškai neapdoroja" biggrin.gif , jokios ideaologijos beigi religijos nedominuoja, pamenu, čia buvo straipsnis lietrytyje, bet tiesos jame nedaug. Sarbiausia - kaip ir bet kurioje kitoje mokykloje, t.y., kokia mokytoja (pradinukų), kaip administracija reaguoja į klausimus bei problemas, ir paties vaiko savijauta bei rezultatai.

Problemų ir niuansų yra (jie susiję su konkrečiais pedagogais, ne turkais, ir niekaip nesusiję su mokyklos įkūrėju), o tai, kaip visa tai bus sprendžiama - bus matyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 22 spalio 2012 - 14:16
mano vaikas šioje mokykloje baigė pradines klases ir tikrai nebuvo peršamas joks turkiškumas. Eilinė privati mokykla.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Domina naujausi atsiliepimai wink.gif

Ačiū.
Atsakyti

Gal kas lankote Vims-Meridiano tarptautinę mokyklą? Girdėjau, kad ugdymas vyksta lietuvių kalba ir nemažai gerų atsiliepimų dėl pasiekimų ir mokymo kokybės. Ar siūlytumėte rinktis šią mokyklą?

Atsakyti

Gerb. Giedrė,

kas liečia Meridiano mokyklą, išsireikšsiu sekančiai: venkit, kaip velnias kryžiaus.

Atsakyti