Įkraunama...
Įkraunama...

Gintaro sanatorija

QUOTE(Betukas @ 2011 02 25, 11:15)
Labas visoms  4u.gif

Nesitveriu džiaugsmuuuuuuuuuuu thumbup.gif  Užsiregistravau į sanatoriją gegužės 30 dienai  thumbup.gif  Sako, jei norit gegužės pabaigai, tai tik renovuotų turiu, sakau, gerai gerai, mums tokio ir reikia thumbup.gif  Huuuuuuuuuuuu, lauksim  wub.gif

super, kaimynkos būsim matau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2011 02 25, 11:19)
super, kaimynkos būsim matau biggrin.gif biggrin.gif

Aha thumbup.gif Paklausė tik vardą pavardę ir kas per liga, kokia forma smile.gif Dabar svarbiausia tikrai gauti siuntimą g.gif , nes 100 proc. aš dar negarantuota, tik su gydytoja kalbėjau, sakė turėtų gaut gegužei . Reiks pulmonologės kitą savaitę kai važiuosim paprašyti, kad rekomendaciją parašytų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2011 02 25, 11:22)
Aha  thumbup.gif  Paklausė tik vardą pavardę ir kas per liga, kokia forma  smile.gif  Dabar svarbiausia tikrai gauti siuntimą g.gif , nes 100 proc. aš dar negarantuota, tik su gydytoja kalbėjau, sakė turėtų gaut gegužei . Reiks pulmonologės kitą savaitę kai važiuosim paprašyti, kad rekomendaciją parašytų  rolleyes.gif

tai jei sakė,tai ir gausit gal smile.gif mes gegužės 31 atbildam irgi į renovuotus, o kadangi jų tik du aukštai po keletą, tai kaimynkos ir būtume, smagu visai ax.gif biggrin.gif Su abiem važiuojat ar su vienu?
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2011 02 25, 11:23)
tai jei sakė,tai ir gausit gal smile.gif mes gegužės 31 atbildam irgi į renovuotus, o kadangi jų tik du aukštai po keletą, tai kaimynkos ir būtume, smagu visai ax.gif  biggrin.gif  Su abiem važiuojat ar su vienu?

Šiaip neminėjau antrosios, bet žadu vežtis, kaip tokį šansą praleisi. Juk irgi pušyna į naudą, juolab , kad esam iš Mažeikių doh.gif Gal prasisuksim kaip nors, susimokėsiu ar susitarsim vietoj ax.gif Anąkart kai buvau, tai pasisekė, kaip tik buvo laisvas kambarys su trim lovom, tai liuks gyvenome thumbup.gif Žodžiu, svarbiausia nuvažiuot ir tada kaip nors biggrin.gif Kažkaip pirmą kartą kai važiavau, tai taip viskas sudėtingai atrodė, nikes neaišku, nieko nežinau, pasimetus jaučiaus, bet po poros dienų įkadua sistemą ir viskas buvo thumbup.gif

Tai tikrai būsim kaimynystėj, reiks prieiti ir klausti - Čili? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2011 02 25, 11:29)
Tai tikrai būsim kaimynystėj, reiks prieiti ir klausti - Čili? lotuliukas.gif

čia žinok mūsų ne viena atvažiuos tom dienom biggrin.gif Pasikviesiu kavagėriui į savo kambariuką hihihi.gif
Atsakyti
Na aš prisiregistravau gegužės 9 į nerenovuotą kambarį. Pernai neblogai pasitaikė, matysiu kaip šiemet. vasarai vietų jau nebeturėjo, norėjau savo didiji veštis, bet jam mokslai iki birželio 1. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2011 02 25, 11:37)
Na aš prisiregistravau gegužės 9 į nerenovuotą kambarį. Pernai neblogai pasitaikė, matysiu kaip šiemet. vasarai vietų jau nebeturėjo, norėjau savo didiji veštis, bet jam mokslai iki birželio 1.  unsure.gif

renovuotų gegužės 31 dar yra smile.gif Aš dėl to ir užsakiau tokį laiką,nes dičkė į mokyklą eina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2011 02 25, 11:48)
renovuotų gegužės 31 dar yra smile.gif Aš dėl to ir užsakiau tokį laiką,nes dičkė į mokyklą eina smile.gif

Yra sakai? Man tik 30 su pazyzimu pasiūlė , bet jau neesmė tos dvi dienos manau ax.gif Ir maniškė eina į mokyklą, bet kaip nors, arba prisijungs vėliau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 25 vasario 2011 - 12:44
na mums kaip butinai reikejo geguzes pradziai, tai kitokio varianto, kaip nerevonuotas nebuvo, bet tikiuos nebus taip jau blogai... tik gerai joeigu orai pradetu smile.gif grazeti...
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2011 02 24, 21:46)
Pernai mes važiavom 04-20d., kai skambinaus registruotis pasakiau kad noriu renovuoto, atsakė jog atvažiavusi pasirinksiu. Kai nuvažiavau, registratorė pasiūlė pasižiūrėt pirmiau nerenovuotų kambarių 4korpuse. Iš keleto kambarių, pasirinkau vieną ir tikrai nesigailiu. Tik pirmam aukšte tikrai nebūčiau pasirinkus. Na oras pasitaikė neblogas, tai nelabai ir kliudė tas vaikščiojimas į procedūras per lauką.
Šiais metais jei bus galimybė rinktis  taip pat imsiu nerenovuota, aišku pirma ivertinsiu jo būklę. Jei bus neimanoma gyvent, teks renovuotą imt.
Gal po skandalų yra atlikti kažkokie remontai  rolleyes.gif
Ką pastebėjau, kad ten pinigėliai tirpste tirpsta, tai stengiuos truputi taupyt, jei tik imanoma blush2.gif

Važiuoju pirma karta, tad noriu dar paklausti. Ar nešalti kambariai tuose nerenovuotuose? Kaip jie atrodo? Kiek supratau geriau prašytis aukščiau. Reikia mamai papildomai mokėti už maistą, ar dar skaičiuoja ir už lovą?
Atsakyti
sveikos merginos, man pasiule vaziuoti kovo menesi, kazin kaip tokiu metu?mes del kvepavimo taku vazuotume...nors birzel visuomet vaziuojam su seima 2-3 savaitems i palanga..nezinau nei kokios butu proceduros, nei kaip ten viskas, planuociau su abiems vaikiukais vaziuot, abiems kellialapiai..tik kada, ar kovba geras laikas?sako, neva kol sildo, tol gerai, pasku jau atseit ne..patarkit
Atsakyti
QUOTE(jjolanta @ 2011 02 25, 19:46)
Važiuoju pirma karta, tad noriu dar paklausti. Ar nešalti kambariai tuose nerenovuotuose? Kaip jie atrodo? Kiek supratau geriau prašytis aukščiau. Reikia mamai papildomai mokėti už maistą, ar dar skaičiuoja ir už lovą?

Už maistą mama susimoka, u ž lovą - nereikia mokėti. O apie renovuotus kambarius pasiskaitykite temoje, tikrai rasit atsakymus.. smile.gif
Atsakyti