QUOTE(Betukas @ 2011 03 03, 15:38)
Čili, o iš kur žinai, kad vietų rugpjūčiui ir pan. yra?

Aš kai skambiūnaus, tai iškart griežtai pasakė - vasarai vietų nėra

Ir be kalbų
as pries 2 savaites gavau vieta birzeliui
QUOTE(Betukas @ 2011 03 03, 15:59)
Ačiū, bet aš jau esu užsirašiusi gegužės 30 d.

Tik dar 100 procentinės garantijos neturim, kad kelialapį gausim, bet tikiuos susitarsim su gydytoja
tai susitiksim po savaites jusu buvimo
QUOTE(MEET @ 2011 03 03, 17:11)
na, tai va, manoji irgi labai neistveria ilgu distanciju...bet 6 metu vaiko nenesi juk ir i vezima nesodinsi
pasiimkit dviratuka, arba ir sau gali paimt dvirati . as pernai veziaus triratuka savo keturmeciui, tai liuks mums buvo, iki juros nuvaziuodavo , vos spejau begt is paskos

. o siaip masina patogiausia turet, man tai norejosi ir paciai iki kokio turgelio palekt, kol vaikai drusku kambary sedi, tai be masinos nespetum, o su vaiku iki centro tai tikrai vargas pesciom

. tai ir siemet tikrai su savo masina vaziuosiu. pagaliau ir grist galesiu viena pati, nereiks vyrui lakstyt pirmyn atgal, ant kuro susitaupys
Papildyta:
QUOTE(MEET @ 2011 03 03, 20:08)
apie skersvejus rasete, tai reikia vaikscioti i kitus korpusus?ar viskkas vienam pastate?
reikia vaikscio t po visus korpusus. nes visos proceduros skirtingose vietose, halo kameros is vis tokiam pereinamam koridoriuj, ten vejai baisus, nes is abieju pusiu lauko durys, pro kurias vis kazkas laksto, arba siaip neuzdarytas palieka. valgykla irgi prie lauko duru iejimas, jei masazus paskiria 3 korpuse, o gyvensi 2, tai reiks eit pro visus imanomus isejimus ir visas imanomas duris

. jei gyvensi 4 korpuse, tai visos proceduros bus kituose pastatuose (taip pat ir maistas), todel visur reiks eit per lauka. zodziu didele ta sanatorija, viskas isdestyta placiai, todel skersveju niekaip neisvangsi. rekomenduoju tiesiog megztuka su kapisonu vaikui rengt, tada patogu uzdet, kai zinai, kad reiks eit kazkur, o procedurose gali lengvai nuimt