Įkraunama...
Įkraunama...

Gintaro sanatorija

QUOTE(ta pati Sonecka @ 2011 03 10, 17:30)

Su BA nera jokios skubos vaziuoti, bent jau visais metais mes pasiplanuodavom ir vaziuodavom kada mums patogiau. Cia juk ne plauciu uzdegimas,kad reikia iskart po ligonines vaziuot schmoll.gif

Nu va ir maldauk dabar pas visus iš eilės doh.gif
Atsakyti
padetis aiski, kai nueinu prasyti siuntimo, pradeda amzina litanija pediatrai...taip noredami dovaneliu, nes tada jau atsiranda visko.... biggrin.gif na, yra kaip yra, de sveikatos vaiku galima daug pereiti doh.gif as ir klausiau pernai apie esas, sake visas liuks kasose, galit vaziuot, po vat su seimos nesusikalbejau..bet uzsispyriau ir savo esom isvaziavau..nenorejau iteikineti dovanu..taciau siemet su abiems vaikais, man jau per brangu, tad laukiu malones is pediatro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2011 03 10, 10:56)
Dabar jūs man dar pasakykit, o ką  reiškia siuntimas, ką reiškia kelialapis??? Aš va pernai tai tikrai gavau kelialapį, taip ir parašyta buvo, ir dar konkreti atvykimo data buvo nurodyta  g.gif 

Pranešiau jau pediatrei, sakė žiūrės  ax.gif  Tik dabar kaip žinot, kad tikrai sužiūrės  g.gif

siuntimai: pediatras, remdamasis pulmonologo arba alergologo diagnoze išrašo siuntimą konsultacijai pas reabilitologą dėl sanatorinio gydymo. su juo einat pas reabilitologą, kuris parašo siuntimą pirminei reabilitacijai t.y. poliklinikoj visokioms procedūroms (nuėjus reikia pasakyt, kad turit registraciją sanatorijoj konkrečiai datai ir viską reabilitologė mūsų sudėlios kaip reikia be problemų). po pirminės reabilitacijos einat vėl pas reabilitologą. tada ji surašo išvadas į kortelę, neva pirminė reabilitacija pilnai nepadėjo ir reikia sanatorinio gydymo. o tau išduoda siuntimą (27 forma) sanatorijai. tada su juo eini pas pediatrą, kuris siuntimą tvirtina ir su visais tais popieriais eini į ligonių kasas. ligonių kasos išduoda kelialapį į sanatoriją (ten irgi turėsi pasakyt nuėjus, kad esi užsiregistravus konkrečiai datai, nes ligonių kasų kelialapis galioja trumpai). tai va tokia ceremonija pas mus. visą šitą lakstymą reikia pradet 2-3 SAvaites prieš sanatorijos datą.
o pediatrei kuri išsisukinėja, kad kažkur žiūrės ar nežiūrės, tai vertėtų primint apie savo vaiko teises. tavo vaikui pagal ligos kodą priklauso sanatorija kasmet 18dienų, todėl jinai neturi teisės jos neduot, ypač jei yra vietų joje (o tu vietą turi, nes užsirezervavai). jei bandys kažką pezėt apie kvotas ir blablabla, tai tiesiai šviesiai paprašyk raštu tau pateikti motyvuotą atsisakymą išduoti siuntimą į sanatoriją. garantuoju, jinai tau tokio rašto tikrai nerašys, atsiras ir kvotos, ir viskas kas reikia biggrin.gif . turi būti tvirta savo žinojime, kas jums priklauso, tada net nebandys apgaut mirksiukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif taip, tikrai, kovoti uz teises reikia, bet man nepadejo net paskambinimas i kasas, man jis vistiek porina, kad lesos ribotos doh.gif doh.gif doh.gif ad ne toks igonis ir panasiai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MEET: 11 kovo 2011 - 09:09
QUOTE(MEET @ 2011 03 11, 09:08)
drinks_cheers.gif taip, tikrai, kovoti uz teises reikia, bet man nepadejo net paskambinimas i kasas, man jis vistiek porina, kad lesos ribotos doh.gif  doh.gif  doh.gif ad ne toks igonis ir panasiai....

tai savo miesto ligoniu kasu paprastyk rastiskai motyvuoti savo atsisakyma isduoti kelialapi i sanatorija vAIKUI, kuriam pagal ligos koda sanatorija priklauso biggrin.gif . na netikiu, kad jie nores sau problemu prisidaryt, taigi su tokiu rastu visu galvos ten gali lekt. geriau jau 1 piktai mamai kelialapi duos, kad nekeltu bangu biggrin.gif
Atsakyti
matyt, tikslas kitoks ju..nieko, iveiksim biggrin.gif
Atsakyti
Na mums pulmonologė sakė, kad ir su BA reikia važiuot po paūmėjimo. Kai skambinausį į šią sanatoriją, vietų vasarą jau nebuvo, verysad.gif bent man taip sakė. O aš važiuot galiu tik vasarą, nes dirbu mokykloje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre77: 11 kovo 2011 - 10:29
saitau,kad daug kur reikia pulmonologo konsutacijos..bet man apie tai neminejo seimos daktaras doh.gif tai reikia ar nebutina, svarbu, kadseimos duotu siuntima?
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2011 03 11, 10:37)
saitau,kad daug kur reikia pulmonologo konsutacijos..bet man apie tai neminejo seimos daktaras doh.gif tai reikia ar nebutina, svarbu, kadseimos  duotu siuntima?

na mes tai be konsultacijos vaziuojam. cia matyt kiekviena istaiga turi vidine tvarka su tom konsultacijom. bet jei turetum rekomendacija is pulmonologo, kad sanatorija reikalinga, tai manau butu zymiai lengviau tada 'kovot' su sistema.
Papildyta:
QUOTE(giedre77 @ 2011 03 11, 10:29)
Na mums pulmonologė sakė, kad ir su BA reikia važiuot po paūmėjimo.

Kai skambinausį į šią sanatoriją, vietų vasarą jau nebuvo, verysad.gif  bent man taip sakė. O aš važiuot galiu tik vasarą, nes dirbu mokykloje

tai paprasyk pediatro, kad ta paumejima uzfiksuotu vaiko kortelej ir tiek. jei nesusisnekat su savais pediatrais, tai lb negerai, turit susirast toki, kuriuo galesit pasitiket, susitart, paprasyt reikiamu tyrimu ar siuntimu be baimes. vaikuciams su letinemis ligomis mediko prieziura reikalinga didesne nei sveikiems, todel tikrai verta pavargt ir susirast daktara, su kuriuo galetumet normaliai susitart. jei kiekviena kart pas vaiko gydytoja eisit kaip i kara, taigi nesamone.

bandyk vaziuot per velykines atostogas, jau bus gana silta, o ir is mokyklos issiprasysi trumpesniam laikui. tik tiek kad turesi nemokamas atostogas imt
Atsakyti
va va, bet pas mus tokio nera, reiktu turbut vilniun, kaunan vaziuot doh.gif bet reabilitologe sake, kad reikia, kad turetume isvaziuot, bet viskas priklauso nuo seimos daktaro

vat butent, nes nevisi seimos daktarai linke siusti...su jais ir tenka praeiti kryziaus kelius... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MEET: 11 kovo 2011 - 11:09
QUOTE(MEET @ 2011 03 11, 09:02)
vat butent, nes nevisi seimos daktarai linke siusti...su jais ir tenka praeiti kryziaus kelius... doh.gif

Nesuprantu ko jie "spaudzia" taip tuos kelialapius, juk ne is savo kisenes uz juos apmoka doh.gif Kazkokius principus rodo ir tiek..Pikta man labai del tokiu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ta pati Sonecka: 11 kovo 2011 - 14:53
QUOTE(*GAILĖ* @ 2011 03 11, 11:01)

tai paprasyk pediatro, kad ta paumejima uzfiksuotu vaiko kortelej ir tiek. jei nesusisnekat su savais pediatrais, tai lb negerai, turit susirast toki, kuriuo galesit pasitiket, susitart, paprasyt reikiamu tyrimu ar siuntimu be baimes. vaikuciams su letinemis ligomis mediko prieziura reikalinga didesne nei sveikiems, todel tikrai verta pavargt ir susirast daktara, su kuriuo galetumet normaliai susitart. jei kiekviena kart pas vaiko gydytoja eisit kaip i kara, taigi nesamone.

bandyk vaziuot per velykines atostogas, jau bus gana silta, o ir is mokyklos issiprasysi trumpesniam laikui. tik tiek kad turesi nemokamas atostogas imt

Mūsų pediatrė labai faina, visur siunčia, jei tik kas neaišku, arba pati ko klausiu, bandysim tartis mirksiukas.gif , kaip tik dabar ir vėl serga verysad.gif
Atsakyti