QUOTE(MEET @ 2011 03 17, 17:28)
as irgi buvau susisiekus su kasom, man aiskino, kad yra, bet jie negali isakyti seimos daktarams..kad siustu...tad neradus kalbos su seimos, ieskot galima kitu keliu...gultis i ligonine ir panasiai..man irgi principai neleidzia moketi i kisene, bet pagalvojus apie vaiko sveikata-tenka pasizeminti, nes siuo metu isvaziuoti su dviems vaikais is savo esu-neturiu galimybes, taupom vasaros atostogoms, kad po sanatorijos dar karta visa seima nuvyktume prie juros, kad uo daugiau buti tame klimate
o vienas daktaras man patare-nesipyk su seimos datare, ji viska sprendzia..tad nuplonint balsa ir kalbetis-juk ne siaip sau-del vaiko..o kad ir kaip slykstu, bet teks
Aš bandysiu kitaip: išprašiau iš pediatro siuntimo pas reabilitologę, o šios paprašysiu, kad laikytųsi įstatymo raidės ir parašytų rekomendacijose, kad sanatorinis gydymas mano sunui rekomeduojamas. Kai nunešiu šią pažymą pediatrui, jis nebeturės argumentų neduoti siuntimo į sanatoriją. Jei reikės, nukeliausiu į Ligonių kasas ir parnešiu visus reikiamų įstatymų ir įsakymų nuorašus. Turiu įdomų bruožą - kuo daugiau barjerų man pristato, tuo daugiau ryžto ir azarto atsiranda juos įveikti

Aš galiu medikui padėkoti po atliktos paslaugos ar puikaus gydymo, bet nešti kyšį, kad gaučiau paslaugą - negaliu ir viskas. Pyktis su pediatru neketinu, pavaidinsiu, kad kovoju su sistema, o ne su juo