deja, tevelis negali, juodas darbymetis tokiu laiku, nebent lytu, tai atvaziuotu aplankyt

QUOTE(nrimto2 @ 2011 03 29, 07:36)
Mano vaikui, pasak pulmonologės ir pediatrės, lengvos formos astma, alerginis rinitas. Birželio viduryje turėtų būti išoperuoti adenoidai. Pulmonologė rekomenduoja sanatorija,planuojame važiuoti. Man nelabai aiškus vienas dalykas. Abi gydytojos tvirtina, kad turint tokių problemų geriau yra Druskininkai ir Saulutė, bet ne Gintaras Palangoje. Pasak jų, pajūris gerai, jei visą mūsų buvimo laiką ten nebus lietaus. Jeigu lis, tai toks oras prie jūros ne naudos, bet tik žalos duoda, todėl bet kuriuo atveju geriau Druskininkai. Paskaitau šią temą, vaizdas kiek kitoks. Gal kuri mama gali daugiau informacijos tokiu klausimu parašyti? Druskininkuose buvome pernai po plaučių uždegimo. Į Gintarą, kaip suprantu, galimybių nelabai yra. Pernai skambinome iškart po ligoninės (prieš Jonines), pasakė, kad vietų yra tik rugsėjį.
Nu musu gydytoja kaip tik sako ,kad palanga geriausia su kvepavimo takais sergantiems,Ten juk jodas,jura... As tik i palanga vaziuociau,nebent pavasari yra blogiau kam alergine astma,tai ji gali paastreti kai viskas pradeda zydet. Mums irgi bronhine lengvos formos ,tai mes i pajuri

mamytes ,gal kas nesenai gryzot is sanatorijos arba dabar ten esate...
Kaip istikruju siemet ten su televizoriais yra jie visdelto ar ne?
Nes skambinant registruotis sako ,kad visuose renovuotuose kambariuose yra televizoriai.

QUOTE(MEET @ 2011 03 29, 20:22)
deja, tevelis negali, juodas darbymetis tokiu laiku, nebent lytu, tai atvaziuotu aplankyt 

O tai jei su abiem vaiakis važiuosit, tai kas bus antras lydintis asmuo?Ar jo nebus?
QUOTE(vandenex81 @ 2011 03 29, 22:54)
O tai jei su abiem vaiakis važiuosit, tai kas bus antras lydintis asmuo?Ar jo nebus?
tai as viena su abejoms mastau.skaitau, kad mamytes puikiai tvarkosi, gal kompanijos susirasim atvyke ir nebus taip liudna be tecio

man sake, kad galima, bet turi buti oficialiai sutvarkyti popieriai
kalbinausi aukyte vaziuoti drauge, bet tikriausiai bandysiu viena, nes skaitau, ad daug mamyciu vaziuoja vienos ir susitvarko puikiai. juk su savo vaikais, ne su svetimais

QUOTE(MEET @ 2011 03 30, 10:06)
man sake, kad galima, bet turi buti oficialiai sutvarkyti popieriai
kalbinausi aukyte vaziuoti drauge, bet tikriausiai bandysiu viena, nes skaitau, ad daug mamyciu vaziuoja vienos ir susitvarko puikiai. juk su savo vaikais, ne su svetimais 

Tai svarbu kad galima

QUOTE(vandenex81 @ 2011 03 30, 10:15)
Oficialiai galima, o realiai labai retu atveju tėvai gauna dvems vaikams du lydinčiuosius,deja

na, logiska juk, nebent vaikutis vienas kuris sunkesnes bukles, kad mamai istiesu sunku vienai priziureti butu, tuomet taip.o siaip, manau, susitvarko visos mamos

QUOTE(MEET @ 2011 03 30, 14:12)
na, logiska juk, nebent vaikutis vienas kuris sunkesnes bukles, kad mamai istiesu sunku vienai priziureti butu, tuomet taip.o siaip, manau, susitvarko visos mamos 

šiaip nelogiška, nes tarkim galiu su vienu vaiku važiuoti gegužę, o su kitu tėtis birželį, finansavimas gaunasi visiems 4, o jei vienu metu vežiesi abu vaikus,nefinansuoja

tai jei atskirai vaziuojama-kitaip nei buti negali, bet kai kartu..na, man atrodo realu, kad mama su 2 vaikais viena vaziuoja
nors butu galimybe ka veztis, bandyciau derinti ,kad gautu ir kitas asmuo, bet niekas nenori su manim vykti, tad teks vienai paciai