QUOTE(Elentari @ 2010 10 15, 00:21)
Tik nebijokit išvaikyt tų vaikų nuo laiptų ir mamoms pasakyt. Jei nesiskirstys, drąsiai kvieskit seselę. Tai yra gydymo įstaiga, o ne pramogų, ir triukšmas neleistinas. Ne kartą ir aš vaikiau, ir seselės sakė nebijot pravaikyt triukšmadarius. Už tokius piktybiškus triukšmavimus (ko kitaip nepavadinsi, kai amžiais tie patys vaikai duodasi) gali net pašalinti iš sanatorijos, priminkit tai toms mamoms, gal bent tada susivoks.
joooo.tai jau išlekiu susinervinus aiškintis, ir ką jus manot.nėr su kuo

gi nelauksiu atsisėdus, kol teiksis kokia mama apsireiksti.vieni vaikai!
o dėl sesutės, tai aš su jomis kalbėjaus, bet jos nuleidusios rankas, sako mūsų nesiklauso.tam kartui...o mamom (jei jau nutveri kokią) tai be pykčių nieko nepasakysi-visų vaikai patys geriausi.
o mes jau namie.laaabai patiko ir man ir vaikui.kitą met irgi mėginsim važiuot.ir tiktai rudenį.kiekvieną dieną po pietų eidavom į lauką, nešėm net morkų kiškiukam botanikos parke

, o prie jūros buvom vienintelį kartą.

tokie geri orai išpuolė,ir procedūrų gavom pakankamai.tik kai bebuvo likę kelios dienos, ėjau pas daktarę prašytis pratęst procedūras(nes jau visos buvo pasibaigę),paskyrė vieną naują.kaip paskui susilaukiau komentaro-nejaugi daktarė tik dabar atsibudo

ale labai gerai prie plaučių ligų..
na aš važiavau su ta mintim, kad gydytojai geriau žino ko reik ir mum nereik rūpintis.o kai paprašiau magneto-sako neskiriama iki 5 metų, nes vaikai neišguli.matomai kažką suko.o iš pradžių pasirodė liux.

na gal ir geriau žino, gal nedera vienos procedūros su kitom.(kaip druskos ir aroma.)
galų gale esam patenkinti ir laaabai tikiuosi, kad bus pasikeitimų toj mano mažulio sveikatėlėj.
beje kiek girdėjau daugiausia procedūrų skiria Sabaliauskienė.
na ir litanija