Capricorn, dabar pati su juodaja, dukriukas su juodai balta ir abi kartu pasivaidenti gatvese galesite
Zmonem galvos susisuks

ajajai, sukas galvelė
nesugebu susiskaičiuot
neriu šitokią
sukniukę dukrai.
Dalį, kur versis juostelė jau turiu, tik kitokią nei schemoj dariau. Dabar jau reiktų važiuot į apačią. Yra 150 stulpelių. Kaip reik susidėliot akis kiekvienam rašteliui ( tam retam ir platėjančiam) ? Ir kelių akių motyvas čia skaitosi?

Tiesa, tų platinimų turi 5 būt , pagal šitą foto ?

neriu šitokią

Dalį, kur versis juostelė jau turiu, tik kitokią nei schemoj dariau. Dabar jau reiktų važiuot į apačią. Yra 150 stulpelių. Kaip reik susidėliot akis kiekvienam rašteliui ( tam retam ir platėjančiam) ? Ir kelių akių motyvas čia skaitosi?

QUOTE(fishke @ 2009 08 12, 15:14)
ajajai, sukas galvelė
nesugebu susiskaičiuot
neriu šitokią sukniukę dukrai. Dalį kur versis juostelė jau turiu, tik kitokį nei schemoj dariau. Dabar jau reiktų važiuot į apačią. Yra 150 stulpelių. Kaip reik susidėliot akis kiekvienam rašteliui ( tam retam ir platėjančiam) ? Ir kelių akių motyvas čia skaitosi?

neriu šitokią sukniukę dukrai. Dalį kur versis juostelė jau turiu, tik kitokį nei schemoj dariau. Dabar jau reiktų važiuot į apačią. Yra 150 stulpelių. Kaip reik susidėliot akis kiekvienam rašteliui ( tam retam ir platėjančiam) ? Ir kelių akių motyvas čia skaitosi?

Aš kaip tik šia suknutę jau neriu viršų

rusaičių nėrimas šios suknutės
Pagal šią scemą ir aprašymą

O skaičiavimas paprastas, pirmas patarimas tą juostelę kur turi sudrėkink ir prasilygink, nes man kai išsilygino pasirodo perdidelį apskritimą turėjau teko pradėtą sijoną ardyt

QUOTE(fishke @ 2009 08 12, 15:14)
ajajai, sukas galvelė
nesugebu susiskaičiuot
neriu šitokią sukniukę dukrai.

neriu šitokią sukniukę dukrai.

as susiskaiciavau, nes musu visu tie PLATUMAI skirtingi

Vaima, gal gali pilkos suknytes aprasyma i emeila atsiusti mezgeja@inbox.com
kazkaip sunkiai iziuriu paskutiniu metu...
Aciu
rodau suknyte
Aciu
rodau suknyte

Sekanti, tik sios nuotrauka baisiai nevyksui... 

QUOTE(Ligvita @ 2009 08 12, 22:37)
Jazau Marija, bukit zmones, duokit ir man sito sijono aprasyma...please!....mano sena svajone....
LIGVITA
ŠAUNUOLE ,SPARTUOLĖ, DARBŠTULĖ iš karto du grožiai užderėjo
ŠAUNUOLE ,SPARTUOLĖ, DARBŠTULĖ iš karto du grožiai užderėjo

QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 08 12, 00:07)

o kodel tik svajone? neriasi super greitai -ypac virsus

ačiū ačiū,

QUOTE(Ligvita @ 2009 08 12, 22:15)
Vaima, gal gali pilkos suknytes aprasyma i emeila atsiusti mezgeja@inbox.com
Aciu
rodau suknyte

Aciu
rodau suknyte

Išsiunčiau, bet , kad aš irgi tik iš rusaičių atsispausdinau ir viskas

Puikios suknelės

Ačiū, gavau. pažiūrėsiu pas rusaites dar Kažkaip ten pražiopsojau šitą aprašymą