Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko kambarys

QUOTE(senamiestizz @ 2009 08 10, 12:14)
mano nuomone kampinis rasomasis stalasl.gerai, nes sutaupo kambaryje vieta, yra funkcionalus, nes dazniausiai turi daug stalciu ir lentyneliu, pati turiu paprasta, bet noreciau kampinio, aisku reikia numatyti vieta kur stoves stalas o tada ir zinosi ar tau reikia kampinio ar paprasto

Jam vieta numatyta, tas kampas, kur radijatoriu vamzziai sviecia, butu visai nieko kaip nors juos paslepti g.gif
Karnizo per visa ilgi del vienos juostos uzuolaidos nesinori deti rolleyes.gif
Nepagalvojom, galejom irgi zaliai nudazyti rolleyes.gif
Atsakyti
jeigu norit paslepti vamzdzius tai galit pirkti kampini rasoma stala su lentynomis i virsu, bet man asmeniskai tokie nelabai, beto jei desit ilga uzuolaida slept vamzdziams tai ji trukdys stalui, nebent ji atitraukt kad uzuolaida lengvai kristu, bet tada vietos sumazeja, na manau geriausia iseitis butu perdazyti, juk yra bekvapiu dazu, nudazei ir greit isdziuva, tik spalva atitaikyt sunkoka jei dazu nebeliko ir dezutes su kodu nuo dazu nebeturit
Papildyta:
QUOTE(Sirvita @ 2009 08 09, 18:32)
Pasirodau puses metu darbo rezultata  rolleyes.gif  biggrin.gif
Kitas pusmetis praeis kol apsatysim hihihi.gif
http://public.fotki....vaiko-kambarys/

man tai jusu spinta l.patiko, kur uzsisakete? jei nepaslaptis kokia mazdaug kaina?
Atsakyti
QUOTE(senamiestizz @ 2009 08 10, 12:41)
jeigu norit paslepti vamzdzius tai galit pirkti kampini rasoma stala su lentynomis i virsu, bet man asmeniskai tokie nelabai, beto jei desit ilga uzuolaida slept vamzdziams tai ji trukdys stalui, nebent ji atitraukt kad uzuolaida lengvai kristu, bet tada vietos sumazeja, na manau geriausia iseitis butu perdazyti, juk yra bekvapiu dazu, nudazei ir greit isdziuva, tik spalva atitaikyt sunkoka jei dazu nebeliko ir dezutes su kodu nuo dazu nebeturit
Papildyta:
man tai jusu spinta l.patiko, kur uzsisakete? jei nepaslaptis kokia mazdaug kaina?

Ten tapetai, ne dazai ax.gif
Uzuolaidos nebus tikrai, o mintis su lentynele, gal ir nieko, bet kad labai gyliai ji butu.
As galvoju, kad ten sukabinsiu vaiko piesinukus, bus ale paroda biggrin.gif

apie spinta rasiau sitoje temoje:
http://www.supermama...?...9432&st=228
Aliuminio profiliai su pritraukejais.
kaina su pristatymu, montavimu, fasadas + vidus + 2duru spintele kampe 3100,-Lt
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2009 08 09, 21:53)
Sofa lova buvo samoningai pasirinkta  rolleyes.gif
Musu butas nedidelis, todel reikia rinkti daugiafukcinius baldus (mano nuomone)
Sofos pagrindas, ant kurio miegama, yra visiskai tiesus (be siuliu ir sagu) ir pakankamai kietas, kad butu tiesus vaiko stuburas  smile.gif
Mes neturime miegamuju  ax.gif  yra vaiko kambarys ir salionas

žinau, kad patogu, pati ant panačios miegu.. bet dabar tikrai nesirinkčiau sofos, geriau jau lovą, nes kambariui suteikia visai kitokį vaizdą ir jaukumą, na ir atrodo kaip vaiko kambarys, o ne kažkoks kambarys smile.gif

QUOTE(Žanė @ 2009 08 09, 22:05)
o jei yra vaiko kambarys, tai kodėl į vaiko kambarį sofą dėjote, o ne tiesiog vaikui lovą?  g.gif  paprastai vaikams tos sofos funkcijos pasėdėjimui nereikalingos, čia tik suaugusiems taip atrodo. vaikai puikiiausiai įsitaiso ant lovos, paklotos žinoma, ir svečius ten priima, ir jauku ir smagu.

va va drinks_cheers.gif ir tai, kad tos merdinės lobos kaip bendrabučiuose atrodo sutinku, dėl to rinkčiausi metalinę lovą, arba medinę, ir nebūtinai tokio tipo kaip aprašyta, o paprastą, negremėzdišką, be dėžės apačioj patalynei.

QUOTE(Sirvita @ 2009 08 10, 11:50)
Tai kaip ten su kampiniu rasomu stalu? g.gif
Negi nieks neturi nuomones nei pries, nei uz? g.gif

aš tai visiškai prieš. turėjom męs, bet tas kampas toliau kur kambe buvo laisvas ir durnai atrodė. rinkčiausi paprastą stalą ir kabinčiau lentynas toj vietoj kur vamzdžiai rolleyes.gif
Atsakyti
Man irgi panasu kad spalvos nuotraukose iskreiptos,nes fotkinta pries langa.Isivaizduoju kad tikrai nera tamsu thumbup.gif labai grazios sienos wub.gif
Atsakyti
bet kampinio stalo pliusas jo didumas.
itin jei ant jo bus PC.
nes įprastai pastačius kompą ant paprasto stalo rašymui, knygom vietos nelabai lieka
Atsakyti
mamytes nepykit nuotraukas jau istryniau ax.gif atrode,kad jau kaip ir apziurejom ir aptarem biggrin.gif dabar kai stala ikomponuosiu kadanors nufotkinsiu blush2.gif

QUOTE(Makarončikė @ 2009 08 09, 14:00)
dėl lentynų, tai mano manymu neypač protingas sprendimas priimtas buvo jas daryt sujungus
dėl romanečių, tai jei aš gerai jas įsivaizduoju tai tikriausiai pats netinkamiausias dalykas langui. man jis nė kiek nesuteikia jaukumo ir nėra tinkamas vaiko kambariui
o dėl pintų dėžučių, tai an gaila, kad dauguma dizainerių taip nusipigina 

iš akies nemoku apskaičiuoti  rolleyes.gif

sujungtos,kad atrodytu kuo lengvesne konstrukcija ir kuo stabilesnes (kad vaikui sumascius palipet nenuvirstu...) kaina butu mazesne (juk medzio kiekvienas kvadratas keli simtai, tai toks nereikalingas dalykas kaip papildomi lentynu sonai butu kainave keturzenkle sumele, o naudos = 0)
taip uzuolaidos yra tikrai jaukiau ir silciau o ypac mergaites kambariui... bet jei nerasiu geresnio sprendimo nei stalas prie lango tai bus pats patogiausias variantas smile.gif nors mintyse jau turiu kita smagia vietele stalui ax.gif
pas mus pintos dezes virtuvej sausainiams ir spintoj prie duru pirstinem smile.gif visur kitur sugalvota kas nors imantriau biggrin.gif
nusibraizius tam kampe spinta tikrai neisipaiso smile.gif beplanuodama mazes kambary as net projektavimo 3D programa sau parsisiunciau, kad matyciau kox vaizdas kiekvienam imanomam variantui...

QUOTE(Sirvita @ 2009 08 09, 17:32)
Pasirodau puses metu darbo rezultata 
http://public.fotki....vaiko-kambarys/[/url]

thumbup.gif labai grazios spalvytes... tik ant lango kazko gelsvo noretusi smile.gif man sofa visai patinka (tik gal noretusi lengvesniu formu... kaiptik savaitgal;i ieskojom baldu tevam, tai labai smagiu sofyciu dabar yra) tik nemegstu tokiu tamsiu spalvu, o ir nepratiskas dalykas unsure.gif bet jei butu geltona,tai atrodytu labai zaismingai ir vaikiskai smile.gif bet sumascius juk galima gobelena pervilkt mirksiukas.gif

QUOTE(Žanė @ 2009 08 09, 22:05)
o jei yra vaiko kambarys, tai kodėl į vaiko kambarį sofą dėjote, o ne tiesiog vaikui lovą?  g.gif  paprastai vaikams tos sofos funkcijos pasėdėjimui nereikalingos, čia tik suaugusiems taip atrodo. vaikai puikiiausiai įsitaiso ant lovos, paklotos žinoma, ir svečius ten priima, ir jauku ir smagu.

patogiau sedet ant sofos... as savajam atsimenu turejau lova, tai isprasiau tevu,kad nupirktu sofute, kad butu kur susest pasisnekuciuot smile.gif arba reikia turet sedmaisiu, staliuka su kedutem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2009 08 10, 20:41)
...
thumbup.gif  labai grazios spalvytes... tik ant lango kazko gelsvo noretusi smile.gif man sofa visai patinka (tik gal noretusi lengvesniu formu... kaiptik savaitgal;i ieskojom baldu tevam, tai labai smagiu sofyciu dabar yra) tik nemegstu tokiu tamsiu spalvu, o ir nepratiskas dalykas  unsure.gif  bet jei butu geltona,tai atrodytu labai zaismingai ir vaikiskai smile.gif bet sumascius juk galima gobelena pervilkt  mirksiukas.gif
...

aciu smile.gif

ir man kaip tai ant lango geltono norisi smile.gif
Buvom rade sofa geltona-melyna, bet labai jau nepatogi miegojimui ji man pasirode.
Musu miestelis nedidelis, ka radom ta pirkom rolleyes.gif o uzsakineti toj parduotuvej neimanoma, nes jie ka atsiveza ta turi. Man irgi parduotuvej atrode, kad bus pertamsi, bet namie kaip ir viskas ciki. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2009 08 10, 20:41)
patogiau sedet ant sofos... as savajam atsimenu turejau lova, tai isprasiau tevu,kad nupirktu sofute, kad butu kur susest pasisnekuciuot smile.gif arba reikia turet sedmaisiu, staliuka su kedutem smile.gif

man kaip tik ant lovos biggrin.gif jei jos šonas yra arba ji priremta prie sienos išvis pasaka, bo galima nuostabių pagalvių apvalkalų pagaminti, nupirkt, tada kambarys jaukesnis ir vaikiškesnis ir dar plius gražu ir funkcionalu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makarončikė: 10 rugpjūčio 2009 - 21:24
QUOTE(Makarončikė @ 2009 08 10, 22:24)
man kaip tik ant lovos  biggrin.gif  jei jos šonas yra arba ji priremta prie sienos išvis pasaka, bo galima nuostabių pagalvių apvalkalų pagaminti, nupirkt, tada kambarys jaukesnis ir vaikiškesnis ir dar plius gražu ir funkcionalu

O man nepatinka pagalves ir funkcionalumo ju nelabai matau. Suprantu pora pagalveliu, bet visa kruva schmoll.gif O ramtis i siena - siena trinasi unsure.gif
Atsakyti
Labukas
Gal kam teko susidurti su xbaldai firma? Ieskau Klaipedoje geru baldziu.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 08 10, 22:29)
O man nepatinka pagalves ir funkcionalumo ju nelabai matau. Suprantu pora pagalveliu, bet visa kruva  schmoll.gif  O ramtis i siena - siena trinasi  unsure.gif

sakykit ką norit, bet aš matau vien grožį ir patogumą ir funkcionalumą
user posted image
Atsakyti