man tos marinistinės temos nerealios kambariui
būčiau tikrai kažką panašaus darius,jei žinočiau,kad ir antras sūnus bus... na, bet neprarandu vilčių, ateity gal kai vaikai turės savus kambarius kažką panašaus ir susisgalvosim
kokiu fainu vaikiuku kambariuku, puikiu ideju galima rasti is foto
Na musu mazieji kolkas neturiu savo atskiru kambariu, metu-dvieju begyje tikemes irengti.Kolkas sukuriau tai, kad butu jiems jaukiau ir jaustusi jie, kad turi savo zaidimu kampeli.
Bendras vaizdas

is arciau, vyresnelio lovyte su pakabinama lentynele-katineliu

mzojo lovyte su lentyna

nuotrauku kampelis

broliuku paveikslai, kampas su daugybe pliusiniu zaislu, padovanotu jiems ir mamai
Na musu mazieji kolkas neturiu savo atskiru kambariu, metu-dvieju begyje tikemes irengti.Kolkas sukuriau tai, kad butu jiems jaukiau ir jaustusi jie, kad turi savo zaidimu kampeli.
Bendras vaizdas

is arciau, vyresnelio lovyte su pakabinama lentynele-katineliu

mzojo lovyte su lentyna

nuotrauku kampelis

broliuku paveikslai, kampas su daugybe pliusiniu zaislu, padovanotu jiems ir mamai
rug_gele, man biški perkrautas kambarys. maniškis įtariu griuvinėtų, neturėtų kur lakstyt,kur trasų statyt
aš kaip tik vaikų kambarį stengiuosi minimaliai baldais ir visokiais niekais apkraut ir iš praktiškos pusės, nes kuo daugiau visokių niekučių, tuo daugiau tvarkymo
čia mano nuomonė
mane labai domina safari tema,renku viska ka randu
idedu kelias idejas

maciau,aktuali piratu tema,radau savo archyve nuotrakyte,tik neaisku is kur issisaugojau

maciau,aktuali piratu tema,radau savo archyve nuotrakyte,tik neaisku is kur issisaugojau
QUOTE(spyglis2 @ 2009 08 30, 21:20)
rug_gele, man biški perkrautas kambarys. maniškis įtariu griuvinėtų, neturėtų kur lakstyt,kur trasų statyt
aš kaip tik vaikų kambarį stengiuosi minimaliai baldais ir visokiais niekais apkraut ir iš praktiškos pusės, nes kuo daugiau visokių niekučių, tuo daugiau tvarkymo
čia mano nuomonė 
gal zinok tik is nuotaruku taip atrodo, kad perkrautas, jame vietos dar labai daug ir begioti ir trasas statyti, kambarys 27 kvadratu
piratai ir man prie sirdies
dar vienas Ikejinis kambarys

o stai cia radau IKEA 2010

o stai cia radau IKEA 2010
Va radau keleta idomiu detaliu jungle temyte 

Na kaip minejau maen suzavejo trafaretinis sienu apipavidalinimas. sitoje nuotraukoje labai graziai atrodo, bet kiek suprantu dar kazkokia spec. sviesa nukreipta , kad taip blizgetu, o kazin kaip bus be jos
Gal kas daretes jau su trafaretais. / Norejau paklausti tai siena nudazai pirma, o paskui pridedi norima iskirpta trafareta ir tada ispurski ar nudazai? bet nudazyti toki smulku kaip laumzirgi siuo atveju juk labai sunku...Tai gal reikia kazkaip purskiamais dazais
Gal kas daretes jau su trafaretais. / Norejau paklausti tai siena nudazai pirma, o paskui pridedi norima iskirpta trafareta ir tada ispurski ar nudazai? bet nudazyti toki smulku kaip laumzirgi siuo atveju juk labai sunku...Tai gal reikia kazkaip purskiamais dazais
QUOTE(jolax @ 2009 09 01, 11:39)
Na kaip minejau maen suzavejo trafaretinis sienu apipavidalinimas. sitoje nuotraukoje labai graziai atrodo, bet kiek suprantu dar kazkokia spec. sviesa nukreipta , kad taip blizgetu, o kazin kaip bus be jos

man panašu čia į tapetuotą sieną, ne dažytą
Sveikos,mamytės
Aš irgi jau pradedu domėtis baldais,kol kas - tik lovomis
Skaičiau,kad ieškot staliukų su kėdute,radau tokį variantą ,nors ir kaina
http://www.vaikis.eu...rod483_midi.jpg
ir šiaip dar baldelių yra,nors kainos ir kandžiojasi
http://www.vaikis.eu...s/baldai/trama/
Aš irgi jau pradedu domėtis baldais,kol kas - tik lovomis
Skaičiau,kad ieškot staliukų su kėdute,radau tokį variantą ,nors ir kaina
http://www.vaikis.eu...rod483_midi.jpg
ir šiaip dar baldelių yra,nors kainos ir kandžiojasi
http://www.vaikis.eu...s/baldai/trama/