Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko kambarys

QUOTE(fuksė @ 2009 07 30, 09:09)
lova gal ir rastume, taciau ras. stalas, vaje kokia tai problema, aplink stalai tik kompui.  verysad.gif

O toks stalas? user posted image Cia is daugpasauliu.lt 4u.gif
Atsakyti
Sakykit tai jūs baldus į vaiko kambarį perkat iš IKEA? kaip jų kokybė, nesus suidūrusi, nes mano mažiui reikia lovos, tai visur labai brangu doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2009 07 30, 09:38)
Sakykit tai jūs baldus į vaiko kambarį perkat iš IKEA? kaip jų kokybė, nesus suidūrusi, nes mano mažiui reikia lovos, tai visur labai brangu doh.gif  ax.gif

maniskiai stovi dar nesurinkti, bet buvo cia nemazai mamu kurios pirko ir patenkintos. Nezinau ne vienos nepatenkintos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2009 07 30, 09:32)
O toks stalas? user posted image Cia is daugpasauliu.lt  4u.gif

Aciu. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2009 07 30, 09:59)
maniskiai stovi dar nesurinkti, bet buvo cia nemazai mamu kurios pirko ir patenkintos. Nezinau ne vienos nepatenkintos wink.gif

O gal pirkote is IKEA.pl ar nea? blush2.gif
Atsakyti
sveikos! 4u.gif sakykit o ka geriau pirkti, ar dviaukste lova ar abiem vaikuciam atskiras lovas? niekaip neapsisprendziam ka rinktis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 07 30, 10:14)
Aciu. 4u.gif
Papildyta:

O gal pirkote is IKEA.pl ar nea? blush2.gif

aha is ikea.pl
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 07 30, 10:17)
aha is ikea.pl

Ar pristatymas brangiai isejo? ax.gif Ar apsimokejo visumoje? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 07 30, 10:19)
Ar pristatymas brangiai isejo?  ax.gif Ar apsimokejo visumoje?  blush2.gif

Ka reiskia apsimokejo? Pristatymas 11proc nuo kainos. Paciai vaziuot tikrai neapsimokejo, kelias tolimas, o dar nestuke.gif . Kiek ciupinau pakuotese, tai atrodo kokybiska viskas, kaip bus - ziuresim.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 07 30, 10:23)
Ka reiskia apsimokejo? Pristatymas 11proc nuo kainos. Paciai vaziuot tikrai neapsimokejo, kelias tolimas, o dar  nestuke.gif . Kiek ciupinau pakuotese, tai atrodo kokybiska viskas, kaip bus - ziuresim.

Turejau omeny, gal LT uz ta pacia suma galima panasius baldus isigyti...
Zinote, arba as jau zabala, arba matau tik mazuciams vaikams is IKEA.pl baldus? O paaugliams nieko ner?
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 07 30, 10:33)
Turejau omeny, gal LT uz ta pacia suma galima panasius baldus isigyti...
Zinote, arba as jau zabala, arba matau tik mazuciams vaikams is IKEA.pl baldus? O paaugliams nieko ner?

Si lova man su parvezimu kainavo 250lt, kazkaip lietuvoj nieko panasaus uz tokia kaina neradau.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 07 30, 10:36)
Si lova man su parvezimu kainavo 250lt, kazkaip lietuvoj nieko panasaus uz tokia kaina neradau.
user posted image

thumbup.gif drinks_cheers.gif labai grazi, jooooooo ir kaina super.
Atsakyti
QUOTE(*Retro* @ 2009 07 30, 07:21)
Lange yra imontuota apsauga, t.y. vaikas pilnai jo atidaryti negali smile.gif

gal galima daugiau sužinot apie tas apsaugas langams? nes man tai irgi labai aktuolu.... vaiko kambaryje durys į balkoną ir man baisu kad jis per dažnai ten lankysis ir nespėsiu sužiūrėti unsure.gif

QUOTE(Forgete @ 2009 07 30, 10:36)

o čia lovos kaina su čiužiniu ar be? g.gif
Atsakyti