Įkraunama...
Įkraunama...

netikras zuikis

QUOTE(GRAŽINA25 @ 2007 12 06, 12:06)
O AS PABANDZIAU NETIKRA ZUIKI KEPTI DAR IR SU KOPUSTAIS TIK FORMOJE, KAS VALGE SAKE KAD LABAI SKANU thumbup.gif

g.gif g.gif g.gif Idomu! Kaip tai daroma? Kopustas tikriausia zalias tarkuojamas i farsa ar ne???
Atsakyti
Labai jau skanus receptukai essen.gif. Reikes pabadyti thumbup.gif
Atsakyti
MAMYTES,O TAI KOKIU LASINUKU NETIKRAM ZUIKIUI REIKIA?ZALIU AR RUKYTU?
Atsakyti
QUOTE(lincikas5 @ 2007 12 06, 16:12)
g.gif  g.gif  g.gif Idomu! Kaip tai daroma? Kopustas tikriausia zalias tarkuojamas i farsa ar ne???

taip zalius tarkuoti
Atsakyti
Pirmą kartą kepiau netikrą zuikį. Pasiskaitinėjau čia ir kepiau. Skanus gavosi thumbup.gif
Susimaliau kiaulienos sprandinės, riebios mėsos įmaišiau. Tada piene išmirkytą bulkutę įdėjau, morkų įtarkavau, svogūną įpjoviau, prieskonių įdėjau visokių, kiaušinį, ir kokį pusvalandį minkiau, daužiau į stalą. Tada suformavau "kiškį", įspaudžiau skylučių viršuje, dėjau ant kepamo popieriaus, patepto aliejumi, įpyliau biškį vandens ir uždengiau folija. Skonio tikrai gero, toks nesausas, tik trapokas. Bet su šakute valgant tai super thumbup.gif
Atsakyti
as taip pat dariau tik nedejau tarkuotu morku, o i minkles viduriuka idejau virta per puse perpjauta kiausini.... labai jau skanu.... essen.gif
Atsakyti
as suformuoju zuiki ir apvinioju sonine plonai pjaustyta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas zinot koki padaziuka prie zuikio?man jis gaunasi truputi sausokas blush2.gif
Atsakyti
megstu ir as sita patiekala. kadangi farsa perku, nemalu pati, tai pasirenku riebesni siek tiek, tada kiausu, dziuveseliu, prieskoniuku, kartais majonezo imetu ir i orkaite. man patinka, kad greit, daug ir nereik prie virykles stovet wink.gif
Atsakyti
o kokius prieskoniukus dedat? nes radau tik apie kmynus ir ciobrelius (suprantama druskos ir pipiru)? vegetos ir kitokiu 'kas tinka viskam, dazniausiai netinka niekam' nepripazistu.. schmoll.gif
labai jau rupi ir man ta zuiki issikepti
Atsakyti
Turėjau išsitraukus faršo ir nesugalvojau,ką pataisyti.Radau šią temelę.Liuks,labai skaniai gavosi thumbup.gif Iš kelių receptų sudėjau biggrin.gif .Virtos morkos,džiūvėsėliai,svogūnas,prieskoniai.Nežinau kiek to faršo buvo,bet padariau kepaliuką,tai 40 min neužteko,kepiau valandą .
Atsakyti
Jautiena
lašinukai
svogūnai
batonas
kiaušinis
vanduo
druska,prieskonai

skaniau man su jautiena biggrin.gif
Atsakyti