Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta, X tema

QUOTE(Tu Mano @ 2010 02 14, 22:04)
Ar norit pasakyt, kad ir viesbucio polsiautojams reikia moketi uz gultus ir skecius prie viesbucio baseino?
Radom sita papludimi ir baseinu kompleksa neatsitiktinai, o sekdami nuorodomis nuo pagrindinio kelio, kuri kviecia i "Famous Sun Beach".
Nuvaziuosit ir patys pamatysit kas teisus  mirksiukas.gif

Tai zinoma, buna viesbuciu, kur reikia uz gultus, skecius moketi ar uzstatus palikti, t.p. ir Phaedroj. Bet Phaedra Beach uzsisakius maitinima "Viskas įskaičiuota" - gultai ir skėčiai prie baseino nemokami.
Pasiklausiu ryt agenturoj. Siaip tai man cia minusas, jei taip leidzia kam tik nori viesbucio teritorijoj but unsure.gif Tada apsimoka imt netoliese koki pigeisa visai ir ateit kas diena i ta kompleksa..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijolia: 15 vasario 2010 - 22:37
Kretoj patiko ekskursija po dzeiso uolą, šiltos naktys wub.gif
o bjauriausiai buvo tarakonai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 02 13, 13:24)
tave viesbutyje kur atostogavome(Iberostar Creta Panorama) nebuvo atskiro mokescio uz kondicionieriu schmoll.gif

Iberostar Creta Marine gal zinote kaip jis? Ar tinka jaunavedziams medaus menesiui?

norejom i Aldemar Knossos Royal Village vaziuoti, bet ten jau laaaabai brangu gaunasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lineta*: 22 vasario 2010 - 10:20
QUOTE(Tu Mano @ 2010 02 13, 21:54)
Sun Beach yra viesas papludimys, tiesiog jis ikurtas salia Sun Beach ir Phaedra Beach viesbuciu, bet tai ne viesbucio teritorija 

Tai gi, Phaedra Beach viesbucio teritorija su savo baseinais TIKRAI nera viesa ir tikrai neturetu viesbucio teritorijoje buti pasaliniu zmoniu. Buvo susisiekta su Novaturo Kreta kuruojanciu asmeniu ir jis mums tai patvirtino.
O nuoroda tai i papludimi radot, kas normalu cool.gif papludimiui nepriklauso viesbucio baseinai.

Papildyta:
QUOTE(Silwer @ 2010 02 22, 11:11)
Bus grazintas skirtumas jei rasit pigiau tam paciam viesbuciui.

Tai zinoma, o koks skirtumas. Juk jei jau nori palygint kainas, tai butent kazkokiu viebuciu, kuriuos jau esi nuziurejes.
Papildyta:
QUOTE(Tu Mano @ 2010 02 16, 11:27)
Taip, man irgi tai atrodo minusas  drinks_cheers.gif Nes ir tas viesbutis apskritai niekuom neypatingas.

O kuom jums viesbutis turi but ypatingas? smile.gif
Pvz, mes rinkomes, kad butu beach viesbutis (gero papludimio), didesne viesbucio teritorija ir butinai daugiau baseinu, t.y. vaikisku baseineliu t.p., nes su metuku ziogeliu ilsetis skrisim.. Toliau jau pliusai zaidimu aikstele, maitinimas, mokami-nemokami gultai, skeciai... ir t.t. viesbucio isvaizda nesvarbi. Ir Malija man strategiskai labai nieko smile.gif
Atsakyti
Gal kas plauket i Santorini savarankiskai? Kazin ar galima ten vietoj nusipirkti bilietus tik i prieki ir tai pat Santorinyje atgal. Mes galvojam keliauti savarankiskai po Santorini ir nezinom kiek laiko mums prireiks.
Atsakyti
QUOTE(Silwer @ 2010 02 22, 11:30)
Gal kas plauket i Santorini savarankiskai? Kazin ar galima ten vietoj nusipirkti bilietus tik i prieki ir tai pat Santorinyje atgal.  Mes galvojam keliauti savarankiskai po Santorini ir nezinom kiek laiko mums prireiks.

Plaukėm. Galima, bet rizika yra, nes sezono metu bilietai labai greitai išperkami, pigesni ypač. Labai realu, kad iš vakaro nuėję į agentūrą kitai dienai bilieto negausite cool.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2010 02 22, 15:40)
Plaukėm. Galima, bet rizika yra, nes sezono metu bilietai labai greitai išperkami, pigesni ypač. Labai realu, kad iš vakaro nuėję į agentūrą kitai dienai bilieto negausite cool.gif

Tai kaip ka galima padaryt idomu g.gif Gal i kazka galima kreiptis, kad tuos bilietus uzsakyt, gidai nepataria? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijolia @ 2010 02 23, 00:32)
Tai kaip ka galima padaryt idomu  g.gif Gal i kazka galima kreiptis, kad tuos bilietus uzsakyt, gidai nepataria?  g.gif

Gidai nepatars, nes jiems apsimoka labiau, jei Jus ekskursija pirktumet is ju smile.gif. Seip galit bilieta isigyti arba internetu arba vietos agenturose.
Labai daug buvo kalbeta apie savarankiska vykima i kitas salas SM Kretos temose, jus paieskokite, rasite daug naudingos info 4u.gif
Atsakyti
Dar kartelį įdedu fotoreportažą savo, čia detaliai surašiau, kaip nuvykti iįr ką pamatyti

http://www.supermama...howtopic=461782
Atsakyti
QUOTE(Liviko @ 2010 02 23, 01:38)
Gidai nepatars, nes jiems apsimoka labiau, jei Jus ekskursija pirktumet is ju smile.gif. Seip galit bilieta isigyti arba internetu arba vietos agenturose.

Ir su vietos agentūrom gali nelabai išdegti, nes jos taip pat siūlys savo organizuojamas ekskursijas doh.gif Pvz. mums atskirai bilietų nepardavė nė viena agentūra Stalidoje, o buvome ne vienoje unsure.gif Todėl nusipirkome Heraklione agentūroje, pardavinėjančioje keltų (ir ne tik) bilietus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 02 23, 07:19)
Dar kartelį įdedu fotoreportažą savo, čia detaliai surašiau, kaip nuvykti iįr ką pamatyti

http://www.supermama...howtopic=461782

Oi, kaip aciu!! bigsmile.gif
O keltu greiciai cia nuo keltu priklauso? Pvz, as paziurejau, tai 3,5 val. plaukia i viena puse Anek Lines. Esu girdejus, kad 2 val.
Tai ta pacia diena jau grizt neimanoma.. g.gif

Sakykit, o kaip su vezimeliais ten, zmones naudojasi? Kaip tie funikulieriai atrodo, su jais gal imanoma? Nes laiptukais, tai doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijolia @ 2010 02 23, 13:49)
Oi, kaip aciu!!  bigsmile.gif
O keltu greiciai cia nuo keltu priklauso? Pvz, as paziurejau, tai 3,5 val. plaukia i viena puse Anek Lines. Esu girdejus, kad 2 val.
Tai ta pacia diena jau grizt neimanoma..  g.gif

per dvi valandas nuveza sitas: Flying Cat
tik kai bandau pirkti bilieta geguzes pabaigai, ismeta man tik Anek Lines doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simsimas2002: 23 vasario 2010 - 13:42