Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta, X tema

Kiek maždaug kainuoja kelionė į Santorini?
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2010 05 05, 10:28)
Kiek maždaug kainuoja kelionė į Santorini?

+-120EUR
Atsakyti
QUOTE(Florita @ 2010 05 03, 14:26)
Sveiki,

gal kas buvot apsistoję 'MYTHOS PALACE' viešbutyje, kokie atsiliepimai?
4u.gif

paskaiciau kelis puslapius atgal, maciau, kad jau klausta..
dabar skaitau rusiska psl., tai geri atsiliepimai kol kas tik apie pliaza, o ne pati viesbutuka

Buvome pernai. Na visų pirmą reik nusiteikti, kad viešbutis ne 5*, o kokių 4*.
Bet vieta man labai patiko. Labai thumbup.gif Būtent nuėjimas prie jūros, smėlėtas pliažas, kokių 13 km. ilgio.
O viešbutis tai kaip viešbutis, kambariai kažkiek "nudrengti", bet vaikams patiko baseinas, matinimas geras. Teritorija nelabai didelė, o ko norėt dar iš viešbučio g.gif
Gerai gauti kambarį pirmame aukšte, tai tiesiai į baseiną galima lėkt ar ryte vietas užsiimt wink.gif
Nežinau, man tai patiko thumbup.gif Man tai apskritai TAIP patiko Kreta, kad aš sunkiai beprisimenu kas tam viešbuty blogai blush2.gif
Aišku nieko panašaus su Turkijos 5* viešbučiais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunar: 05 gegužės 2010 - 16:27
QUOTE(lunar @ 2010 05 05, 17:25)
Buvome pernai. Na visų pirmą reik nusiteikti, kad viešbutis ne 5*, o kokių 4*.
Bet vieta man labai patiko. Labai  thumbup.gif  Būtent nuėjimas prie jūros, smėlėtas pliažas, kokių 13 km. ilgio.
O viešbutis tai kaip viešbutis, kambariai kažkiek "nudrengti", bet vaikams patiko baseinas, matinimas geras. Teritorija nelabai didelė, o ko norėt dar iš viešbučio  g.gif
Gerai gauti kambarį pirmame aukšte, tai tiesiai į baseiną galima lėkt ar ryte vietas užsiimt wink.gif
Nežinau, man tai patiko  thumbup.gif  Man tai apskritai TAIP patiko Kreta, kad aš sunkiai beprisimenu kas tam viešbuty blogai  blush2.gif
Aišku nieko panašaus su Turkijos 5* viešbučiais smile.gif

Ačiū labai už atsiliepimus 4u.gif
Kažkaip, kai vaikų neturėjom, taip nesukom galvos dėl viešbučio.. dabar irgi planuojam nuomotis auto ir keliaut po pačia Kretą, bet visgi patapo svarbi ir viešbučio aplinka, pliažas, vieta, maitinimas kažkiek..
Norėtume labiau į Chaniją ar Rethymną, kur smėlėti gražūs paplūdimiai, bet dauguma siūlomų viešbučių už miestelių, tuomet tikriausiai vakarosim vietoj, aplinka patampa svarbi. Jei imti kur pačiam miestely, tai dauguma pasiūlymų jau Heraklione, kur akmenuoti pliažai, bet užtat gali daugiau papramogauti apylinkėse.. Vienu žodžiu, pati nežinau ko noriu doh.gif Gal kas kokių patarimų turi?
Atsakyti
QUOTE(Florita @ 2010 05 05, 18:42)
Ačiū labai už atsiliepimus  4u.gif
Kažkaip, kai vaikų neturėjom, taip nesukom galvos dėl viešbučio.. dabar irgi planuojam nuomotis auto ir keliaut po pačia Kretą, bet visgi patapo svarbi ir viešbučio aplinka, pliažas, vieta, maitinimas kažkiek..
Norėtume labiau į Chaniją ar Rethymną, kur smėlėti gražūs paplūdimiai, bet dauguma siūlomų viešbučių už miestelių, tuomet tikriausiai vakarosim vietoj, aplinka patampa svarbi. Jei imti kur pačiam miestely, tai dauguma pasiūlymų jau Heraklione, kur akmenuoti pliažai, bet užtat gali daugiau papramogauti apylinkėse.. Vienu žodžiu, pati nežinau ko noriu  doh.gif  Gal kas kokių patarimų turi?

Mes buvome pernai Bio Hotel Rethymne, o dar prieš porą metų - Lefkoniko Bay Rethymno mieste (iki centro eidavome pėstute api 15 min). Apie abu patys geriausi atsiliepimai, tikrai rekomenduoju, jeigu šiemet kas į juos veža thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nadina @ 2010 05 05, 10:09)

Radau info, kad iš vietinių už 75 EUR galima gauti, o perkant tik kelto bilietą - 40 EUR thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2010 05 06, 10:21)
Radau info, kad iš vietinių už 75 EUR galima gauti, o perkant tik kelto bilietą - 40 EUR  thumbup.gif

40 euru i viena puse
Atsakyti
Noriu palikti atsiliepimą apie viešbutį Almyrida Residence - super thumbup.gif. Viskas tikrai taip kaip šiose foto. Maistas puikus, kambariai labai erdvūs ir modernūs, aptarnavimas 10+ balų tiek front deske (atvykome vėlai vakare su 6mėn kūdikiu, tai iškart be jokių popierizmų gavome kambarį, paskui tik užsiregistravome. Be to tą kartą gavome vakarienę į kambarį, kad jau nebereikėtų mažylio temptis į restoraną), tiek restorane... kambarinės labai malonios. Aišku pats geriausias dalykas tai baseinas ant viešbučio stogo su stikline siena ir panoraminiu vaizdu bigsmile.gif. Viešbutyje jokių rusų, lenkų ar lietuvių mirksiukas.gif, daugiausia skandinavai, prancūzai...
Pati Almyrida mažas miestukas, pramogų nedaug, bet su mažu vaiku labai tiko mums ta ramybė. Yra kur pavalgyti, kelios parduotuvėlės, du autonuomos punktai (6 dienoms Fiant Punto su AC kainavo 120Eur, pilnas draudimas)... Yra firmų, kur nuomoja ir burinius katamaranus, baidares, dviračius. Pliusas, kad netoli iki Chanijos (labai mielas senamiestis). Paplūdimys mažas, bet jaukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaspasakemiau: 06 gegužės 2010 - 09:26
QUOTE(Carpe diem @ 2010 05 06, 09:21)
Radau info, kad iš vietinių už 75 EUR galima gauti, o perkant tik kelto bilietą - 40 EUR  thumbup.gif

Is Herakliono ziurejot? As vis laukiu kada prades prekiauti keltu bilietus is Retimno.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supersvocia: 06 gegužės 2010 - 10:09
vaziuojam su 1.7 m vaiku i Iberostar Creta Panorama and Mare viesbuti ir labai domina, gal kas zinot, as ieina i vaikiska meniu? Kadangi su maitinimu ne taip viskas sklandziai pas mus, tai labai rupi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(supersvocia @ 2010 05 09, 18:33)
Laukiam grizusiu is Kretos atsiliepimu  4u.gif  Ar patiko, kokie ispudziai, ka aplanket.

Grizom jau smile.gif, siandien ryte. Taip, kaip ne pirma syki, tai aplankeme ne visai tuos iprastus turistinius objektus: Chanios puseje - dalis nuo Platanias iki Maleme pakrantes, Agia ezera ir aplinkinius kaimus, veliau keliom dienom vaziavom i Sfakia. Aplankem Chora, pasivaiksciojom po Imbros tarpekli, Komitades, nuejom i Marmara papludimi, Livaniana.
Pavalgem, pauzem lotuliukas.gif , pasibendravom, maudemes kelis kartus blink.gif nes salta seip... ir namolio. Savaite trumpai, ale vistiek gerai... thumbup.gif

Taigis ir Malijoje buvome biggrin.gif , paskutine nakti reikejo nakvoti Heraklione tai vakare specialiai nuvazivaome i Malija, paziuret kas per cudas dabar, kaip atrodo. Na tai tustuma tusciausia, studentuku ner, tik keli pensininkai vaiksciojo... Ramuma, tyluma. Na, bet, vietiniai jau ruosiasi sezonui, laukia birzelio. Tarp kitko, maciau reklama avia bilietas OW is Gatvick'o i Herakliona kainuoja nuo 69 svariuku.
Atsakyti
QUOTE(Liviko @ 2010 05 09, 20:49)
Taigis ir Malijoje buvome  biggrin.gif , paskutine nakti reikejo nakvoti Heraklione tai vakare specialiai nuvazivaome i Malija, paziuret kas per cudas dabar, kaip atrodo. Na tai tustuma tusciausia, studentuku ner, tik keli pensininkai vaiksciojo... Ramuma, tyluma. Na, bet, vietiniai jau ruosiasi sezonui, laukia birzelio. Tarp kitko, maciau reklama avia bilietas OW is Gatvick'o i Herakliona kainuoja nuo 69 svariuku.

o man Malija savotiskai patiko..tik dienos metu ten praktiskai tustuma,ramuma,visi tokie tingus vaikstineja uztat vakare.....linksmybes,tarsi visai kitas miestas taip viskas atgyja,daug jaunimo,viskas uzia,mirga,marga wub.gif
Atsakyti