Cia skaitau giria Spinalongos sala... As kazkokio stebuklo ten nepamaciau... Gal per daug tikejausi?
QUOTE(Carpe diem @ 2010 05 20, 11:20)
Kai buvome Kretoje, Balos lagūna pasirodė pati gražiausia vieta saloje (apskritai tai ten viskas glabai gražu, bet ta vieta paliko didžiausią įspūdį). Įdomu, kas kitoms, buvusioms, labiausiai patiko?
Nepamatėm Elafonisi paplūdimio ir Chrissi salos, ten, kiek girdėjau, irgi nerealiai gražu, gal yra buvusių?
Nepamatėm Elafonisi paplūdimio ir Chrissi salos, ten, kiek girdėjau, irgi nerealiai gražu, gal yra buvusių?
Chrissi nebuvom, bet va Elafonisi paliko žymiai didesnį įspūdį, nei Balos

QUOTE(Dilma @ 2010 05 20, 11:54)
Chrissi nebuvom, bet va Elafonisi paliko žymiai didesnį įspūdį, nei Balos 

Elafonisi - eilinis viesasis pliazas, zmoniu knibzdelynas. Aisku, grazesnis nei Palangos.
QUOTE(linamog @ 2010 05 20, 11:57)
Elafonisi - eilinis viesasis pliazas, zmoniu knibzdelynas. Aisku, grazesnis nei Palangos.
Kaip ir Balos, bei visa Kreta

QUOTE(linamog @ 2010 05 20, 09:57)
siulau vykti i tokias vietas link vakaro,tada zmoniu zyyymiai apmazeja,atsiveria visas grozis,gali ramiai ir pasimegauti ir pasimaudyti ir pagulineti ramiai,beje uz gultus is musu net neeme pinigeliu,nes atvykome jau velai po pietu

labas mergaitės
žinoma,dėl skonio nesiginčijama
tačiau Elafonisi man visai nepaliko ispūdžio- eilinis gražus pliažas, tokiu Kretoj nemažai...
Na, bet jei vaizdas i Balos nuo viršaus nepaliko įspūdžio, tai jau aš nežinau
...
aš šiemet vėl noriu ten grįžti

Na, bet jei vaizdas i Balos nuo viršaus nepaliko įspūdžio, tai jau aš nežinau

aš šiemet vėl noriu ten grįžti

QUOTE(Dilma @ 2010 05 20, 10:57)
Balos tikrai nebuvo daug žmonių, vos keli

Mes irgi popiet atsibastėm... Bet gultų iš viso neėmėm - gi ten smėliukas rausvas... Nubridom į kitą salą ir ten pasiliko
Beje, labai visi ten stebėjosi mūsų "varveklinėm" smėlio pilim, lyg nematę būtų
.

Beje, labai visi ten stebėjosi mūsų "varveklinėm" smėlio pilim, lyg nematę būtų

QUOTE(vidal @ 2010 05 20, 12:13)
va va, aš irgi nesuprantu, kaip ten gali būti eilinis pliažas

man ir įdomu, ar yra gražesnių kampelių Kretoje nei Balos, tikrai dar ten važiuosiu, nes jaučiuosi dar daug ko nepamačius, tik kitą kartą savarankiškai, nakvojant vis kitame miestelyje

QUOTE(Carpe diem @ 2010 05 20, 11:14)
Balos tikrai nebuvo daug žmonių, vos keli
ten didelis pliusas, kad mašina privažiuoti negalima 

na masina BEVEIK privaziuoti galima,poto jau paejeti reikia

Papildyta:
QUOTE(vidal @ 2010 05 20, 11:13)
labas mergaitės
žinoma,dėl skonio nesiginčijama
tačiau Elafonisi man visai nepaliko ispūdžio- eilinis gražus pliažas, tokiu Kretoj nemažai...

man labiausiai patiko po kaire atsiveriantis vaizdas,zmoniu nera,maudaisi,kaip negyvenamoje saloje,vaizdai grazus,vanduo zydras

Fantastines foto tada isejo

Planuojame važiuoti į Kretą, gal rekomenduotumėte viešbutį. Ką būtinai reikia pamatyti, aplankyti?
QUOTE(Carpe diem @ 2010 05 20, 13:18)
va va, aš irgi nesuprantu, kaip ten gali būti eilinis pliažas
man ir įdomu, ar yra gražesnių kampelių Kretoje nei Balos, tikrai dar ten važiuosiu, nes jaučiuosi dar daug ko nepamačius, tik kitą kartą savarankiškai, nakvojant vis kitame miestelyje

Ko jūs čia stebitės? Grožis - reliatyvus dalykas