Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 72 tema

egliuchiux, nu kaip graziai ir kaip tvarkingai 4u.gif O tos puodynes su gelem tai ir fonas visas issiuvinetas bigsmile.gif man kantrybes neuztektu, saunuole thumbup.gif
Atsakyti
labas vakaras,turiu klausimeli blush2.gif nemoku apskaiciuti aidos 14 kiek bus langeliu 50 centimutru audinio,gal galit padeti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evitele @ 2009 07 31, 21:25)
labas vakaras,turiu klausimeli blush2.gif  nemoku apskaiciuti aidos 14 kiek bus langeliu 50 centimutru audinio,gal galit padeti. 4u.gif

Suskaičioji, kiek langelių telpa į vieną cm ir padaugini iš 50. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evitele @ 2009 07 31, 22:25)
labas vakaras,turiu klausimeli blush2.gif  nemoku apskaiciuti aidos 14 kiek bus langeliu 50 centimutru audinio,gal galit padeti. 4u.gif

Gali pasiskaiciuot cia: http://www.findstitc...ources/aida.cgi
o siaip tai jei 2.5 cm turi 14 kryziuku, tai 50cm turetu turet apie 280 kryziuku, jei cia taip nori suskaiciuot ax.gif
Atsakyti
aciu uz pagalba,noriu uzsisakyti todel ir klausiu neturiu jos realiai ir negalejau suskaiciuoti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 07 31, 23:18)
Kiek pastebejau, tai adatos juoduoja, jei rankos prakaituoja ar dregnom rankomis adata imu. Adata galima pabandyti nuvalyti patrynus soda. Keisti nebutina, bet pajuodavusi adata slysta blogiau ir sunkiau uzkaisioti siulus

Aš taip ir maniau biggrin.gif
Grynai šlapiarankė esu, net rankšluosti pasidedu nes kartais nebeimanoma, dėkui labai, žinosiu dabar drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 07 31, 21:16)
nu nežinau kodėl juoduoja tos jūsų adatos? mano tai tik linksta lotuliukas.gif  ,nuo spalio siuvinėju ,bet kokios buvo spalvos tokios ir yra ax.gif ..tik va kreivos tai labai doh.gif  ,bet kažkaip netrukdo...o dėl braižymo ,markeriu ,tai kai pabandžiau ,tai dabar be jo nebeisivaizduoju  mirksiukas.gif ,man labai patogu  thumbup.gif ,ir tikrai labai gerai išsiplauna ,vos pamerkus į drungną vandenį,aišku mažam darbeliui gal ir nereikia ,bet dideliam tai superlengvai skaičiuot  kur kryželį išsiūt ,ypač jei daug pavienių kryželių...na ,žodžiu ,naudojuosi viskuo ,kas palengvina darbą ir nesuku  galvos ar kitiems to reikia ,svarbu man gerai... rolleyes.gif  rolleyes.gif

O koki tiksliai markeri naudoji? 4u.gif
Atsakyti
pirkau siuvinėjimo magijoje ,pakuotės neišsaugojau ,o ant jo parašyta-WATER ERASABLE FABRIC MARKING PEN,toks elektrinės spalvos,iš pradžių man atrodė ,kad jis išdžiuvęs ,bet pasirodo ,kad pabraukus viena kart linija išryškėja vėliau ,o aš maniau kad brėži ir iš karto ryšku doh.gif ,tai pirmą kartą kai pribraukiau ,tai net kitoj pusėj medžiagos matėsi doh.gif ,o dabar jau pagavau cinkelį blush2.gif ,kaip sakoma ,tai matosi tik ten kur reikia rolleyes.gif rolleyes.gif

man rodos va toks
http://www.siuvineji...e-markeris.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 31 liepos 2009 - 21:56
zundyte, aciu, bandysiu ieskot 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, ŠAUNUOLĖS 4u.gif 4u.gif 4u.gif !
Esu naujokė šioje srityje, tačiau ir aš norėčiau parodyti savo mažyčius darbelius. ax.gif
Baltai pavydžiu visoms auksarankėms, kurios greitai ir gražiai siuvinėja didelius paveiksliukus. Man tai būtų tūkstantmečio darbas blush2.gif blush2.gif blush2.gif .
Bet gal kada nors, tolimoje ateityje, ryšiuosi ir aš didesniam darbeliui ax.gif .
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2009 07 31, 23:49)
ir aš norėčiau parodyti savo mažyčius darbelius. ax.gif

labai mieli tavo darbeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 07 31, 21:18)
Kiek pastebejau, tai adatos juoduoja, jei rankos prakaituoja ar dregnom rankomis adata imu. Adata galima pabandyti nuvalyti patrynus soda. Keisti nebutina, bet pajuodavusi adata slysta blogiau ir sunkiau uzkaisioti siulus

drinks_cheers.gif
Reiks pamėginti pavalyti su soda bigsmile.gif

Dar kažkur skaičiau, kad gali juoduoti nuo ilgo laikymo įbedus į adatinę kimštą sinteponu doh.gif
Atsakyti