Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 72 tema

QUOTE(2saulyte2 @ 2009 08 05, 13:05)
Grazu. O cia virtuvei skirtas bus?

Taip virtuvei, labai smagiai siuvinejosi, kai uzsivedziau tai net nebuvo laiko su mazaja i lauka iseiti unsure.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
agnesk --> Paprastas ir saunus darbelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 08 05, 11:32)
Gal turi schema?

QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 08 05, 11:45)
Pauksciuk,ir as noreciau vistu schemos,jei turi 4u.gif superinis paveiksliukas thumbup.gif
indriuniukas@gmail.com

user posted image
Atsakyti
Aciu wub.gif
Atsakyti
Prikolnos vištos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 08 05, 10:48)

Dekui 4u.gif Einu žiūret ar turi man reikiamu.

QUOTE(Dvi @ 2009 08 05, 10:54)
Jei nerasi MH toj internetinej parduotuvej, kuria tau parode auksciau, as zad uzsakineti sau prekes is US, jie prekiauja ir MH karoliukais. Jei nori, uzsakysiu ir tau, o paskui pasiimsi.
Del stiklo - cia nuomones issiskiria deti ar nedeti. As pati dedu, nesvarbu su karoliukais ar be.

Dekui, jei nerasiu kasiulai.lt tai rašysiu tau ir kooperuosius kartu 4u.gif

O kaip pats paveiksliukas ar jis gerai priglunda prie stikliuko per karoliukus? g.gif Aš būčiau linkus nedeti, bet nesinori, kad dulkes gultu ant paveiksliuko.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 08 05, 12:35)

labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 08 05, 10:01)
Aš paskaičiusi jūsų komentarus, net nesiruošiu žiūrėti  schmoll.gif

pasijuokim biggrin.gif

drinks_cheers.gif as taip pat paskaiciau komentarus apie ta filmuka - to ir uzteko kad noras praeitu ziureti blink.gif p.s. linksmos vistos thumbup.gif

Grazus kysius wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rne: 05 rugpjūčio 2009 - 12:02
QUOTE(Forget-me-not @ 2009 08 05, 12:49)
Dekui  4u.gif Einu žiūret ar turi man reikiamu.
Dekui, jei nerasiu kasiulai.lt tai rašysiu tau ir kooperuosius kartu  4u.gif

O kaip pats paveiksliukas ar jis gerai priglunda prie stikliuko per karoliukus?  g.gif Aš būčiau linkus nedeti, bet nesinori, kad dulkes gultu ant paveiksliuko.

Tik jei galima greiciau, nes mano uzsakymas jau isejes. Gal dar spesiu prijungti, jei leis.
Gerai.
Atsakyti
QUOTE(nekava @ 2009 08 05, 11:04)
labukas  4u.gif
as irgi atbegau siandien pasigirti ir pasirodyti  blush2.gif  broliukui dovanele

Meilutis toks wub.gif
QUOTE(agnesk @ 2009 08 05, 12:59)
Sveikos,
As pasirodysiu savo savaitgalio darba, tik dar liko iremint  ax.gif

Mielas darbelis

QUOTE(Dvi @ 2009 08 05, 13:17)
Per greitai. Planai jau sustatyti, taip greitai nepersiorientuosiu. Be to vieta butu geriau toki, kur maziau zmoniu. Juk i siuvinetoju susitikima merginos kvieciamos su visais savo darbais - baigtais ir nebaigtais. Kur ten su jais pasidesi, kai aplink zmones bus? mastau.gif

Kaip fainai, jus susibegt galit wub.gif Gal koke nuotraukyte padarykit rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Dvi thumbup.gif ačiū už sachemą, aš tik dabar į draugus įsuprašiau, iki schemos nedaėjau ax.gif
Atsakyti
sveikutes ... prie siulu kodu daznai randu toki stulpeli pavadinta "чилeta" ka jis reiskia ? blush2.gif
Atsakyti