Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 72 tema

QUOTE(Mur mur @ 2009 08 06, 12:32)
tik mano vienas lelius dar laaabai maziukas ir nemiegalius, o tiksliau, "rankinukas", tai kazkaip ir to laiko pritrrukstu. prasideda teisinimaisi  tongue.gif

as irgi toki turiu "rankinuka" todel vis vargstu siuvinedama savo kudiki daba .. o taip norejosi sia sav pabaigti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 08 06, 12:32)
smile.gif pavarvinu cia seile, paziuriu Jusu grozius, tempus, ir pati kimbu. tik mano vienas lelius dar laaabai maziukas ir nemiegalius, o tiksliau, "rankinukas", tai kazkaip ir to laiko pritrrukstu. prasideda teisinimaisi  tongue.gif

tai aš dar gerą mėnesį galiu ramiai pasiuvinėt, tada baigsis ir mano katino dienos wub.gif nebesiuvinėsiu kiaurą dieną smile.gif vėl teks erelį neribotam laikui į dėžę kišt 4u.gif
Atsakyti
Mur mur,apakau pamačius blink.gif ,vat ir galvojau kurį laiką ,kur ta Mur mur pasislėpė ,o ji tokį grožį siuvinėja... wub.gif wub.gif wub.gif pasirodyk vis procesą,labai įdomu...dar vienas pliusas į melanžinių siūlųpusę,manau ,kad vistiek kažką imsiuos jais siuvinėt mirksiukas.gif
Dovyda,tavo tulpės irgi iš koto verčia thumbup.gif ,kažkaip man rodos su tais konvertuotais siūliukais bus ryškiau ,bet juk kaip pati sakai ,tulpių būna visokių,o ryškios spalvos irgi gražu,svarbu įdėtas darbas milžiniškas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 08 06, 11:39)
pasidemonstruosiu ir as siek tiek savo Permin samplerio proceso smile.gif
siuvineju ant Zweigart evenweave'o (ct 32), silkiniais Silk' n colors siulais, spalva Bohemian tryst. darbas didelis judu laaaaabai is leto  ax.gif

Žiauriai gražuuuu wub.gif wub.gif wub.gif
Toks mielas paveikslėlis, ir tie siuliukai taip gražiai atrodo, čia keičiantys spalva? smile.gif
Nu bravo clap.gif clap.gif
Dovyda
Oi kaip sparčia einasi tau wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 06 rugpjūčio 2009 - 12:39
Na plepėjimo tempas blink.gif , nespėju pavyt cool.gif

Mur mur bigsmile.gif aš sužavėta, labai gražu wub.gif

Džeine miela dovanėlė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 08 06, 10:23)
Dzeine, grazi dovana 4u.gif ar dziaugesi? mirksiukas.gif

va , pasirodau kiek jau as su savo tiulpanais nuzingsniavau doh.gif spalvos tai man nelabai sakyciau...norejosi ir isisvaizdavau, kad bus sviesesnis, bet...tulpiu buna visokiu ax.gif

4u.gif ačiū, aga, labai patiko, o dar slapčia nuo jo išsiuvinėjau, tai visai staigmena buvo biggrin.gif

o tavo tulpės labai gražiai žiuris, baik narvuotis ir ramiai ir su meile siuvinėk toliau wub.gif viskas bus "čiki piki" biggrin.gif

Ačiū visom 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o koks samplerio grožis bigsmile.gif , o dydis koks, pasaka bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džeinė: 06 rugpjūčio 2009 - 13:21
aciu visoms uz pagyrimus ir palaikyma , va visoms po kyber saldaini, 0 kaloriju thumbup.gif user posted image

o meile dar nesibaige siam paveikslui wub.gif varikliukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 08 06, 10:19)
Libaja,ne žvaira tu lotuliukas.gif  ,taigi čia tik pati pradžia ,man pačiai sunku įžiūrėt lotuliukas.gif ,čia bus dvi ,žirafos ir žirafiuko galvos,mama iš viršaus  mažylis iš apačios,susiglaudę snukučiais,nu pasirodysiu kai labiau išryškės,aš ta rinkinuką gavau dovanų už prenumeratą SIUVINĖJU KRYŽELIU žurnalo mirksiukas.gif
Aaaa, o aš jau pamaniau doh.gif
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 08 06, 12:19)
Visu darbaliai labai grazus  blush2.gif 
Na o as rodausi su savo angelu kuris po keliu dienu iskeliauja pas stovyklos vadove  wub.gif

Kaip miela wub.gif va tokie darbeliai man patys pačiausi...
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 08 06, 14:48)
Aaaa, o aš jau pamaniau  doh.gif

Kaip miela  wub.gif va tokie darbeliai man patys pačiausi...

Aciu labai uz viena miela pagirima 4u.gif
Manau tikrai nustebinsiu vadove wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blizgutis11: 06 rugpjūčio 2009 - 14:33
aciuks.gif uz Jusu visu palaikyma ir pagyrimus aciuks.gif

stengsiuosi vis pasirodyti su savo pasistumejimais ax.gif

melanziniais siulais siuvineti pradzioje buvo net gi keblu. bent jau man. nes galima siuvineti ivairiai, o kaip graziau....reikia issibandyti imanomus variantus smile.gif
siaip siuvineti idomu ir miela. tik va, kai jau reikes rema issiuvineti, vienoda motyva doh.gif

Astulia, o negaletum parodyti is labai arti kaip atrodo tu pusiniu kryzeliu storiu skirtumas? labai idomu smile.gif
Gimus lelytei, tikriausia, metrika pulsi gaminti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 06 rugpjūčio 2009 - 14:51
QUOTE(Mur mur @ 2009 08 06, 15:50)
Astulia, o negaletum parodyti is labai arti kaip atrodo tu pusiniu kryzeliu storiu skirtumas? labai idomu smile.gif
Gimus lelytei, tikriausia, metrika pulsi gaminti  g.gif

reiks susidraugaut su fotiku, kad iš arti nufotkintų, pabandysiu su SB pagalba šįvakar tai padaryt 4u.gif bet man asmeniškai gražiau, kai visi kryžiukai vienodo storio, o čia, tipo, reljefinis toks turi gautis doh.gif

šiaip brolienė žadėjo metriką išsiuvinėt, bet liepiau prieš tai man parodyt, kokį išrinks, nes sakė, turi kažkokį rinkinį ir man tipo rodė, bet aš nelabai beprisimenu doh.gif lotuliukas.gif bet lygtais kažkoks senovininis su meškiais, o man tokie ne prie širdies schmoll.gif tai geriau jau pati išsisiuvinėsiu, koks man tiks ir patiks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 08 06, 14:50)
melanziniais siulais siuvineti pradzioje buvo net gi keblu. bent jau man. nes galima siuvineti ivairiai, o kaip graziau....reikia issibandyti imanomus variantus smile.gif
siaip siuvineti idomu ir miela. tik va, kai jau reikes rema issiuvineti, vienoda motyva  doh.gif

ax.gif išduok paslapti, kaip jais patogiau siuvinėti, aš kada mėginau, man tokiom juostom spalvos gaunas, nepatiko schmoll.gif
user posted image

o kraštas kad neatsibostu, vis po truputi jo pasiuvinėk, tada ornamentu ir vėl jo
Atsakyti