Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 72 tema

QUOTE(dovyda @ 2009 08 06, 23:42)
va paprasiau vieno prancuzo, tai jis toki duoda angliska vertima mirksiukas.gif a round of sheep, to go to the field, or sleep on a cloud

O gal turit minčių lietuviškam vertimui, kad tiktu prie paveiksliuko? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 08 07, 10:24)
O gal turit minčių lietuviškam vertimui, kad tiktu prie paveiksliuko? blush2.gif

eiti aplink avį , eiti į lauką, ar miegoti ant debesies
Man taip išvertė biggrin.gif gali truputi pasirodyt kaip nesamone doh.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 08 07, 09:24)

Kur siuvinėsi? Ant pagalvės?
Avyčių pulkelis pievoj žalioj, arba saldžių sapnų ant debesų pūkų.
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 07, 09:36)
Man taip išvertė biggrin.gif gali truputi pasirodyt kaip nesamone  doh.gif  tongue.gif

tikrai nesiriša hihihi.gif

Sesė nori išsiuvinėti šį paveiksliuką dovanų, žmonėm kurie užsiima ėriukų auginimų, tad jei kils minčių dėl teksto labai prašau pasidalinti ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dvi @ 2009 08 07, 09:42)
Kur siuvinėsi? Ant pagalvės?
Avyčių pulkelis pievoj žalioj, arba saldžių sapnų ant debesų pūkų.

bus kaip paveiksliukas
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 08 07, 09:44)
tikrai nesiriša hihihi.gif

Sesė nori išsiuvinėti šį paveiksliuką dovanų, žmonėm kurie užsiima ėriukų auginimų, tad jei kils minčių dėl teksto labai prašau pasidalinti ax.gif  4u.gif
Papildyta:
bus kaip paveiksliukas

As palikciau prancuziska varianta ax.gif , lietuviskai sunku surimuoti g.gif
Avyciu pulkeli traukit pievon arba prigulkit ant debesies

Gal geriau neversk, o koki eilerastuka apie avyte paieskok?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnike: 07 rugpjūčio 2009 - 09:02
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 07, 08:36)
Man taip išvertė biggrin.gif gali truputi pasirodyt kaip nesamone  doh.gif  tongue.gif

O aš tai versčiau taip: Avių ratas išeina į laukus arba miega ant debesies.

A round yra daiktavardis, kuris reiškia apskritimas, ratas.

Niekada nėra reikalingas pažodinis vertimas. Bent jau taip mus mokė Vilniaus Žemynos vidurinėje mokykloje. ax.gif

Nuostabūs visų darbeliai ir procesai greiti tokie. wub.gif

O aš vakar galėjau pasiimti siuvinėjimą darban, bet va nepasiemiau, o valdžios nebuvo visą dienelę. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 07 rugpjūčio 2009 - 09:12
QUOTE(paukščiukas @ 2009 08 07, 09:44)

Sesė nori išsiuvinėti šį paveiksliuką dovanų, žmonėm kurie užsiima ėriukų auginimų, tad jei kils minčių dėl teksto labai prašau pasidalinti ax.gif  4u.gif

Gal tiks kasnors iš liaudies išminties? smile.gif

- Kas anksčiau pievą šienauja, to avys nebadauja (kas aria ir pjauna, to avys nebliauna)
- Kur tekis veda, ten avys eina
- Kad avys dėtų, vištų nereikėtų biggrin.gif (šitas man asmeniškai labiausiai patinka)
Atsakyti
ot turiu problemyte, zinau, kad kazkurioje internetineje parduotuveje buvo DMC siulu pirkti rinkiniu (50 pasirinktu siulu uz kazkokia kaina, ar panasiai), dabar reikia nemazai siulu, o kur buvau maciusi neprisimenu doh.gif, jau kiek zinau internetiniu parduotuviu ismaisiau - nu niekaip nerandu, o gal ten kokia akcija buvo g.gif - jei kas zinot, parasykit ax.gif ACIU mirksiukas.gif
Atsakyti
kiek atsimenu tai buvo siuvinėjimo magijoje toks daltykas ,bet dabar ir aš nerandu,bet irgi skaičiavau ,kad ten labai menkai išeina ta nuolaida,beveik kaip ir nieko,akių dūmimas kitaip sakant ,pasižiūrėk čia ,rašo ,kad DMC po 1.39lt,bet gal spalvų neturi kokių reikia g.gif kad taip pigiai ax.gif
http://www.auksarank...hp?categoryID=6
Atsakyti
QUOTE(Vilena_snow @ 2009 08 07, 11:02)
Gal tiks kasnors iš liaudies išminties?  smile.gif

- Kas anksčiau pievą šienauja, to avys nebadauja (kas aria ir pjauna, to avys nebliauna)
- Kur tekis veda, ten avys eina
- Kad avys dėtų, vištų nereikėtų  biggrin.gif (šitas man asmeniškai labiausiai patinka)

bigsmile.gif Skamba neblogai, reikės pasitert su sese

Ačiū visom pagelbėjusiom 4u.gif
QUOTE(Rne @ 2009 08 07, 11:02)
ot turiu problemyte, zinau, kad kazkurioje internetineje parduotuveje buvo DMC siulu pirkti rinkiniu (50 pasirinktu siulu uz kazkokia kaina, ar panasiai), dabar reikia nemazai siulu, o kur buvau maciusi neprisimenu doh.gif, jau kiek zinau internetiniu parduotuviu ismaisiau - nu niekaip nerandu, o gal ten kokia akcija buvo g.gif  - jei kas zinot, parasykit ax.gif ACIU mirksiukas.gif

lyg šioje parduotuvėje, bet dabar neatsidaro g.gif
http://darbstuole.lt/
Papildyta:
QUOTE(zundyte @ 2009 08 07, 11:20)
kiek atsimenu tai buvo siuvinėjimo magijoje toks daltykas ,bet dabar ir aš nerandu,bet irgi skaičiavau ,kad ten labai menkai išeina ta nuolaida,beveik kaip ir nieko,akių dūmimas kitaip sakant ,pasižiūrėk čia ,rašo ,kad DMC po 1.39lt,bet gal spalvų neturi kokių reikia  g.gif kad taip pigiai ax.gif
http://www.auksarank...hp?categoryID=6

auksarankėje nori išsiparduoti siūlų likučius, todėl ir kaina tokia maža smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 08 06, 16:38)

wub.gif labai graži. visi šie dizainai nuostabūs 4u.gif
QUOTE(ruci @ 2009 08 06, 17:45)

Ruci irgi seniai matyta rolleyes.gif gal pasirodysi ką siuvinėji? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 08 07, 09:24)

avyciu ratelis (pulkelis patiko irgi thumbup.gif ) nubega i pieva, pavarge uzmiega ant debesies- va kaip sugalvojau blush2.gif siaip tai sutinku, kad pazodziui versti nereiketu, nes prasme keiciasi ir smarkiai.
Atsakyti