Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 72 tema

Įrėminau savo nuogalę

user posted image

Nu bet jūs ir paplepat doh.gif , niekaip nebespėju sekt temos lotuliukas.gif , paskutinį puslapį tik įstengiu peržvelgti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reska: 31 liepos 2009 - 15:04
QUOTE(JuodaKatytė @ 2009 07 31, 15:07)
tai as taip ir darau kai nuvezu savaji i zvejyba, kadangi nuo kranto jis zvejoja, tai as masinoj ramiai atsisedus krapstinejuos  lotuliukas.gif

na saunu kai abieju hobiai taip suderinami thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(buckizs @ 2009 07 31, 15:08)
Na, as irgi su savo siuvinejimu visur  lotuliukas.gif  Net jei zinau kad laiko neturesiu vis tiek imu, o jei kartais laisva minute rasiu thumbup.gif  lotuliukas.gif  Draugas nemegsta kad vakare siuvineciau, tik kartais susitariu lotuliukas.gif

aha tikrai,gi neduok dieve laisva minute atsiras,o salia nebus siuvinio biggrin.gif nagus galima nusigrauzt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ssamantaa @ 2009 07 31, 15:45)
Jurgita L
Aš lengviau schemoje susigaudau, nes jei darau viska pagal kitus langeliu o ten yra klaida, iškart viskas blogai, o su langeliais galima klaida tuoipat surasti drinks_cheers.gif
Šiap dabar kai vasara tai siuvinėt beveik visada gali, o gryžus iš mokyklos, namu darbai prieš akis ir viskas , ojei koks kontrolinis tai nebeprisėdu biggrin.gif tai dabar netinginiauju ir einu i prieki, nes žinau kad vėliau bus sunkiau, o šaip aš taipat kaip ir visos su siuvinejimu i kelione ax.gif  biggrin.gif

Klausimas man toks yra, kokiom adatom pamegusios pačios siuvnėt? Aš tai su bukom, bet kai pajamu i rankas smailia tai labai pirštus išsibadau blush2.gif  ant tiek pripratau su buka kad net baisu smailia imti, ir dar, ar jum taipat greit pajuoduoja adata, aš jau labai dažnai keisti turiu, o siuvini iemu tik švariom rankom drinks_cheers.gif

na man irgi laiko vasara daugiau tam,nes nuo rudens irgi kai prasideda univeras,maziau laiko lieka...o dar kai lelius ziema gims verysad.gif tikiuosi rasiu laiko net ir tada nors truputi,kad vel visiskai neatitrukt nuo rankdarbiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 07 31, 15:03)
Įrėminau savo nuogalę

user posted image

Nu bet jūs ir paplepat  doh.gif , niekaip nebespėju sekt temos  lotuliukas.gif , paskutinį puslapį tik įstengiu peržvelgti...

SUPER!
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 07 31, 16:03)
Įrėminau savo nuogalę

Nu bet jūs ir paplepat  doh.gif , niekaip nebespėju sekt temos  lotuliukas.gif , paskutinį puslapį tik įstengiu peržvelgti...

loabai grazus darbelis 4u.gif wub.gif
Papildyta:
na begu merginos nuo pc,leksim i kaima smile.gif
sekmes darbeliuose 4u.gif
neabejoju rasiu po savaitgalio nauju grozybiu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziaugsmelis7x7: 31 liepos 2009 - 15:13
Reska
Gražus rėmelis ir darbelis, jei nepaslaptis, kiek už remeli teko pakloti? mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Nuogalė thumbup.gif Ir rėmelis labai gražus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 07 31, 16:17)
jei nepaslaptis, kiek už remeli teko pakloti? mirksiukas.gif  wub.gif

78 lt (rėminau pati, tiek tik už rėmą su stiklu)
Atsakyti
Reska - nerealu. Grozis - truksta zodziu !!! Fantastinis darbas fantastiskai iremintas !!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 07 31, 12:00)
Libaja, bet jau ten tas vienas rėmas iš kamštinės dangos tai superinis,  thumbup.gif  liuks idėja, kaip jūs jį padarėt?
Nu labai elementariai. Čia kamštinė sienų danga, atsipjoviau juosteles. aplaužiau kraštus, siuvinuką užklijavau ant kartono, ir tuo kamščiu lipalu apklijavau. Va ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 07 31, 16:03)
Įrėminau savo nuogalę

nu super thumbup.gif ant juodos aidos ji netgi tokia paslaptingesnė atrodo bigsmile.gif o ir rėmas jai labai pritinka, toks prabangus su tais auksiukais biggrin.gif
Atsakyti
Jurgita L.
Pasidalinsiu savo patirtimi...
Labai geras daiktas yra isplaunamas markeris (pati tokio neturiu, nes pardaveja idave isnykstanti vietoj isplaunamo).
Markeriu susizymi medziagyte 10*10 langeliu ant aidos.
O savo schema gali uzpiesti su markeriu. Tada nepasimesi kur jau issiuvinejai o ir rezultatas matysis - matysi kiek jau padarei ir kiek dar reikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elytukas @ 2009 07 31, 17:31)
Jurgita L.
Pasidalinsiu savo patirtimi...
Labai geras daiktas yra isplaunamas markeris (pati tokio neturiu, nes pardaveja idave isnykstanti vietoj isplaunamo).
Markeriu susizymi medziagyte 10*10 langeliu ant aidos.
O savo schema gali uzpiesti su markeriu. Tada nepasimesi kur jau issiuvinejai o ir rezultatas matysis - matysi kiek jau padarei ir kiek dar reikia  bigsmile.gif

o kaip tas isnykstantis markeris? ar patogu siuvineti? per kiek laiko isnyksta?
Atsakyti