QUOTE(JuodaKatytė @ 2009 07 31, 15:07)
tai as taip ir darau kai nuvezu savaji i zvejyba, kadangi nuo kranto jis zvejoja, tai as masinoj ramiai atsisedus krapstinejuos
na saunu kai abieju hobiai taip suderinami
Papildyta:
QUOTE(buckizs @ 2009 07 31, 15:08)
Na, as irgi su savo siuvinejimu visur

Net jei zinau kad laiko neturesiu vis tiek imu, o jei kartais laisva minute rasiu

Draugas nemegsta kad vakare siuvineciau, tik kartais susitariu
aha tikrai,gi neduok dieve laisva minute atsiras,o salia nebus siuvinio

nagus galima nusigrauzt
Papildyta:
QUOTE(ssamantaa @ 2009 07 31, 15:45)
Jurgita L
Aš lengviau schemoje susigaudau, nes jei darau viska pagal kitus langeliu o ten yra klaida, iškart viskas blogai, o su langeliais galima klaida tuoipat surasti
Šiap dabar kai vasara tai siuvinėt beveik visada gali, o gryžus iš mokyklos, namu darbai prieš akis ir viskas , ojei koks kontrolinis tai nebeprisėdu

tai dabar netinginiauju ir einu i prieki, nes žinau kad vėliau bus sunkiau, o šaip aš taipat kaip ir visos su siuvinejimu i kelione
Klausimas man toks yra, kokiom adatom pamegusios pačios siuvnėt? Aš tai su bukom, bet kai pajamu i rankas smailia tai labai pirštus išsibadau

ant tiek pripratau su buka kad net baisu smailia imti, ir dar, ar jum taipat greit pajuoduoja adata, aš jau labai dažnai keisti turiu, o siuvini iemu tik švariom rankom
na man irgi laiko vasara daugiau tam,nes nuo rudens irgi kai prasideda univeras,maziau laiko lieka...o dar kai lelius ziema gims

tikiuosi rasiu laiko net ir tada nors truputi,kad vel visiskai neatitrukt nuo rankdarbiu