QUOTE(Medute28 @ 2009 09 25, 10:27)
Labas rytas

Kruopa, negalima tokio krūvio dėti mažam vaikui, ypatingai dar kūdikiui, reikalinga pertrauka. Va mano mažei ir be pertraukos buvo daromas masažas, tik petraukavom tada, kai sirgom..tačiau buvo akivaizdu, kad vaikas pervargęs, tapo irzli, nenoriai darė pratimus, o va po priverstinės pertraukos, tada ir supratom, kad jos būtinos, ji tiesiog spygavo iš džiaugsmo, kad ji vėl mankštinasi, sportuoja Andrėja pailsėjo pati morališkai ir fiziškai. Kiek kalbėjausi su mūsų kineziste, tai jei daromas masažas ir mankšta, daugiau tą dieną vaiko nereikia kamuoti, nes gali pervargti..suprantu troškimą daryti viską, kad būtų rezultatas, bet iš pervargusio organizmo rezultato negausi. Organizmui reikia duot pačiam pradėti dirbti, o ne visą laiką tik stumti ir traukti. Va mes po dviejų seansų manštos.Galiu pasakyti, rezultatas pradėjo matytis tik praėjus savaitei, kai buvo daroma pertrauka. Juk ir vaistus geriant rezultato nebūna iš karto ( kalbu apie tikras ligas o ne apie negalavimus

) masažas, jei jis profesionalus, suaktyvina apytaką ir fiziologinius taškus tikrai ne kelioms minutėms, jis jaučiamas dar ir kitą dieną

todėl ir derinamos mankštos, kad jis būtų efektyvesnis..aišku, čia kaip visuomet tik nuomonė
nesutinku, bet priimu kaip nuomone
QUOTE(joolita @ 2009 09 25, 12:12)
sveikutes,
va katik gryzom is ortopedo. padare nuotrauka klubu. tai isnire pas migle klubai reikia sake operuoti.
sedziu ir verkiu. nezinau ka daryti. su neurologe miglutes snekejau, sake kad ta operacija tik laikinai pades, jie vel isnyra. nes smegenys siuncia signalus neteisingus,kojos isitempia ir taip su laiku snyra.
nezinau ka daryti,ka galvoti. pasimetus visa.
o Dieve, zinau kaip baisu, o dar baisiau kai nieko apie tai neismanai, laikykites abi
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 09 25, 13:01)
100% jokiu pertrauku!buvau pricitavus bet tik svist ir viskas dingo pritariu Perlinei kruopai.viskas idetas darbas nueis suniui ant uodegos per tas 2 savaites
Kas taip sake?nesutinku visiskai pertrauka daroma kada serga.viskas kitokie pasiteisinimai negalioja.mankstintis vaikai nenori nes jiems skauda,prasideda manipuliacijos,oziavimasis,randa mamu silpna vieta ir ja naudojasi

jei masazuoja profai zinoma papildomai nereik daryt dar ir namie,bet manksta turi but kasdien,raumuo turi dirbt visada!
QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 09 25, 15:26)
Sveikos,
Aš irgi pritariu perlinei kruopai, Ramunkai, kad jei nori tikrai gerų rezultatų, mankšta būtina kasdien ir bent po pora kartu. Nors ir tarp metodisčių yra įvairių nuomonių, vienos normaliai pasako kiek reikalinga mankšta, kitos vos kelis pratimus parodžiusios veja iš mankštos kad "nepersidirbt", nesuprasi jų. Kiek aš turėjau metodisčių beveik pas visas išgirdau skirtingas nuomones, sutapo nuomonės tik mano mokyklos buvusio metodisto ir dabar dramos vadovo, neveltui vyrai. Nori palaikyti forma dirbk po truputėlį, nori rezultato - junk kasdienį mankštos konvejerį du, jei yra galimybė ir triskart dienoj. Ir tai tikra teisybė. Nes pamenu kai ir mokykloj dažnai palankydavau mankštas, metodistas labai nesisackindavo su manim, išsyk beveik lakstydavau. Bėda tik kad mokyklos laikais labai buvau išmokus sirgt, paskutinėse klasėse dėl bernų bėgdavau iš mankštų, kur nors mankštai skirta laiką prasibudavom, tai kokia savaite paėjus į mankštą pastiprėdavau, dvi pramazinus vėl apstingdavau. Tai ir rezultatai tokie migloti buvo. Dabar pas metodistes dirbdama nuolat jaučiau kad kažko nedadarau bet paprašius didint krūvį sulaukdavau tik išpūstu akių kad visko užtenka. Užtekti gal ir užteko daugiau neapstingt bet gerėjimas milimetriukais ėjo. Dieve kaip negaliu atsidėkot dievuliui kad patekau dabar į dramos vadovuko geležinius gniaužtus.

o ji gi musu pavyzdys , manau zino ir ismano ka raso
QUOTE(Medute28 @ 2009 09 27, 00:29)
Sveikutėlės..aš labai pikta...jaučiuosi pavargusi, viskas negerai ir viskas erzina

mažoji nevalgo vėl, miega blogai būna tik ant rankų...norisi greičiau persikelti į savo namus, nes čia, pas tėvus nebeturime vietos..deja, bet taip jau yra..
pagaliau nupirkome kėdutę, tai važinėjasi mažoji su patogumais, o ir mums lengviau, nes ji ir pasiguldo labai gerai ir sukasi aplink savo ašį, tai patogu ją įsodinti ir išimti

bent tiek gerai. Firma Renolux..o vienam forume man tvirtino, kad nėr tokių modelių, kad ir suktųsi ir guldytųsi..ech

tai va, einu dar pasiskaitinėti, bet nebetelpu savam kailyje, reik nusiraminimo ieškoti, bet nežinau kur...veidą išbėrė baisiai, atrodau klaikiai, svoris vėl auga, nors jau buvau numetusi iki savo pastovaus...jaučiuosi klaikiai viduje, o vyras to nepastebi, jis mano, kad man nusibodo statybos ir nesigilina..na ir tegul, atsiras geresnių, gražesnių, jei norės, užsiaugins mažąją, netrukdysiu

nepykit, išsiliejau, nelabai turiu kam pasiguosti iš savų, nes liksiu nesuprasta, nes mano vyras yra labai geras, darbštus, atsidavęs namams ir niekas nesupranta manęs ko aš noriu iš gyvenimo, jei viską turiu...ai...
labos
zinai paskaiciau ir nesinori duoti patarimu ar mokymu, bet tiesa yra tokia kuri is musu nezino kaip yra "lengva" auginti musu angelelius, o save tarytum uzkoncervuoji, bet reikia atsipusti bet jau kelias valandeles per sav., na kas kaip moka ir kam kas teikia malonuma, juk ir man vezys atsirado del organizmui patiriamo steso ir poilsio stokos, o kai pagalvoju apie tuos zodzius kuriuos istare gydytojas mano vyrui ,kad laiku suspejot, baisu lyg siol ka darytu vaikai
todel labai rimtai sakau sustok pailsek, jei reikia issikalbek, issiverk, ar issirek kur miske, jei reikia cerka padaryk,bet padaryk tai, po kuo tu pati pasijaustum gerai, juk tu ne robotas, jie irgi genda. Tau ypac reikia stiprybes ir ramybes ir viskas bus ok
QUOTE(joolita @ 2009 09 27, 18:48)
labukas,
man tai padeda,kai paverkiu. buna tokiu juodu dienu.
o kaip siandiena tavo sveikatele?
o tu neduodi dukytei kokiu raminamu lasiuku? sedalija,ar kokio melisalio.
kai miglute tokia budavo,as jai duodavau. tai ji pervargsta,ar nedamiega. ji greit susinervina pas mane. tai ir ramindavau lasiukais kokiais.
tada ji gerai ir pamiega ir linksma buna. tada gerai ir pavalgydavo.
operacijos atsisakysiu kuriam laikui. bijau,kad miglei tai nebutu paskutinioji.
kiek jai bus lemta tiek ir gyvens, kad tik sirdelej butu jai gera...
tiesa kai mano sunus buna labai neramus as jam visada dedu valerijono saknu, na kvapas nekoks, bet veikia