Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

Liaba,
jungiuos ir aš po savaitgalio gastrolių, prisigastroliavus ly ausų. doh.gif unsure.gif Jau penktadienį rytą atsikėlus truputi užskaudo gerklę, jau buvo pavojaus signalas, pajuto širdelė kad geriau niekur nesibastyt, bet mama turėjo į kaimą lėkt, dar puskė įkalbino kad su savo vaikinu nuveš mus iki vietos ir susigundžiau. Pasiėmiau vaistų nuo gerklės ir lyg nieko viskas buvo, šeštadienį iki vakaro jau geriau jaučiaus. Mamą išleidusi pas tetą į kaimą daržovių derliaus tvarkyti, pati likau senelių kaime pernakvot ir palaikyti bobute prižiurėti likusiai tetai kompaniją. Vakare kad pradėjau čiaudėt. doh.gif Išgerėm su teta ir bobute po porą stikliukų samanės, galvojau pramuš biškelį slogą, ir lyg padėjo, vakar atsikėliau ryte, liulys iki kelių. doh.gif blink.gif Nuo pietų net šaltis kaip pradėjo purtyt, visą kūną maust, vos namo parvažiavau. Išgeriau vaistų nuo peršalimo šiandien jau truputi geriau, nekrečia drebulys, tik galvą kaip švininė nuo slogos. Labai tikiuos iki vakaro viskas apsitvarkys nes rytoj verkiant reik į centrą, pradesim labai rimtas jau repeticijas karavanui po lietuvą, statysim naują spektaklį, tai niekaip negaliu praleist nė vienos repeticijos. doh.gif Taip jau laukiu tų gastrolyčių. Reikės, ir su 40 temperatūrą lėksiu. blush2.gif lotuliukas.gif

Joolituk, būtu labai gerai jei vėl pradėtumėt negyvos jūros druskos procedūrytes, tikrai labai padeda atsipalaiduoti raumenukams, mažina jautrumą. thumbup.gif Ir man labai padeda tokios vonios. Darau jas dusyk į metus kas trys dienas. Dešimt tokių procedurų. Labai liuks. mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labadienis 4u.gif

QUOTE(Medute28 @ 2009 09 27, 22:00)
Ramunka, ne, nuotaikos tos pačios, baubiu ant mažosios baisingai, paskui gailiuosi, atsiprašinėju jos  kas gi mane pavaduos, paleis, su niekuo ji nelieka, tik manim ar tėčiu, o kol orai geri, mes važiuojam prie namo....reikia ieškotis bokso kriaušės 
Jolita, va  Kėdutė

O ka darysi kai i darzeli leisi?ar neleisyt?bus sunku jai adaptuotis,nes dabar visur su tavim cool.gif zinoma mazute ji dar pas tave.bet ir mamai poilsis butinas mirksiukas.gif 4u.gif

Kedute thumbup.gif

QUOTE(joolita @ 2009 09 27, 22:57)
dar mums padedavo,kai maudydavau i vonia dedavau negyvos juros druskos. vaistinese ji parsiduoda, va nesenai pirkau kibirelis 500gr. 25lt kainuoja. uztenka pora sauju ideti. ji gerina kraujo apytaka,raumenukus atpalaiduoja, nervu sistema ramina.
bet ja pastoviai reikia naudoti,tada poveikis buna.
mums santariskese neurologe parekomendavo, ir valerijono lasu galima ilasinti. sampune ir duso zele su levandom naudojam. bendras poveikis buna  thumbup.gif  thumbup.gif  miglute buna atsipalaidavus ir gerai miega.

drinks_cheers.gif as savo Zygi irgi maudydavau juros druskoj,poto valerjono saknu vonias darydavau.labai padedavo ramesnis budavo ir labai gerai miegodavo thumbup.gif

QUOTE(joolita @ 2009 09 28, 08:23)
leksim vezimeli pirkti miglutei. nes savo sketuka jau isaugome. padeveta bet tinkama radau. su paminkstinimais sone.
va koks.
http://images43.fotk...DSCF0543-vi.jpg

Fainas vezimas thumbup.gif

QUOTE(Medute28 @ 2009 09 28, 10:26)
man šiandien apatija, nenoriu nei namie būti, nei važiuoti.....einu ieškot sprendimo

4u.gif

QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 09 28, 12:35)
Jau penktadienį rytą atsikėlus truputi užskaudo gerklę, jau buvo pavojaus signalas,

Griebk visas liaudiskas priemones gydymuisi ir nesusirk mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunka:): 28 rugsėjo 2009 - 13:09
QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 09 28, 12:35)
Liaba,
jungiuos ir aš po savaitgalio gastrolių, prisigastroliavus ly ausų.  doh.gif  unsure.gif Jau penktadienį rytą atsikėlus truputi užskaudo gerklę, jau buvo pavojaus signalas, pajuto širdelė kad geriau niekur nesibastyt, bet mama turėjo į kaimą lėkt, dar puskė įkalbino kad su savo vaikinu nuveš mus iki vietos ir susigundžiau. Pasiėmiau vaistų nuo gerklės ir lyg nieko viskas buvo, šeštadienį iki vakaro jau geriau jaučiaus. Mamą išleidusi pas tetą į kaimą daržovių derliaus tvarkyti, pati likau senelių kaime pernakvot ir  palaikyti bobute prižiurėti likusiai tetai kompaniją. Vakare kad pradėjau čiaudėt.  doh.gif Išgerėm su teta ir bobute po porą stikliukų samanės, galvojau pramuš  biškelį slogą, ir lyg padėjo, vakar atsikėliau ryte, liulys iki kelių.  doh.gif  blink.gif Nuo pietų net šaltis kaip pradėjo purtyt, visą kūną maust, vos namo parvažiavau. Išgeriau vaistų nuo peršalimo šiandien jau truputi geriau, nekrečia drebulys, tik galvą kaip švininė nuo slogos. Labai tikiuos iki vakaro viskas apsitvarkys nes rytoj verkiant reik į centrą, pradesim labai rimtas jau repeticijas karavanui po lietuvą, statysim naują spektaklį, tai niekaip negaliu praleist nė vienos repeticijos.  doh.gif Taip jau laukiu tų gastrolyčių. Reikės, ir su 40 temperatūrą lėksiu.  blush2.gif  lotuliukas.gif

Joolituk, būtu labai gerai jei vėl pradėtumėt negyvos jūros druskos procedūrytes, tikrai labai padeda atsipalaiduoti raumenukams, mažina jautrumą.  thumbup.gif Ir man labai padeda tokios vonios. Darau jas dusyk į metus kas trys dienas. Dešimt tokių procedurų. Labai liuks.  mirksiukas.gif  thumbup.gif

sveikute,
oi tas tavo liulys. vyk ji lauk thumbup.gif cia nuo tokiu oru permainingu. migle irgi siguliavo truputi, bet jau pasveiko, gydytoja namu rezima paskyre. muilinames nuo darzelio, kad kaip ridika galeciau vaika leisti. nes nesinori pusiau pasveikusia leisti.
as pati su druskom megeja pamirkt vonioj. tai nutariau atgaivinti tradicija,migle vos ne arbatoj maudyti,pamenu kaip jai gerai buvo. tai dabar nusipirkome ir mirksim abidvi 4u.gif nes kazkaiptai itempia labai kojyte,kai reikia rengti,ir tokia dirglesne pasidare.
o tau ernesta,ar dare klubu operacija?
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2009 09 28, 10:26)
Labas rytas smile.gif
Jolita, vežimukas lb fainas, jis spec ar paprastas? aš kiek ieškojau vokų-miegmaišių, tai radau vaikų mieste šiaurės miestelyje, ten toks su kailiu natūraliu avies, kaina 179 lt, pigiau nerasi, nes aš neradau, tik brangesnių yra..bet jei Miglutė jau aukšta mergina, tai žinok tada gali tekti siūtis, nes jau dideliems vaikams nėra tokių spec į vežimukus sad.gif
man šiandien apatija, nenoriu nei namie būti, nei važiuoti.....einu ieškot sprendimo sad.gif

cia nespecialus vezimas,na viena SM mamyte pardavinejo,tai va siandiena nupirkom jau. vietoj to,kad masinoj isdausta stikla istatyciau nupirkau vezimeli vaikui. sakau langas plevele apklijuotas,gali ir palaukti,o tokiu vezimeliu tai jau sunkiai rasi uz prieinama kaina.
gal ir tau nepamaisytu i kokia drusku vonia ilysti? kai man nervai nebelaiko,lendu as. pora valerijono tableciu isgeriu. tada apsiraminu.
vaziavome atsiimti langeciu,pasirodo blogai pagamino,tai migle dudavo,kad jas nueme,mat damai svarbu kazkas naujo ant koju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 09 25, 10:27)
Labas rytas smile.gif
Kruopa, negalima tokio krūvio dėti mažam vaikui, ypatingai dar kūdikiui, reikalinga pertrauka. Va mano mažei ir be pertraukos buvo daromas masažas, tik petraukavom tada, kai sirgom..tačiau buvo akivaizdu, kad vaikas pervargęs, tapo irzli, nenoriai darė pratimus, o va po priverstinės pertraukos, tada ir supratom, kad jos būtinos, ji tiesiog spygavo iš džiaugsmo, kad ji vėl mankštinasi, sportuoja Andrėja pailsėjo pati morališkai ir fiziškai. Kiek kalbėjausi su mūsų kineziste, tai jei daromas masažas ir mankšta, daugiau tą dieną vaiko nereikia kamuoti, nes gali pervargti..suprantu troškimą daryti viską, kad būtų rezultatas, bet iš pervargusio organizmo rezultato negausi. Organizmui reikia duot pačiam pradėti dirbti, o ne visą laiką tik stumti ir traukti. Va mes po dviejų seansų manštos.Galiu pasakyti, rezultatas pradėjo matytis tik praėjus savaitei, kai buvo daroma pertrauka. Juk ir vaistus geriant rezultato nebūna iš karto ( kalbu apie tikras ligas o ne apie negalavimus biggrin.gif ) masažas, jei jis profesionalus, suaktyvina apytaką ir fiziologinius taškus tikrai ne kelioms minutėms, jis jaučiamas dar ir kitą dieną smile.gif todėl ir derinamos mankštos, kad jis būtų efektyvesnis..aišku, čia kaip visuomet tik nuomonė  rolleyes.gif

nesutinku, bet priimu kaip nuomone 4u.gif
QUOTE(joolita @ 2009 09 25, 12:12)
sveikutes,
va katik gryzom is ortopedo. padare nuotrauka klubu. tai isnire pas migle klubai  reikia sake operuoti.
sedziu ir verkiu. nezinau ka daryti. su neurologe miglutes snekejau, sake kad ta operacija tik laikinai pades,  jie vel isnyra. nes smegenys siuncia signalus neteisingus,kojos isitempia ir taip su laiku snyra.
nezinau ka daryti,ka galvoti. pasimetus visa.

o Dieve, zinau kaip baisu, o dar baisiau kai nieko apie tai neismanai, laikykites abi 4u.gif

QUOTE(Ramunka:) @ 2009 09 25, 13:01)
100%  jokiu pertrauku!buvau pricitavus bet tik svist ir viskas dingo  pritariu Perlinei kruopai.viskas idetas darbas nueis suniui ant uodegos per tas 2 savaites  cool.gif
Kas taip sake?nesutinku visiskai  pertrauka daroma kada serga.viskas kitokie pasiteisinimai negalioja.mankstintis vaikai nenori nes jiems skauda,prasideda manipuliacijos,oziavimasis,randa mamu silpna vieta ir ja naudojasi  cool.gif jei masazuoja profai zinoma papildomai nereik daryt dar ir namie,bet manksta turi but kasdien,raumuo turi dirbt visada!

drinks_cheers.gif

QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 09 25, 15:26)
Sveikos,
Aš irgi pritariu perlinei kruopai, Ramunkai, kad jei nori tikrai gerų rezultatų, mankšta būtina kasdien ir bent po pora kartu. Nors ir tarp metodisčių  yra įvairių nuomonių, vienos normaliai pasako kiek reikalinga mankšta, kitos vos kelis pratimus parodžiusios veja iš mankštos kad "nepersidirbt", nesuprasi jų.  Kiek aš turėjau metodisčių beveik pas visas išgirdau skirtingas nuomones, sutapo nuomonės tik mano mokyklos buvusio metodisto ir dabar dramos vadovo, neveltui vyrai.  Nori palaikyti forma dirbk po truputėlį, nori rezultato - junk kasdienį mankštos konvejerį  du, jei yra galimybė ir triskart  dienoj. Ir tai tikra teisybė. Nes pamenu kai ir mokykloj dažnai palankydavau mankštas, metodistas labai nesisackindavo su manim, išsyk beveik lakstydavau. Bėda tik kad mokyklos laikais labai buvau išmokus sirgt, paskutinėse klasėse dėl bernų bėgdavau iš mankštų, kur nors mankštai skirta laiką prasibudavom, tai kokia savaite paėjus į mankštą pastiprėdavau, dvi pramazinus vėl apstingdavau. Tai ir rezultatai tokie migloti buvo. Dabar pas metodistes dirbdama nuolat jaučiau kad kažko nedadarau bet paprašius didint  krūvį sulaukdavau tik išpūstu akių kad visko užtenka. Užtekti gal ir užteko daugiau neapstingt bet gerėjimas milimetriukais ėjo. Dieve kaip negaliu atsidėkot dievuliui kad patekau dabar  į dramos vadovuko geležinius gniaužtus.  thumbup.gif

drinks_cheers.gif o ji gi musu pavyzdys , manau zino ir ismano ka raso 4u.gif

QUOTE(Medute28 @ 2009 09 27, 00:29)
Sveikutėlės..aš labai pikta...jaučiuosi pavargusi, viskas negerai ir viskas erzina sad.gif  mažoji nevalgo vėl, miega blogai būna tik ant rankų...norisi greičiau persikelti į savo namus, nes čia, pas tėvus nebeturime vietos..deja, bet taip jau yra..
pagaliau nupirkome kėdutę, tai važinėjasi mažoji su patogumais, o ir mums lengviau, nes ji ir pasiguldo labai gerai ir sukasi aplink savo ašį, tai patogu ją įsodinti ir išimti smile.gif bent tiek gerai. Firma Renolux..o vienam forume man tvirtino, kad nėr tokių modelių, kad ir suktųsi ir guldytųsi..ech smile.gif
tai va, einu dar pasiskaitinėti, bet nebetelpu savam kailyje, reik nusiraminimo ieškoti, bet nežinau kur...veidą išbėrė baisiai, atrodau klaikiai, svoris vėl auga, nors jau buvau numetusi iki savo pastovaus...jaučiuosi klaikiai viduje, o vyras to nepastebi, jis mano, kad man nusibodo statybos ir nesigilina..na ir tegul, atsiras geresnių, gražesnių, jei norės, užsiaugins mažąją, netrukdysiu sad.gif
nepykit, išsiliejau, nelabai turiu kam pasiguosti iš savų, nes liksiu nesuprasta, nes mano vyras yra labai geras, darbštus, atsidavęs namams ir niekas nesupranta manęs ko aš noriu iš gyvenimo, jei viską turiu...ai...
labos sad.gif

zinai paskaiciau ir nesinori duoti patarimu ar mokymu, bet tiesa yra tokia kuri is musu nezino kaip yra "lengva" auginti musu angelelius, o save tarytum uzkoncervuoji, bet reikia atsipusti bet jau kelias valandeles per sav., na kas kaip moka ir kam kas teikia malonuma, juk ir man vezys atsirado del organizmui patiriamo steso ir poilsio stokos, o kai pagalvoju apie tuos zodzius kuriuos istare gydytojas mano vyrui ,kad laiku suspejot, baisu lyg siol ka darytu vaikai verysad.gif
todel labai rimtai sakau sustok pailsek, jei reikia issikalbek, issiverk, ar issirek kur miske, jei reikia cerka padaryk,bet padaryk tai, po kuo tu pati pasijaustum gerai, juk tu ne robotas, jie irgi genda. Tau ypac reikia stiprybes ir ramybes ir viskas bus ok mirksiukas.gif

QUOTE(joolita @ 2009 09 27, 18:48)
labukas,
man tai padeda,kai paverkiu. buna tokiu juodu dienu. 
o kaip siandiena tavo sveikatele?
o tu neduodi dukytei kokiu raminamu lasiuku? sedalija,ar kokio melisalio.
kai miglute tokia budavo,as jai duodavau. tai ji pervargsta,ar nedamiega. ji greit susinervina pas mane. tai ir ramindavau lasiukais kokiais.
tada ji gerai ir pamiega ir linksma buna. tada gerai ir pavalgydavo.
operacijos atsisakysiu kuriam laikui. bijau,kad miglei tai nebutu paskutinioji.
kiek jai bus lemta tiek ir gyvens, kad tik sirdelej butu jai gera...

tiesa kai mano sunus buna labai neramus as jam visada dedu valerijono saknu, na kvapas nekoks, bet veikia thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2009 09 28, 14:12)
kai man nervai nebelaiko,lendu as.

As irgi drinks_cheers.gif biggrin.gif

QUOTE(kruopa perline @ 2009 09 28, 14:13)
o ji gi musu pavyzdys , manau zino ir ismano ka raso

juk ir man vezys atsirado del organizmui patiriamo steso ir poilsio stokos,

todel labai rimtai sakau sustok pailsek, jei reikia issikalbek, issiverk, ar issirek kur miske, jei reikia cerka padaryk,bet padaryk tai, po kuo tu pati pasijaustum gerai, juk tu ne robotas,  jie irgi genda. Tau ypac reikia stiprybes ir ramybes ir viskas bus

Butent drinks_cheers.gif

Sveikatos tau 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Medute jei nepaklausysiu musu patarimu,gausi siknon rimtai bash.gif biggrin.gif friends.gif gaila kad tu toli istempciau tave bent arbatgeriui rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Ramunka:),2009 09 28, 13:08]
Labadienis 4u.gif
O ka darysi kai i darzeli leisi?ar neleisyt?bus sunku jai adaptuotis,nes dabar visur su tavim
..........................................
drinks_cheers.gif Žinoma, mamai butinas poilsis, o ir negerai kai vaikas yra mamos rankinukas. Blogai tai sveikiems vaikams, o neįgaliukams ypač. Kaip esu seniau pasakojus, iki 7m ir aš buvau mamos rankinė, net kai į darželį leido ji įsidarbino mano grupėj šeimininkutė. Tad kokia trauma man buvo patekus į mokyklą neįsivaizduojat. doh.gif Net norėjo atsiimt mama mane, ačiu dievui tėtis ir mokykloj mokytoja, auklėtoja piestu prieš tai atsistojo ir neleido padaryt tokios kvailystės. doh.gif

[quote=joolita,2009 09 28, 13:12]
sveikute,
oi tas tavo liulys. vyk ji lauk thumbup.gif cia nuo tokiu oru permainingu. migle irgi siguliavo truputi, bet jau pasveiko, gydytoja namu rezima paskyre. muilinames nuo darzelio, kad kaip ridika galeciau vaika leisti. nes nesinori pusiau pasveikusia leisti.
as pati su druskom megeja pamirkt vonioj. tai nutariau atgaivinti tradicija,migle vos ne arbatoj maudyti,pamenu kaip jai gerai buvo. tai dabar nusipirkome ir mirksim abidvi 4u.gif nes kazkaiptai itempia labai kojyte,kai reikia rengti,ir tokia dirglesne pasidare.
o tau ernesta,ar dare klubu operacija?
........................................

Veju tą liulį lauk kaip išmanydama, viska padarysiu kad išbarškinčiau jam dantis ir atsikabintu nuo manes. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jau taip jis ne laiku užpuolė mane kad grumsiuos dantim ir nagais. gun_rifle.gif Sveikatytės ir Miglutei 4u.gif
Klubų operacijos neturėjau, iš tos kuno dalytės turėjau tik kirkšnių sausgyslių tempimo operaciją nes buvau pradėjus žiauriai kryžiuot kojas ir jei ne operacija bučiau sėdus vežimėlin. Su klubais problemyčių neturėjau.
..................................................
[quote=kruopa perline,2009 09 28, 13:13]
nesutinku, bet priimu kaip nuomone 4u.gif

todel labai rimtai sakau sustok pailsek, jei reikia issikalbek, issiverk, ar issirek kur miske, jei reikia cerka padaryk,bet padaryk tai, po kuo tu pati pasijaustum gerai, juk tu ne robotas, jie irgi genda. Tau ypac reikia stiprybes ir ramybes ir viskas bus ok mirksiukas.gif
.....................................................

Taip , žmogus ne robotukas, būtina kartais sustot ir pailsėt, išsikalbėt ir nebijot gerai išsiverkt, ir būtina bent kažkiek laiko skirti sau ir tik sau. drinks_cheers.gif Sveikatėlės tau. 4u.gif

Ouj, na ir sucitavau reiškias. blink.gif tikiuos suprasit viską, atskirsčiau dabar savo atsakymus taškučiais. ax.gif Jau čia liulys smegeneles jaučiu užspaudė, begu truputi pagulėt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 28 rugsėjo 2009 - 16:22
kai miglute sloguoja patepu nosyte resorbamo tepaliuku, jis gerai sloga pramusa. ir kai gerkle skauda,kakliuka patepu, ir tu ERNESTYTA pabandyk pateplioti liuly mirksiukas.gif ir po kaldra gulek,siltai ir ilsekis 4u.gif
o vat del tos operacijos net nezinau,kaip ten jai tie klubai isniro verysad.gif
ir mankstinomes...
neurologe sako nuo to perdidelio tonuso,bet ir isitempus ji nebuna visa laika,dazniausiai atsipalaidavus.
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2009 09 28, 18:12)
kai miglute sloguoja patepu nosyte resorbamo tepaliuku, jis gerai sloga pramusa. ir kai gerkle skauda,kakliuka patepu, ir tu ERNESTYTA pabandyk pateplioti liuly mirksiukas.gif  ir po kaldra gulek,siltai ir ilsekis 4u.gif
o vat del tos operacijos net nezinau,kaip ten jai tie klubai isniro  verysad.gif
ir mankstinomes...
neurologe sako nuo to perdidelio tonuso,bet ir isitempus ji nebuna visa laika,dazniausiai atsipalaidavus.

Niu dėl Miglutės aš irgi patarčiau dar dėl viso pikto pasikonsultuot su kitu gydytoju, gal dar kokia klaidelė pasirodė, gal darant nuotrauka Miglutė truputi pajudėjo, gal neteisingas koks vaizdas gavos. Nes tikrai keistoka kad tai išryškėjo tik dabar. g.gif
O man viskas. Einu ieškot virvės ir kartis, nes tik tai belieka. verysad.gif Užremė mama pasimatuot ką tik tempą, 37, 6. doh.gif Pirmu impulsu dar rėžiau kad visvien ryt važiuosiu į repeticiją, bet pati po kelių minučių nuo šoko atsigaivaliuojus susipratau kad jei rytoj važiuosiu galiu taip prisidirbt kad karavaną matyčiau tikrai kaip savo ausis be veidrodžio. doh.gif Parašiau vadovui laiškiuką, paprašiau kad palauktu manes iki ketvirtadienio repeticijos, rytoj jei gali nieko naujo nerepetuotu labai, gal pasigailės dar dievulėlis manes. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis smile.gif
Ernestuk, sveikatukės tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif girdėjau, kad dabar virusas siaučia, reikia saugotis, česnakus kirst, citrinas valgyt ir nesiraukyt ir rengtis pagal orą ir nelakstyt nuogom bambom nono.gif
o aš jau sugedau, negaliu verkti, ar išsekau ar tiesiog dar nepribrendau, bet nu nesiverkia nors tu ką...su vyru likome vienu auto, tai dabar labai sunku, nes kol orai pakenčiami, reikia namuką savo tvarkyti, o mažoji tuo tarpu be masažo būna sad.gif dėl ko aš labai labai pykstu....o dar yra ir kitų reikalų, kurių negalima sutvarkyti be auto, nei batų į taisyklą nuvežt, nei rudeninio megztinio nueit į parduotuvę, niekur..jau protas neišgali kaip viską reikia padaryti ir kad niekas neliktų nuskriaustas sad.gif žinau, kad reikia poilsio, bet kiekvinas centas yra skaičiuojamas, negalime sau leisti jokių poilsių, nes labai norim pabėgti iš mano tėvų namų..labai juose darosi nejauku ir nemiela sad.gif tėvukas pamėgo čėrką, o mama rėkia isteriškai ant jo, nebegaliu klausytis.....o dar mažoji pradeda koncertus savo, jau nebežinau kuom maitint, košės atsisako, nes jau nusibodo, daržovienę valgo valdišką, nes virti nėr sąlygų, o jei ji nėra šviečiai patiekiama (tik nuo puodo) ji jos nevalgo. Nors valdišką kapoja g.gif nuo jogurto ir varškės jai skrandukas stoja, vaisių nevalgo..o visas kitas maistas, kur reikia kramtyti arba laikyti rankoje yra neįmanomas, nes ji arba suvalgo kelis kąsniukus ir viskas tuom baigiasi, o jei įduodu į ranką, per daug suspaudžia kumštuką ir viska virsta trupiniais...tiesa ji viską puola čiulpti ir ryti, o tik paskui, kai jau paspringsta, tada kramto doh.gif kaip gera būtų savo namuky, kur ramu, jauku ir šilta, nes pirkome krosnelę ir jau pasikūrename wub.gif ir mažoji lauke būna daug, kas jai labai patinka smile.gif
Jau kelintą kartą pastebėjau, kad ji pamiršta, jog turi dantukus. Jau ne kartą įsikando į lūpą ar liežuvį..ar ji nesuvokia kad juos turi ar tiesiog dar pamiršta?
Vis jums pasipasakoju ir palengvėja, žinau, kad ir pačioms jums nelengva, todėl man labai svarbus jūsų palaikymas, ačiū 4u.gif aciuks.gif

Jolituk, o tu pas kokį bioenergetiką buvai nuvedus Miglutę?
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 09 28, 23:50)
Labas vakarėlis smile.gif
smile.gif
Jau kelintą kartą pastebėjau, kad ji pamiršta, jog turi dantukus. Jau ne kartą įsikando į lūpą ar liežuvį..ar ji nesuvokia kad juos turi ar tiesiog dar pamiršta?
Vis jums pasipasakoju ir palengvėja, žinau, kad ir pačioms jums nelengva, todėl man labai svarbus jūsų palaikymas, ačiū 4u.gif  aciuks.gif

Jolituk, o tu pas kokį bioenergetiką buvai nuvedus Miglutę?

sveikiute,na jaui dantukai dar naujiena,tai gal ir pamirsta vaikas kad juos turi,visko gali buti mirksiukas.gif migle labai zandukus kandziojo,kai dantuku sulaukem.
vakar snekejau su migles kineziste. sake,kad cia sunki operacija,gali organizmas ir nepriimti svetimkunio,prasideda uzdegimai tada....
vis jauciuos kaip sapne,atrodo ne man tai nutiko. o kas tas bioenergetikas? ka jis daro?
beje,o kur tu gyveni? gal netoli manes lotuliukas.gif as prie zalgirio ligonines.
na tau tikrai nerviskas issekimas,reikia tau is namu pabegi,ar su kokia drauge susitikti pasiplepeti. kad praskaidretu tavo minteles.
laikykis,vaikas jaucia tavo busena. ir ji nuo to gali buti nerami.
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 09 28, 22:22)
Niu dėl Miglutės aš irgi patarčiau dar dėl viso pikto pasikonsultuot su kitu gydytoju, gal dar kokia klaidelė pasirodė, gal darant nuotrauka Miglutė truputi pajudėjo, gal neteisingas koks vaizdas gavos. Nes tikrai keistoka kad tai išryškėjo tik dabar.  g.gif
O man viskas. Einu ieškot virvės ir kartis, nes tik tai belieka.  verysad.gif Užremė mama pasimatuot ką tik tempą, 37, 6.  doh.gif Pirmu impulsu dar rėžiau kad visvien  ryt važiuosiu į repeticiją, bet pati po kelių minučių nuo šoko atsigaivaliuojus susipratau kad jei rytoj važiuosiu galiu taip prisidirbt kad karavaną matyčiau tikrai kaip savo ausis be veidrodžio.  doh.gif Parašiau vadovui laiškiuką, paprašiau kad palauktu manes iki ketvirtadienio repeticijos, rytoj jei gali nieko naujo nerepetuotu labai, gal pasigailės dar dievulėlis manes.  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

tu nejuokauk su tom ligelem. pasigydiki ir ta siausalioki thumbup.gif kad kokios komplikacijos neprasidedu,neduok dieve.
gausi botago,jei nesigydisi lotuliukas.gif
o kaip jau siandiena jautiesi?
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Jolituk, bioenergetikas-žmogus, galintis matyti ligas ir gydyti, aišku, stebuklų jis negali padaryti, bet pagelbėti gali, tačiau yra daug apsišaukėlių...
turim vieną žmogų, kuris mato kas negerai, gydo, pasako kas bus ateity..jo paties dukrytė neįgali sad.gif sakė šią dovaną ir gavo kai ji gimė. Bet jei nevykdai tikslių jo paliepimų, jis tuomet nustoja juos dalinti ir šalinasi tavęs, kas ir nutiko su manimi sad.gif bet aš nevykdžiau dėl savęs pačios duotus paliepimus...jis sakė, kad kai mama bus laiminga, bus laimingas ir vaikas, tai tikra tiesa, bet man ne visad sekasi palaikyti tokią būseną...o jis atsakymus žino per atstumą, matyt pasidomėjo manim kaip sekasi ir nusprendė, kad nesu verta jo patarimų, nes vis tiek jais nesinaudoju..
Po jo apsilankymo Andrėjai pradėjo labai gerėti. Jis mums daug padėjo. Jei norėsi, duosiu jo nr. Pasakysi, kad nuo manęs.
O mes gyvenam prie spaudos rūmų smile.gif Koralai biggrin.gif
Mažoji vakar vakare nenorėjo valgyti. Pavakariams gavo varškės ir vsio, užsirišo maišelis. O pati valgiau virtas bulves ir jai daviau po gabaliuką, tai skaniai čiaumojo kol nepaspringo ir neatpylė varškės su košės likučiais, tada ir pasibaigė ramybė sad.gif klykimas, šaukimas baisulinis, nes gi neskanu...nu žodžiu, kaip diena tiap naujiena doh.gif
verdu ryžius, gal gi valgys, neišbrokavos g.gif
Atsakyti