QUOTE(flamencita @ 2009 08 06, 13:00)
mamos pasidalinkit naujausia patirtim kaip ten su pogimdyvine prieziura?ir mane labai domina: jei prasysiu kad leliuko iskart po gimimo nemaudytu, nesvertu ir nematuotu (veliau po poros valandu kad ta padarytu), o tik apsluostytu ar kalsuys manes kas?
man pogimdyvinė priežiūra tai buvo super

geriau ir tikėtis negalėjau, o dėl leliuko nemaudymo ir nesvėrimo tai nežinau, man tokių minčių nekilo, tai net ir nežinau kaip jos reaguotų
QUOTE(Tila @ 2009 08 06, 15:12)
Temoje perskaičiau, kad adialiuką reikia įsidėti. Jau ir jų nebeduoda?
geriau turėti savo, bet jei neturėsi, tai tikrai suras į ką susukti vaikiuką, bet vistiek maloniau kai savo daiktas, nes paskui ir paltoje pastoviai į tą patį adijaliuką sukdavau, mieliau kažkaip
QUOTE(melisa @ 2009 08 06, 16:28)
o kodel noretum kad is kart nesvertu ir t.t.?
as gimdziau 2007 07 men tai kai vaikiukas gime is kart ji isupo i vienk. vystikliuka (pirkau vaistinej kazkoki ten komplekta i gimdykla. siulau ir jums nusipirkti)issiurbe vandenuka is nosytes, paklause ir pasvere. apsluoste ir padejo man ant krutines. tai tikrai truko labai trumpai. o kol mane tvarke galejau juo dziaugtis. o tada kai atsiguliau i normale lova dave iskart ji pamaitinti ir tik tada ji paeme nupraust aprengt, o mane nuveze i palata. o ten jau ziurek gazuteli svaruteli greit ir atveze:)ir daugiau niekas jo is manes nebuvo paemes

o prieziura tikrai gera.
dabar kai laukiuosi antro mazylio taip pat ten gimdysiu, nes buvau viskuo labai patenkinta