QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 15, 18:39)
Labuka,
Gavau siuntimą į GN, nes jau pasibaigė mano

terminas. Apsilankiau RK. Labai maloniai priėmė, užrašė toniukus, pažiūrėjo kaklelį ir paleido iki antradienio. Aš visus daiktus susidėjau į lagaminą, bet perskaičiau visą jūsų temą ir supratau, kad reikia daiktus į gimdyklą susidėt atskirai. Tik va dėl tų visų siūlų ir bintų tainelabai supratau. Nesinori pirkt nereikalingų daiktų, nes jau ir taip nusipirkau sterilią aprangą vyrui, o RK pasirodo nereikia.
kazkur as pameciau ta lapeli kur viskas surasyta buvo

naturaliam gimdymui mes pirkom palutes, klizma i siulus , ten dar buvo parasyta bintas, bet pagalvojau kad cia nebus reiklainga ir nepirkom, bet tiesa pasakius tai kai reikejo siut jie turejo savo siulus ir mum nieko nesake pirkt, tiesiog as kai buvau pamokelese tai is ansksto jau buvau apsirupinus

klizmos tai jau taip galima sakyt reikalauja

bet jau kai artejom prie siuvimo nuostabaus tai as sakau kad mes turim, ir kad mum tikrai ju gyvenime neprireiks ir jie net nustebo kad cia visaka turim

tik mergytes paluciu nusipirkit daugiau, maza kas, taip nemalonu gulet baloj, jei liks tai veliau ju prireiks tikrai auginant vaikeli ir palatoj apsaugai pasitiest, maza kas