Įkraunama...
Įkraunama...

Bučiavimasis ir apsikabinimai viešoje vietoje

QUOTE(senmerge @ 2012 03 05, 08:33)
Penktosios kolonos atstove ?

nesupratau apie ka tu g.gif
Atsakyti
QUOTE("???" @ 2012 03 08, 21:21)
nesupratau apie ka tu  g.gif

Visagalis GOOGLE thumbup.gif
Atsakyti
O aš buvau kelis kartus papuolus į tokią situaciją, kad draugai, leidę laiką kartu, pradėjo plėšti meilę... Vienas kartas - per draugės gimtadienį. Vaikinas draugei dar buvo "šviežias", tai visą vakarą jie ten glėbesčiavosi, o prie stalo, kad dėjo laižiakų blink.gif man net apetitas subjuro. Bandžiau toleruot draugės elgesį, neva jos gimtadienis, tad ką nori, tą daro. Bet įspūdis deja iki šiol likęs negeras.

O kitas kartas: sumanėme pažaisti boulingą keturiese. Kita porelė buvo daugiau suinteresuoti glėbesčiuotis, nei žaisti, tad buvo neitin įdomu smile.gif o kai vaikinukas pasiguldė panelę ant kėdžių ir jie ten bučiavosi kelias minutes pasilenkę - mes tuo metu nežinojome, ką daryti, ką sakyti, tiesiog laukėme kols baigs, kad galėtų eiti numušti kėglius biggrin.gif

Šiaip tikrai nėra malonūs tokie atvejai, man tai siejasi galbūt net su tam tikro laipsnio menalitetu, žmonių supratimu, orientacija aplinkoje. Viena yra švelnūs, šilti prisilietimai, visai kas kita - viešas aistros demonstravimas. Čia gal tam tikras dėmesio poreikis taip išreiškiamas ? g.gif
Atsakyti
Man taip pat toks jausmų rodymas viešumoje nepriimtinas. Niekam neįdomu, ką tu jauti ar nori šiuo metu padaryti. Reikėtų suvokti, kur, kas priimtina, o kur ne. Glėbeščiuotis viešumoje ir laižytis, manau, tikrai netinka. Mano manymu, tai tiesiog dėmesio trūkumas ir noras pasirodyti, kad, žiūrėkit, aš turiu vaikiną/merginą.
Dažniausiai ryšys tarp žmonių, viešai nerodančių savo jausmų, daug stipresnis nei tarp tų "beprotiškai įsimylėjusių".
Atsakyti
Kol pora jauna- lai glėbesčiuojasi, bučiuojasi. Čia jau ne mentalitete jų problema, o aplinkinių požiūryje. Aišku, jei seilės tykšta laisvai- susiduriama su kitu reiškiniu biggrin.gif

O kad rodo jausmus, nes nori pasirodyti, kad turi vaikiną/merginą... Išskaičiavimas. Dažnai visi aplinkiniai išnyksta.
Atsakyti
bučiavimas,glebesčiavimas nesukelia blogų minčių,bet kai man buvo dvidešimt,važiavau traukiniu,vagonas buvo pustuštis,porelė pradėjo nuo bučinių,o baigė seksu,tad turėjau susirinkti daiktus ir dingti
Atsakyti
QUOTE(Karolina_22 @ 2012 03 11, 11:23)

Dažniausiai ryšys tarp žmonių, viešai nerodančių savo jausmų, daug stipresnis nei tarp tų "beprotiškai įsimylėjusių".[/i]

Ne visada mirksiukas.gif . Man patinka visakas kas beprotiska blush2.gif
Atsakyti
QUOTE("???" @ 2012 03 11, 18:47)
Ne visada  mirksiukas.gif . Man patinka visakas kas beprotiska  blush2.gif

Kai zmogui vaikysteje,paauglysteje truko demesio,jis bando ji gauti,bet kokiomis priemonemis,net ir suauges blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neta&: 11 kovo 2012 - 22:30
QUOTE(Neta& @ 2012 03 11, 23:29)
Kai zmogui vaikysteje,paauglysteje truko demesio,jis bando ji gauti,bet kokiomis priemonemis,net ir suauges blink.gif

Cia jau nusigrybavai mirksiukas.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolina_22 @ 2012 03 11, 11:23)
Man taip pat toks jausmų rodymas viešumoje nepriimtinas. Niekam neįdomu, ką tu jauti ar nori šiuo metu padaryti. Reikėtų suvokti, kur, kas priimtina, o kur ne. Glėbeščiuotis viešumoje ir laižytis, manau, tikrai netinka. Mano manymu, tai tiesiog dėmesio trūkumas ir noras pasirodyti, kad, žiūrėkit, aš turiu vaikiną/merginą.
Dažniausiai ryšys tarp žmonių, viešai nerodančių savo jausmų, daug stipresnis nei tarp tų "beprotiškai įsimylėjusių".

Sutinku 100% mano nuomonė lygiai tokia pat thumbup.gif jau po savaitės draugystės su savuoju pasakiau, kad man jokio malonumo bučiuotis viešumoje, ir jis to iš manęs tikrai nesulauks smile.gif
Atsakyti
Gražu kai poros šiltai bendrauja, apsikabina, pakšteli į kaktą ar dar kur, bet kai vos ne rūbus vienas nuo kito plėšia...nesmagu tokioje draugijoje būti aplinkiniams žmonėms.
Atsakyti
QUOTE(Karolina_22 @ 2012 03 11, 10:23)

drinks_cheers.gif su viskuo, su paryskintu sakiniu sutinku isvis 300% drinks_cheers.gif

gražu kai poros viešumoje vaikšto susikabinę rankutėmis, prisglaudžia, apkabina per liemenį, pakšteli į žandą ar lūpytes, bet kai laižosi, glėbesčiuojasi ir apskritai `negali atlipti vienas nuo kito`, tai yra apgailėtina.. apie laižekus ir visus glėbesčiavimusis turiu omeny visus atvejus, ir tai tikrai tiek kultūros, tiek mentaliteto parodymas. ir nebūtina suversti jauniems žmonėms, aš būdama paauglė viešumoje taip nesielgiau, nes man buvo šlykštu. bet lygiai taip pat negaliu pakęsti porų, kurios nesilaižo ir nesiglėbesčiuoja, bet šiaip draugų kompanijoe `negali atlipti vienas nuo kito`. o toių žinau daugybę, kai prasėdi visą vakarą vienas šalia kito sulipę ir apsikabinę, negali talipti nei minutei, kai neduok dieve dėl kažkokių aplinkybių turi atsisėsti atskirai doh.gif kai net į tualetą lydi vienas kitą ir t.t. nu tai jeigu taip negali atsilipinti, tai sėdėk dviese, kam tada eiti su draugų kompanijomis, jei vistiek gaunasi, kad būni tik su savo antrąja puse. nors tokių `įsikibusių` porelių meile taip pat labai abejoju.
Atsakyti