O aš buvau kelis kartus papuolus į tokią situaciją, kad draugai, leidę laiką kartu, pradėjo plėšti meilę... Vienas kartas - per draugės gimtadienį. Vaikinas draugei dar buvo "šviežias", tai visą vakarą jie ten glėbesčiavosi, o prie stalo, kad dėjo laižiakų

man net apetitas subjuro. Bandžiau toleruot draugės elgesį, neva jos gimtadienis, tad ką nori, tą daro. Bet įspūdis deja iki šiol likęs negeras.
O kitas kartas: sumanėme pažaisti boulingą keturiese. Kita porelė buvo daugiau suinteresuoti glėbesčiuotis, nei žaisti, tad buvo neitin įdomu

o kai vaikinukas pasiguldė panelę ant kėdžių ir jie ten bučiavosi kelias minutes pasilenkę - mes tuo metu nežinojome, ką daryti, ką sakyti, tiesiog laukėme kols baigs, kad galėtų eiti numušti kėglius

Šiaip tikrai nėra malonūs tokie atvejai, man tai siejasi galbūt net su tam tikro laipsnio menalitetu, žmonių supratimu, orientacija aplinkoje. Viena yra švelnūs, šilti prisilietimai, visai kas kita - viešas aistros demonstravimas. Čia gal tam tikras dėmesio poreikis taip išreiškiamas ?