Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų pervedimai į užsienį/Lietuvą

QUOTE(chantele83 @ 2011 04 27, 13:38)
Aciu uz atsakyma, bet tai kaip suprantu reikia Barclay banke saskaita tureti? Pas mane Loyds TSB..  g.gif

Nera skirtumo, kuriame banke turite saskaita, jus darysite pavedima is LT savo saskaitos i opal sakaita LT, o gausite ir i Loyds'a, patvirtinta, nes pati tai dariau i Loyds banka is LT saskaitos (swedbank). Visos salygos tos pacios, pasiskambinkite, uzsiregitruokite. Labai malonus ir geras aptarnavimas. Gal ta pacia diena pinigeliu ir negausite, bet kita tai tikrai. Ir dar jei suma ne maza, tai turekite savo asmens dokumenta nuskanuota (turbut reikalaus meilo su ID patvirtinimu, bent man reikejo).
Tikiuosi padejo smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos wink.gif

Kadangi pati gyvenu ir studijuoju užsienyje tai irgi susidūriau su tokia pat problema. Pinigų pervedimai dažniausiai brangūs ir užtrunka ganėtinai ilgai. Studijuoju finansus todėl nusprendžiau panagrinėti šią temą plačiau viename iš savo kursinių, galbūt tai ateityje padės palengvinti tarptautinius pinigų pervedimus. Norėčiau paprašyti Jūsų pagalbos ir užpildyti trumpą klausimyną apie tarptautinius pinigų pervedimus. Ši apklausa yra anglų kalba ir gali užpildyti visi kuriems bent kartais tenka pervedinėti pinigus iš Lietuvos į UK arba iš UK į Lietuvą. Labai Jums ačiū už pagalbą.

Štai nuoroda: http://www.surveymonkey.com/s/X59G659
Neturėtų užtrukti ilgiau nei 2 min. Anketoje yra 10 klausimų.

Kolkas kiek pastebejau tai norint vesti labai dideles sumas patogiausia naudotis bankais nes saugiausia. Norint persivesti labai greitai geriausia Western Union arba MoneyGram, tačiau labai brangu ir negalima persivesti tiesiai į banką. Opal visai neblogai vidutiniškom sumom, greitumas irgi neblogas, bet norėtųsi kažko dar greitesnio ir pigesnio smile.gif

Atsakyti
QUOTE(NatalijaKat @ 2011 07 05, 11:51)
Sveikos mamos wink.gif

Kadangi pati gyvenu ir studijuoju užsienyje tai irgi susidūriau su tokia pat problema. Pinigų pervedimai dažniausiai brangūs ir užtrunka ganėtinai ilgai. Studijuoju finansus todėl nusprendžiau panagrinėti šią temą plačiau viename iš savo kursinių, galbūt tai ateityje padės palengvinti tarptautinius pinigų pervedimus. Norėčiau paprašyti Jūsų pagalbos ir užpildyti trumpą klausimyną apie tarptautinius pinigų pervedimus. Ši apklausa yra anglų kalba ir gali užpildyti visi kuriems bent kartais tenka pervedinėti pinigus iš Lietuvos į UK arba iš UK į Lietuvą. Labai Jums ačiū už pagalbą.

Štai nuoroda: http://www.surveymonkey.com/s/X59G659
Neturėtų užtrukti ilgiau nei 2 min. Anketoje yra 10 klausimų.

Kolkas kiek pastebejau tai norint vesti labai dideles sumas patogiausia naudotis bankais nes saugiausia. Norint persivesti labai greitai geriausia Western Union arba MoneyGram, tačiau labai brangu ir negalima persivesti tiesiai į banką. Opal visai neblogai vidutiniškom sumom, greitumas irgi neblogas, bet norėtųsi kažko dar greitesnio ir pigesnio smile.gif

Sveiki.Iskilo tokia problemele.Negaliu dasiskambinti i opal transfer(esu Lietuvoje),koki koda tik nerinkau, vistiek mobiliame tel. sako kad toks numeris neegzistuoja.Gal kas gali pagelbeti,paaiskinti,kaip jiems dasiskambinti esant Lietuvoje.Dekui isanksto
Atsakyti
Iš anksto atsiprašau jei ne į temą 4u.gif išvykau iš UK ir palikau ten atidarytą Lloyds banko sąskaitą, nes tiesiog tuo metu negalėjau jos uždaryti, dabar man nusiiminėjant pinigus LT kažkaip gavosi kad yra minus 4,86 svaro ir nuolat ateina žinutės kad sąskaitoje turėtų būti minimum 1 svaras, gal kas patars, kaip elgtis, būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(butėė @ 2011 08 09, 12:21)
Iš anksto atsiprašau jei ne į temą 4u.gif išvykau iš UK ir palikau ten atidarytą Lloyds banko sąskaitą, nes tiesiog tuo metu negalėjau jos uždaryti, dabar man nusiiminėjant pinigus LT kažkaip gavosi kad yra minus 4,86 svaro ir nuolat ateina žinutės kad sąskaitoje turėtų būti minimum 1 svaras, gal kas patars, kaip elgtis, būčiau labai dėkinga 4u.gif

Kiek zinau,jei neturi overdraft paslaugos(kai leidzia i minusa nuimt),tada Lloyds ir kiti bankai bauda uzdeda.Man rodos Loyde 40 svaru ir uz kiekviena nesumoketa diena,dar pridedama po 6 svarus.

Papildyta:
Buvo taip vienai moteriskei,kad is keliu pyskiu,susidare pora simtu skolos,kai grizo i uk ir gavo alga,visus nusirase ir bauda parode tik tada,kai saskaita pliuse buvo.Kol minusas buvo,net nerase,kad bauda yra.
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2011 08 09, 16:56)
Kiek zinau,jei neturi overdraft paslaugos(kai leidzia i minusa nuimt),tada Lloyds ir kiti bankai bauda uzdeda.Man rodos Loyde 40 svaru ir uz kiekviena nesumoketa diena,dar pridedama po 6 svarus.

Papildyta:
Buvo taip vienai moteriskei,kad is keliu pyskiu,susidare pora simtu skolos,kai grizo i uk ir gavo alga,visus nusirase ir bauda parode tik tada,kai saskaita pliuse buvo.Kol minusas buvo,net nerase,kad bauda yra.

Tai tada taip išeina kad aš turiu overdraft paslaugą nes į minusą man leido nuimti g.gif
Atsakyti
sveikos, nesu tikra kurioje temoje to klausti, bet galbut jus zinote ar reikia deklaruoti pinigelius atsivezant is lt ir norint padeti i banko saskaita uk? pvz 10 tukst.svaru? t.y ar man atejus i banka manes neklaus is kur tokia suma? g.gif
Atsakyti
QUOTE(butėė @ 2011 08 09, 16:57)
Tai tada taip išeina kad aš turiu overdraft paslaugą nes į minusą man leido nuimti g.gif

Leist gal ir leido,tik jei neturi nustatytos sumos,kuria gali imt i minusa,tai tada baudzia uz tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(butėė @ 2011 08 09, 14:21)

labai blogai padarei,kad nesusitvarkei su situo banku.Bauda uz pereikvota saskaita milzininska,kiekviena diena skaiciuojasi,kaip jau minejo.Dabar tik viena iseitis vaziuot kuo greiciau i UK ir uzsidarinet.Siandien pazistamas uzsidarinejo saskaita sitam banke,tai dar visokiu mokesciu uzdarymo pripliusavo apie 50sv,taip kad...

Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2011 08 11, 22:49)
labai blogai padarei,kad nesusitvarkei su situo banku.Bauda uz pereikvota saskaita milzininska,kiekviena diena skaiciuojasi,kaip jau minejo.Dabar tik viena iseitis vaziuot kuo greiciau i UK ir uzsidarinet.Siandien pazistamas uzsidarinejo saskaita sitam banke,tai dar visokiu mokesciu uzdarymo pripliusavo apie 50sv,taip kad...

Na, neturiu tokios galimybes vaziuoti i UK...tegul deda tas baudas, vistiek tures uzdaryti mano saskaita, ar as vaziuosiu ten ar nevaziuosiu, ar susimokesiu bauda ar ne...dar girdejau kad maximum gali uzdeti 200 svaru, o veliau tiesiog uzblokuoja ax.gif
Papildyta:
QUOTE(butėė @ 2011 08 12, 10:33)

Papildyta:
P.S.Tuo metu tiesiog negalejau uzdaryti saskaitos, ejau i banka ir sakiau kad isvykstu i LT, jie sake no problem, nebus jokiu mokesciu, po 2 metu saskaita tiesiog uzdarys, o apie toki dalyka kad gali eiti i minusa ne supratimo neturejau, paskaiciavau kiek galiu nusiimti, pasirode kad viskas bus gerai, blogiausiu ateju neduos nusiimti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butėė: 12 rugpjūčio 2011 - 09:38
Overdraft buffer
We will not charge you any fees or interest on a Planned or Unplanned Overdraft if the amount you have borrowed is £10 or less. This means that if you have a Planned Overdraft and exceed your Planned Overdraft by £10 or less, we will not charge you fees or interest on the Unplanned Overdraft but will continue to charge you any fees or interest on the Planned Overdraft. This buffer applies to all current accounts.

Stai info is ju tinklapio, taip kad gal kam bus naudinga kad jei isiskolinimas yra maziau nei 10 svaru ir turi Unplanned overdraft(bent jau toks yra nurodytas mano sutartyje) vadinasi jokiu baudu neturesi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butėė: 12 rugpjūčio 2011 - 12:31
Na, ir ka gi ,viskas tvarkoje su mano saskaita, dabar esu "pliuse" smile.gif gavau el. atsakyma is banko kuris tik patvirtino ka rasiau anksciau
If you are overdrawn by less than £10 you will not receive a charge. However, if you are overdrawn by more than £10 you will be charged a £5 Overdraft Usage Fee.
Beje, kiekvienas atvejis individualus, tai priklauso nuo korteles, pasirinkto plano, netgi nuo to kiek kartu budama minuse atsiskaitinejai 4u.gif
Atsakyti