Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

labukas 4u.gif

pirmą kartą taip staigiai ir taip aukštai kilau bigsmile.gif tik kažin ar ND kokybiški ir laiku buvo - nekenčiu MB komandiruočių doh.gif

http://www.fertility...com/home/23e354
Atsakyti
QUOTE(evelinute @ 2009 08 03, 19:38)

ND atlikot paciu laiku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute @ 2009 08 03, 19:38)
labukas 4u.gif

pirmą kartą taip staigiai ir taip aukštai kilau bigsmile.gif tik kažin ar ND kokybiški ir laiku buvo - nekenčiu MB komandiruočių doh.gif

http://www.fertility...com/home/23e354

Nu tikrai laabai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 08 03, 19:11)
Mergaites  ax.gif  rolleyes.gif

blush-anim-cl.gif man labai geda buvo prisipazinti, kad si ryta pasidariau NT. Nes dar tik 11 DPO ir antra dienele po temp pakritimo  blush-anim-cl.gif.  Pati nesitikejau, kad isryskes, tad padariau, padejau ant lentynos ir isejau i darba. Grizus is karto puoliau tikrinti..... ir radau sviesia sviesia vos vos iziurima II juostele  blush2.gif .

Nenorejau dar nieko sakyt vyrui, bet tas is mano sypsenos viska suprato.. Sako kartais NT nedarei  tongue.gif  na negalejau meluot  blush-anim-cl.gif

Jis kaip tikras vyras pamates pasake, kol II ryskiu nepamatys,- nepatikes  biggrin.gif

Tikiuosi juostele tik ryskes  rolleyes.gif

eik tu sau wub.gif na pasirodyk grafikelį ax.gif ir lauksim ryt ryto kad galėtume garsiai pasveikinti thumbup.gif
aš irgi rytoj gal pakartosiu nors mm turėtų būti treč, ketv, bet ryt jau 14DPO, gal jau turi rodyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhiema @ 2009 08 03, 19:49)

mano grafikelis 9 psl. siandien ryte ikeliau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Zhiema @ 2009 08 03, 19:49)
aš irgi rytoj gal pakartosiu nors mm turėtų būti treč, ketv, bet ryt jau 14DPO, gal jau turi rodyt?  g.gif

14 DPO jau turetu parodyti 4u.gif Lauksiu ryt geru ziniu thumbup.gif
Atsakyti
labai mergaites sveikinu su vaiduokliukais o ryt kad butu ryskus II 4u.gif
as savo grafiko net nerodau bo isvis nesamones o tikrai nebus,taip zemai net nebeidomu matuoti,bet vis dar matuoju,kad kita men tureciau su kuo palyginti blush2.gif
Atsakyti
Oho, kas per diena, kiek vaiduokliu thumbup.gif Lauksim rytojaus thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute9 @ 2009 08 03, 20:15)
Oho, kas per diena, kiek vaiduokliu thumbup.gif Lauksim rytojaus thumbup.gif  wub.gif

is tavo puses irgi wub.gif
Atsakyti
Oj kaip smagu, laukiam naujų nestuke.gif Tikiuosi mums paskleisite daug virusiukų ir mes čia neužsibūsime wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Kokios naujienos bigsmile.gif Mergaites linkiu,kad tik rysketu vaiduokliukai wub.gif
O as ryt keliauju pas gine,dar mmm nepraejo,jauciu ryt dar teplios,tai kazi ar gales normaliai apziureti g.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(valiusiuke @ 2009 08 03, 14:17)
:... mažuliukas rausvas vaiduokliukas....

QUOTE(Chenelle @ 2009 08 03, 19:11)
....sviesia sviesia vos vos iziurima II juostele.....

Mergaites koks saunus vakaras pilnas vaiduokliu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Linkiu, kad jau rytoj tie vaiduokliai raudonetu raudonetu ir storetu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 08 03, 22:20)
Sveikutes 4u.gif
Kokios naujienos bigsmile.gif Mergaites linkiu,kad tik rysketu vaiduokliukai wub.gif
O as ryt keliauju pas gine,dar mmm nepraejo,jauciu ryt dar teplios,tai kazi ar gales normaliai apziureti g.gif  cool.gif

Apziures, tik nepergyvenk irnesakyk.gif
Atsakyti
Chenelle bigsmile.gif bigsmile.gif slapuke tu mirksiukas.gif Na ir iš tavęs lauksiu žinių ryt iš ryto thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti