Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(LauraButkiene @ 2009 08 02, 11:42)
cray.gif  cray.gif  cray.gif  neiseina nei zodzio parasyti.....
( siandien musu vestuviu metines tai stai kokia dovanele turiu  cry.gif  )

Sveikinu tave su dviguba proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nerodo kas ten pas tave atsitiko, bet taip galvoju, kad mmm atejo friends.gif nepergyvenk tu taip, turi svarbiausia tiket, kad viskas bus gerai thumbup.gif , savo atveju galiu pasakyt, kad geriau nebuciau pastojusi, kad paskui prarast savo vaikeli, o butent ateitu tada kada viskas butu gerai, gal ir jusu mazylis laukia savo eiles, linkiu tau is tikruju is visos sirdele, kad ko greiciau sulauktumet savo angelelio, man irgi visa laika norejosi, kai buvom kartu jau 10m. va gal bus gera mums dovanele, bet deja visa laika ateidavo mmm ir tokiu progu buvo daug, vyro 35m. ir t.t., dabar galvoju nesvarbu kada tai atsitiks svarbiausia, kad butu ir tikiu, kad jau artimiausiu laiku, nes tik tai mane ir palaiko po vaikelio praradimo, taigi neliudek viskas pas jus bus gerai, pagausit savo zirniuka wub.gif

o kai parasiau tau parode grafikelius, tai taisingai galvojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akilezna: 02 rugpjūčio 2009 - 09:50
QUOTE(LauraButkiene @ 2009 08 02, 10:42)

console.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(akilezna @ 2009 08 02, 10:00)
O kaip pries tai krutine budavo skaudanti?  bigsmile.gif

budavo taip palaipsniui stiprumas kildavo. O si karta, vakar ryte tik jautri pasidare, o jau vakare ir siandien skauda. Tikiuosi, kad i gera rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 08 02, 10:49)
Sveikinu tave su dviguba proga  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Nerodo kas ten pas tave atsitiko, bet taip galvoju, kad mmm atejo  friends.gif nepergyvenk tu taip, turi svarbiausia tiket, kad viskas bus gerai  thumbup.gif , savo atveju galiu pasakyt, kad geriau nebuciau pastojusi, kad paskui prarast savo vaikeli, o butent ateitu tada kada viskas butu gerai, gal ir jusu mazylis laukia savo eiles, linkiu tau is tikruju is visos sirdele, kad ko greiciau sulauktumet savo angelelio, man irgi visa laika norejosi, kai buvom kartu jau 10m. va gal bus gera mums dovanele, bet deja visa laika ateidavo mmm ir tokiu progu buvo daug, vyro 35m. ir t.t., dabar galvoju nesvarbu kada tai atsitiks svarbiausia, kad butu ir tikiu, kad jau artimiausiu laiku, nes tik tai mane ir palaiko po vaikelio praradimo, taigi neliudek viskas pas jus bus gerai, pagausit savo zirniuka  wub.gif

o kai parasiau tau parode grafikelius, tai taisingai galvojau.

aciu uz palaikyma wub.gif bet kartais puolu i tokia nevilti, atrodo ka gi as blogo siam gyvenime padariau kad sitaip mane baudzia, kai tik pradejom tyrimus pas abieju jie buvo ne prasti, o su lyg kiekvienais pakartotinais vyro spermiuku mazeja nesuprantam kad dedasi, kodel per 27 ciklus mums nepavyko nei kartelio pastoti???? kartai atrodo kad mums nelemta tureti vaikuciu.....

QUOTE(Chenelle @ 2009 08 02, 10:56)

Aciu mergaites kad esat, kad islkausot kai gera ir kai negera. Be jusu butu dar prasciau..... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LauraButkiene: 02 rugpjūčio 2009 - 10:09
QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 08 02, 08:26)

puikiai laikaisi 4u.gif

QUOTE(valiusiuke @ 2009 08 02, 08:44)

ryt darbe isijungus pc tikiuosi geru ziniu 4u.gif

mmm dar nera? O gal cia velyva 12 dpo implantacija ax.gif neprarask vilties, kol nera mmm 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chenelle: 02 rugpjūčio 2009 - 10:09
QUOTE(Chenelle @ 2009 08 02, 11:08)
mmm dar nera? O gal cia velyva 12 dpo implantacija  ax.gif  neprarask vilties, kol nera mmm  4u.gif

Pralinksminai 4u.gif tiesiog zinau kad ne uz ilgo prasides mmm veliau negalesiu pas jus uzsukti tai is anksto pranesu unsure.gif
iki merginos
Atsakyti
QUOTE(Zhiema @ 2009 08 02, 08:18)
bet aš vistiek juo netikiu  tongue.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(LauraButkiene @ 2009 08 02, 11:13)

iki, lauksim griztancios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 08 02, 10:05)
budavo taip palaipsniui stiprumas kildavo. O si karta, vakar ryte tik jautri pasidare, o jau vakare ir siandien skauda. Tikiuosi, kad i gera  rolleyes.gif

Laikau kumstukus ir linkiu,kad sis ciklas pasibaigtu laimingai 4u.gif
Valiusiuke,neprarandam vilties 4u.gif
LauraButkiene,priklauso 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mergaites kurios pakilusios linkiu ten ir uzsilaikyti ilgam 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

labai noreciau prie jusu prisijungti smile.gif su vyru nusprendeme, kad jau laikas planuoti ntraji leliuka bigsmile.gif
prisijungiau as prie to anglisko grafikiuko, siek tiek duomenu ivedziau, bet dar daug ko nesuprantu. Ypac tu sutrumpinimu tame puslapyje angliskame doh.gif
Kokius jus cia ivairiausius testukus darotes rolleyes.gif as tik NT esu dariusi ir viskas..
Tikiuosi issiaiskinti kaip nors ta grafikeli ir sekmingai pildyti.. na ir tikiuosi teigiamu rezultatu bigsmile.gif
Atsakyti
Laura 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Maniskis siandien toks ax.gif Geriausia visa laika buti uzsiemus, nes tas laukimas, ziurejimas i grafika po simta katu per diena ir svajojimas varo is proto doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaidalina @ 2009 08 02, 12:33)
Sveikutes  4u.gif

labai noreciau prie jusu prisijungti smile.gif su vyru nusprendeme, kad jau laikas planuoti ntraji leliuka  bigsmile.gif
prisijungiau as prie to anglisko grafikiuko, siek tiek duomenu ivedziau, bet dar daug ko nesuprantu. Ypac tu sutrumpinimu tame puslapyje angliskame  doh.gif
Kokius jus cia ivairiausius testukus darotes  rolleyes.gif  as tik NT esu dariusi ir viskas..
Tikiuosi issiaiskinti kaip nors ta grafikeli ir sekmingai pildyti.. na ir tikiuosi teigiamu rezultatu  bigsmile.gif

sveika 4u.gif mergaitės darosi ovuliacijos testus. dėl žymėjimų - aš žymiu tik temperatūra, matavimo laiką ir ND, dar esu pažymėjus O skausmą, galima žymėti gleives. ten dar daaaauuug visko galima žymėti, bet aš tingiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Pakalnute9 @ 2009 08 02, 12:36)

Maniskis siandien toks ax.gif Geriausia visa laika buti uzsiemus, nes tas laukimas, ziurejimas i grafika po simta katu per diena ir svajojimas varo is proto doh.gif
user posted image

Laura 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pakalnute, mane irgi žudo tas laukimas ir spoksojimas kaip išprotėjus doh.gif darbo dienomis nėra kada tai kažkaip užsimiršta ir laikas greičiau praeina, o va savaitgalį tai ir niežti nagai doh.gif dabar pykstu kad NT pasidariau lotuliukas.gif su pirmąja NT dariausi 40cd doh.gif o čia net 30 neišlaukiu
Atsakyti
cray.gif  cray.gif  cray.gif  neiseina nei zodzio parasyti.....
( siandien musu vestuviu metines tai stai kokia dovanele turiu  cry.gif  )

ziauru, bet dar tikek, nu kazkada turi juk pavykti 4u.gif

Papildyta:
dar norejau paklausti, jei O buna, bet buna nepilnaverte, tai i ka tas BT grafikas panasus, i normalu ar daugiau i anovuliacini? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidalina @ 2009 08 02, 12:33)

Sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(Pakalnute9 @ 2009 08 02, 12:36)

kada NT bigsmile.gif

QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 08 02, 14:38)
dar norejau paklausti, jei O buna, bet buna nepilnaverte, tai i ka tas BT grafikas panasus, i normalu ar daugiau i anovuliacini?

kuria prasme O gali buti nepilnaverte blush2.gif Cia kai kiausinelis nebuna pakankamai subrendes arba kai perbrendes?
Papildyta:
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 08 02, 11:23)
Laikau kumstukus ir linkiu,kad sis ciklas pasibaigtu laimingai 4u.gif

aciu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti