Įkraunama...
Įkraunama...

8 mėnuo

manasis jau 8 men ir keletas dienu...
vaikstyne jau gal menuo laiko kaip padejom i sona...nuo tada kai vaikas pats atsistojo ir vaikscioja isikibes smile.gif
dabar prasidejo tevu terorizavimas. sedi ir spiegia - tipo imk uz rankos ir vedziok biggrin.gif kuo puikiausiai eina laikomas uz vienos rankos...uztat dantu vis dar neturim biggrin.gif
ploja katutes ir rekia indenu karo sukio - nu kaip su ranka per burna taip pridengia, atidengia aaaaa sakant biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ENIGMA: 21 rugpjūčio 2007 - 13:32
Sveikuciai

mums uz keliu dieneliu bus 8 menesiukai, esam padyke biggrin.gif

Valgom kosytes, tyreles ir labai megsta kaulyti is mamos ka valgo, labai jau nori paragauti tai po trupuciuka duodu, po mazai.

Jei kvieciu vardu atsako a biggrin.gif
Ko tik nepasakoja mazasis ir br purskia ir bugu ir buga ir gugu ir ne oj kaip smagu su juo, kaip kviecia mane tai suspinga ir sypsiosi ...

Dantuku dar neturim tik kaubureliai styro ir lygtai baltuoja, bet neduoda paziureti bigsmile.gif

Ropoti bando, labai prijuokina, uzpakaliuka tai aukstai iskelia, bet su nosyte pasiremia, jei stovi ant rankyciu, tai uzpakaliukas nuleistas, vis kapstosi ir sliauzia atgal, kartais atsistoja ant keturiu bet vel nusileidzia biggrin.gif
Sedeti pats neatsiseda, biski sunku storuliukas jis sveraia 10, 600 kg

Miegoti mamytei duoda nesiskundziu, ismiega visa nakti thumbup.gif

Stai toks mazylis Matytis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

mano maziukui uz keliu dienu 8 menesiai. Valgome vaisines tyreles, visas koses (megstamiausias maistas), darzoviu su mesyte nemegsta!
Ugis 75 cm, svoris 9,600 kg.
O va su pasiekimais nelabai galime pasigirti, as jau pergyvenu:v artomes, is pusiau gulimos padeties atsisedame, sliauziame ratu, keliame uzpakaliuka, bet ne ropojame, stotis nebandome!Kalbame - mama, tata, dede ir daug nesuprantamu zodeliu!

thumbup.gif
Atsakyti
sveikos. o mum siandien islindo du virsutiniai dantukai. jau turim 6 thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre g: 23 rugpjūčio 2007 - 19:24
QUOTE(giedre g @ 2007 08 23, 20:23)
sveikos. o mum siandien islindo du virsutiniai dantukai. jau turim 6 thumbup.gif
user posted image

mes dar nei vieno. bet vaikstom jau i viena ranka isikibe prilaikyt lygsvara smile.gif bet ne as vaika vedu o jau jis mane. ir jau ne tik namie bet ir lauke vaikstom smile.gif tik kad einam ten kur jam reik, ne kur man ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruta_vyshnia: 23 rugpjūčio 2007 - 19:33
Mums ir jau 8 menesiukai ir kelios dienos. ax.gif ax.gif
Gabis sveria 13 kg fitness4.gif o ugis tai jau gal 76 tikrai yra blink.gif
valgo viska, tik kartais i darzoves su mesa reik kruopelyte druskos, nes net buna burnon neima. o nuo stalo tai jau viska kapoja, labai megsta duona ir batona. Geria virinta piena, jogutus, valgo su malonumu varskytes.
Dantuku tai dar net su ziburiu nerasi assa.gif
ant ranku paimtas malasi i visas puses. Megsta cypaut ir rekt. Lovytei atsiseda ir atsistoja thumbup.gif
Jis ne ropoja o sliauzia kaip sliekas smile.gif o eina tik laikomas uz pazasteliu.
Nupirkom triratuka stumdoma, tai labai fainai daba lauke wazinejames smile.gif Visi aplinkui sypsosi, kad 8 men vaikas jau su "dvirka" varineja smile.gif
o siap tai labai fainuolis mano, ismiega visa nakti, eina pas visus ant ranku, visiems sypsosi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes. Smagu skaityt jusu angeleliu pasiekimus 4u.gif O mano mazulis tikras tinginukas g.gif Nors kasdien darom manksteles, masaziukus, o ir gydytojai sako, kad yra sveikas, stiprus vyrutis.... Siaip, yra labai judrus, daznai net pamperseli neimanoma gerai uzdet- sitaip juda, sukinejasi... Jis visai nenori sliauzti, ropoti, o apie tai, kad pats isikibes atsistotu, tai net nekalbu verysad.gif Kai isikimba i mano rankas, atsistoja, ilgai isikibes stovi, tik dar nezino, kad negalima pasileist, nes bus BUM lotuliukas.gif Gali ilgai pats sedeti, bet pats nesiseda schmoll.gif Daug sneka, ypac megsta te te te..., de de de... Jau pazysta daug daiktu, parodo paprasytas..... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diava5 @ 2007 08 24, 12:54)
Sveikos, mamytes. Smagu skaityt jusu angeleliu pasiekimus  4u.gif  O mano mazulis tikras tinginukas  g.gif  Nors kasdien darom manksteles, masaziukus, o ir gydytojai sako, kad yra sveikas, stiprus vyrutis.... Siaip, yra labai judrus, daznai net pamperseli neimanoma gerai uzdet- sitaip juda, sukinejasi... Jis visai nenori sliauzti, ropoti, o apie tai, kad pats isikibes atsistotu, tai net nekalbu  verysad.gif  Kai isikimba i mano rankas, atsistoja, ilgai isikibes stovi, tik dar nezino, kad negalima pasileist, nes bus BUM  lotuliukas.gif  Gali ilgai pats sedeti, bet pats nesiseda  schmoll.gif  Daug sneka, ypac megsta te te te..., de de de...  Jau pazysta daug daiktu, parodo paprasytas.....    biggrin.gif

Maniskis tai burbuliuoja bele ka. Nesuprasi. o parodyt ir nieko dar nemoka doh.gif Pamato suniuka ar kaciuka, tai tik zvengia balsu ir cypia is laimes biggrin.gif Paprasau parodyt kur mama, ku tete, tai jis tik sypt ir toliau uzsiima sawo reikalais 4u.gif
Atsakyti
Mums jau irgi 8-neri... biggrin.gif mėnesiai...
Sveriam 9700g. ir 73cm.
valgom VISKĄ ir DAUG.. blink.gif lotuliukas.gif tik sulčių jokių nemėgstam.
Turim čielus du dantis... lotuliukas.gif thumbup.gif
visai nesenai pradėjo ropoti ant keturių, ir vakar prisilaikydama už mamos sijono atsistojo.... lotuliukas.gif
pradėjom didėt ir padėjom rodyt savo ožius, kai nepatinka kas tai kad suspiegs - nu tikra merga.... lotuliukas.gif
Didžiausia vaiko laimė, o mamos siaubas - teletabiai. Kompaktas eina 52 min. ir vaikas sėdėdamas gali išžiūrėti net nepasisukdama. blink.gif
Labai myli kitus vaikus ir pamačius savo keturmetį pusbrolį tai krykštaudama nebežino kur pasidėt... lotuliukas.gif
į vaikštynę vis dar įlipa, bet jau dažniau ropot nori...
miega neblogai, tik kai ligos užpuola arba paskutinėm dienom kai taip karšta, tai mieganti zirzia, kartais paverkia, tai vistiek mam gauna atsikelt, tai arbatos, tai paglostyt, tai nuramint... doh.gif
Atsakyti
mano mazoji jau ropoja thumbup.gif . Kaip jus pripratinot prie arbateliu, sulciu? Nu niekaip nesiseka isiulyti nieko gerti, t ik misinuka
Atsakyti
QUOTE(sandriux @ 2007 08 24, 23:49)
mano mazoji jau ropoja  thumbup.gif . Kaip jus pripratinot prie arbateliu, sulciu? Nu niekaip nesiseka isiulyti nieko gerti, t ik misinuka

Pamegink is saukstelio duoti pagerti, mano pazystama taip ir pripratino saviske. o kad sulciu negeria, tai nieko blogo, nes nuo ju neatsigeriama, o kaikuriems net apetitas dingsta. vaikui per diena reiketu isgerti tiek ml skysciu, kiek menesiu, pvz 8 men tai 80 ml slysciu. Na sita viska musu daktaryte sake thumbup.gif
as sawiskiui pastowiai duodu is buteliuko patraukti virinto vandens. kiek geria tiek, reiskia neistroskes. Meginau sulciu duoti, tai mauke kaip slibinas doh.gif bet is ju tai mazai naudos. daba pati kompota verdu ir vandenuka duodu ir mums thumbup.gif
nieko, po biski ir viska gers ir valgys drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzyte @ 2007 08 25, 01:44)
Pamegink is saukstelio duoti pagerti, mano pazystama taip ir pripratino saviske. o kad sulciu negeria, tai nieko blogo, nes nuo ju neatsigeriama, o kaikuriems net apetitas dingsta. vaikui per diena reiketu isgerti tiek ml skysciu, kiek menesiu, pvz 8 men tai 80 ml slysciu. Na sita viska musu daktaryte sake  thumbup.gif
as sawiskiui pastowiai duodu is buteliuko patraukti virinto vandens. kiek geria tiek, reiskia neistroskes. Meginau sulciu duoti, tai mauke kaip slibinas  doh.gif  bet is ju tai mazai naudos. daba pati kompota verdu ir vandenuka duodu ir mums  thumbup.gif
nieko, po biski ir viska gers ir valgys  drinks_cheers.gif

reikes pabandyti su sauksteliu drinks_cheers.gif
Atsakyti