Įkraunama...
Įkraunama...

8 mėnuo

QUOTE(alinaz @ 2007 09 06, 07:34)
turiu klausyma. mano lialius nuo menesio ismiegodavo visa nakti nuo 9 iki 7, bet paskutines 2 savaites keliasi 2 kartus nakti valgyt. kaip atpratinti? kas turejo tokiu problemikiu panasiu 4u.gif ?

Sveikute. Pas mus buvo labai panasiai - nuo menesio ismiegodavo iki pat 7val.ryto. Tik va, kai buvo 3men. po skiepuku mazyliui sukilo temp., ir pora nakteliu del to kelesi. Veliau temp.nebeliko, bet naktimis keliasi iki pat siol. Ir tikrai, pastebejau, jei neduodavau MP, tikedamasi, kad pazirs ir uzmigs, tai tik issibudindavo ir uzmigdyt budavo daug sunkiau, bet ,jei ilgai nelaukdavau, tai uz keliu minuteliu jau vel miegodavo. Be to, buvau skaitinejusi, kad naktiniai maitinimai padeda ilgiau vaikuti ismaitinti MP. O sito as labai norejau... blush2.gif
Atsakyti
dekui mamos uz patarymus drinks_cheers.gif . gal po kazkiek laiko miegosim vel visa nakti?! ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mums jau irgi 8-menesiai thumbup.gif
Musu valgiarastis:
7.30val. 250ml. pieno misinys
11.00 val. pieniska 7grudu kose
14.00val. darzoviene su mesa
17.00val pieniska grudu kose su vaisiais
20.30val. 250ml. misinys, arbatu nemegsta verysad.gif , sultys irgi nelabai, geriau geria misineli g.gif, teks pripratinti, tarpais duodu milupos dziuvesiu pagriausti, gerai pakaso dantenas, jau greit sulauksim ir trecio dantuko. Dar neropojam ir nevaikstom, tik sedziu tvirtai ir stoviu i lova atsiremus siek tiek, bet neilgam. Uz tai ismiegu visa nakti jau nuo 3men. lotuliukas.gif Esu didele ir rubuilike, todel ir sunkiau pajudeti blush2.gif
Atsakyti
Sveikuciai, mums jau 8men ir mes jau mokam daug dalykėliu:
-valgom viska, ka duoda mamyte ar babyte, ypac babytes virtas sriubytes (labai labai stipriai valgom;
-maudomes dušo kabinoj, tiušku tiušku darom, šlapia aplinkui, o kai išlipt reikia, oi bėda doh.gif ;
-plojam katučiu, pats vis ploja ploja ploja;
-sėdim ant puoduko ir vis ka nors padarom, beveik kaskart ka nors padaro kai pasodini, o kai nori RIMTO reikalo sako a-a-a-a, tai begam ant puoduko thumbup.gif ;
-kai nustemba sako UCH, labai graziai stebisi thumbup.gif ;
-svetimu nebijo bet ir pas juos ant ranku nesibrauna;
-buciuoja save veidrodyje stipriai (kiša liežuvi) blush2.gif
-turim 2 dantis, bet turėsim greitai daugiau, labai jau dantenos viršutines išpurtusios;
-stovim isikibe, einam laikomi, tik va ropot neišeina, niekaip galva ir užpakaliukas kartu nepakyla;
-vaikštynėj buna, bet ne per ilgiausiai (bet ilgai ir nereikia)
Žodžiu dalyvis kietas ant ranku sukasi kaip malūnėlis, nepabuna ramus net 5 sekundziu, auga stiprus,sveikaas tfu tfu tfu, kad taip ir toliau smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, mums 4d suejo 8 menesiukai, smile.gif piktas, bet labai judrus mano vaikinukas. Valgo viska ka duodu. Turim du dantukus biggrin.gif ir niekaip neislenda daugiau nors tuoj tuoj turetu. Laksto su vaikstukais kaip vejas, ax.gif tik man visi sako kad negerai tie vaikstukai, bet ropot jis net nebando ir stotis nelabai nori. Kai paduodi rankas tai greit atsistoja bet pats nelabai bando. Sakau gal masazai ar mankstos padetu. Labai moka pasimaivyt. g.gif Grazu ziuret kaip megdzioja viska ir kasdien darosi vis : thumbup.gif gudresnis.
Atsakyti
Sveikos mamytes. Mums 5 d. sukako 8 men. sveriam 9.400 kg, 71 cm ugio. Valgo ivairu maista, ploja katuciu, ropoja, stojasi ir eina kol lova pasibaigs :hihihih: , sedet nemegstam, labiau patinka klupcioti, turi 6 dantukus, vaikstuku nemegsta schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios. Mano vaikinukui ryt - 8 mėn. Sveriam apie 10,5kg. 74cm. Dantų dar neturi, nors intensyviai ieško bigsmile.gif Sėdim puikiai - vežime atsisėdam patys, o kitur niekaip neišeina, tas pats su atsistojimu - lovelėj pats atsistoja, o kitur net nebando g.gif ropoti nemėgsta, tik atbulom šliaužioti, labiau patinka vaikščioti - tiek su vaikštukais, tiek įsikibus į rankas. Labai patinka veidrodis -jei galėtų, tai tikriausiai į jį sulįstų biggrin.gif Televizoriaus žiūrėt negaliu - tiesiog akių nenuleidžia ir dar sekioja kur pultelis ar mobilusis. Šnekumas neišpasakytas ir garsu nenusileidžia. Apetitu nesiskundžiam - valgom visko po truputį - ir daržovienės su mėsa ar be jos ir įvairių kruopų košių ir tyrelių bei vaisių. Dieną miegam dažniausiai po 2 kartus, kartais tik vieną, bet ilgiau -2,5val., o naktys...būna visokios - jei prabunda tik porą kartų - tai jau labai gerai unsure.gif , ryte 6val. prabunda ir rėkdamas prašo mišinio, tada dar porą valandų nusnūsta.
Atsakyti
Reikalingos aktyvios mamytės. Daugiau informacijos mano paraše 4u.gif
Atsakyti
sveikos, mamos. Mano suneliui 24 d. 8 men, atsiseda pats, ropoja labai greitai, atsistoja pats, vaiksto visur kur galima isikibti, stovi vienas, turim 2 dantis ir esame pliki pliki biggrin.gif , bet nieko uzaugs dar tie plaukuciai. apetitu nesiskundziam, valgom koses, vaisius ir ju tyreles, jogurtus ir desertine varskyte, mesyte (jautiena, versiena, vistiena, kalakutiena, triusiena), sneka tik jam suprantama kalba.
Papildyta:
QUOTE(Irma St @ 2007 09 08, 23:28)
Sveikos mamytes, mums 4d suejo 8 menesiukai,  smile.gif piktas, bet labai judrus mano vaikinukas. Valgo viska ka duodu. Turim du dantukus  biggrin.gif ir niekaip neislenda daugiau nors tuoj tuoj turetu. Laksto su vaikstukais kaip vejas,  ax.gif tik man visi sako kad negerai tie vaikstukai, bet ropot jis net nebando ir stotis nelabai nori. Kai paduodi rankas tai greit atsistoja bet pats nelabai bando. Sakau gal masazai ar mankstos padetu. Labai moka pasimaivyt. g.gif  Grazu ziuret kaip megdzioja viska ir kasdien darosi vis : thumbup.gif  gudresnis.

mes i vaiktyne nedejome, sako kad labai negerai, nors labai patogu ir mamai ir vaikui. daug vaiksciojom i masazus kokiu 2 men diena dienon, tai tokios stiprios dabar musu kojytes, kad tuoj vaikscios vienas. Kojytem darem masazus nes stovejom ant pirstu galiuku, kaip balerina, bet , masazu deka viskas susitvarke, tai masaziste grieztai uzdraude deti vaika i vaikstyne.
Atsakyti
Sveikos, mamytės smile.gif Darinai rytoj sueis 8mėn. Ropoja,bėgioja vaikštynėje, mėgsta stovėti, vaikščiuoti laikoma už rankų, tvirtai sėdi. Bandau po truputi pratinti prie puoduko.
Valgom: is ryto mamos piena(MP)
11:00 grūdų košę,MP
14:00 daržovių košę,MP
17:00 pieniška košę,sultis
19:00 vaisiu tyrelę
prieš miegą MP

Turim 2 dantukus ir tuoj jau bus daugiau thumbup.gif
Atsakyti
o mums 8 men. ir dvi dienos, skaiciau skaiciau, bet mano mazute vistik isskirtine, nakti atsikelia, po 5 -8 kartus doh.gif pazindau truputi ir vel miega, jau ir daktarus apvaiksciojom, bet viskas tvarkoje, sake turbut uzsimano zysti, o soskes jokios neima, tai mes su vyru laukiam ir tikimes, kad greitai tai praeis... o siaip mes ir ropojam vejo greitumu, ir sedim, ir stovim pasilaikydamos, kalbam savo kalba, plojam katutes, valgom mamos pieneli, kosyte su mesa darzoviu ir tik grikiu hippo kose su vaisiais neatrandu kitokiosj okios kuria ji valgytu
Atsakyti
sveikos, mums vakar suejo 8men. dantuku dar neturim, valgom gerai, sveriam 10kg, sako tete ateik ir saukia kaciuka, sedi gerai, svetimu nebijo, bele nesiotu, eina pas visus, katuciu ploja,daro ate, vyre vyre kose. ka tobulejam su kiekviena diena, sprendzian kaip daznai lavina balseli pasirekavimais, mums tiks muzikos koservatorijoj, mokslai lotuliukas.gif sekmes visiems, bendraamziams drinks_cheers.gif
Atsakyti