o kaip jums su kalba?snekat ka nors?
QUOTE(mamytea @ 2008 03 27, 11:05)
as ir leksiu pas gyd. del tu maksteliu,gal nustos tinginiaut
nesuprantu
[/url]
burbuliuojam visa laika
Sveikutes
Juokiuos is saves dabar
Sedziu 7 menesiu pasiekimuose ir stebiuos kaip vaikai nieko nemoka, o kad mums jau 8
Tai atsikraustem cia
Benas puikiai atsistoja lovytej, varineja su vaikstyne. Sunkiai sekas atsisest, bet kai nervas paima, tai pavyksta. Bando vaiksciot aplink stala, lova, bet viska reik paimt, tai dazniausiai baigias asaromis. Neropoja
pastovi keturiom ir atsigula ant pilvuko. Vartosi visaip. Naktim randu ant pilvo mieganti. Moka katutes (net dideles ir mazas parodo), padaro ate, caca. Sako tete, baba, caca, ate. Moka pagazdint, pikna mina padaro ir uzcypia
Ant naktipuodzio nenori sest, rieciasi
Dabar eina miegot 9, keliasi apie 8, bet nakti keleta kartu prabunda atsigert arbateles. Diena miega du kart po valanda. Valgo viska, kas tokio amziaus duodama (koses, darzoves, vaisiai, jogurtai, mesyte..) Turi 2 dantis, baltuoja jau ir virsuje dantenos.
Papildyta:
teisingai pasakyta
Juokiuos is saves dabar
Tai atsikraustem cia
Benas puikiai atsistoja lovytej, varineja su vaikstyne. Sunkiai sekas atsisest, bet kai nervas paima, tai pavyksta. Bando vaiksciot aplink stala, lova, bet viska reik paimt, tai dazniausiai baigias asaromis. Neropoja
Papildyta:
QUOTE(vollin @ 2008 03 27, 15:21)
nesuprantu
,kodel jus taip pergyvenat kad vaikas to ar kito nedaro ka kiti jau moka.jug kiekvienas mazius skirtingai vystosi,vieni greiciau kitiem truputi daugiau laiko reik.bet juk nebutina vaikus skubinti kazkokiom mankstelem.leiskit jiems patiems nusprest kada atsisest ar atsistot.url=http://www.supermama.lt/liniuote/2vaikai/]
[/url]
[/url]teisingai pasakyta
QUOTE(Smila 27 @ 2008 03 27, 15:30)
mano kaip tik lauke nemiega
o mano ir laukia miega ir namie svarbu patogu ir isvedintas kambaris
QUOTE(goduke @ 2008 03 26, 09:16)
as pritarciau kad viskas savu laiku ivyksta
maniskis taip pat iki 7 men miegojo su manimi, keldavosi maziausiai 4 kartus per nakti,kol nustojau maitinti krutimi
ivyko kazkoks perversmas
pradejo miegoti visa nakti, is buteliuko negeres pradejo gerti, koses pasidare skaniausi patiekalai, ant ranku paimu tik kaip jau labai pavargsta buti vienoje vietoje, zodziu pasikeite mamos naudai
bet va su sliauziojimu ir vaiksciojimu tai mums dar turbut toli sie pasiekimai, taip pat ir atsisest pats nebando, bet va sedeti tai vienas malonumas 
taip,aš ir prieš 3 sav.pabaigiau maitinti,nes naktys būdavo -košmaras,dabar jau galim pailsėti kai kavalierius lovelėje naktį miega,pačioj pradžioj,net keldavausi pažiurėti ar viskas gerai,keista buvo,kad ilgai miega
Sveiki, ir mum šiandien suėjo 8 mėnesiukai, sveriam 9,3kg, mokam atsistot lovytei, ropoja, puikiai atsiseda pati, mokam katutes, šnekas savo kalba, krykštaujam taip, kad kaimynai girdi
Dantuku dar neturime, bet greit jau turėsime , tikiuosi
Valgom kruopu košytes, daržovių košes su mėsyte, ragaujam varškyte, geriam sultys ir aišku MP. Varinėja su vaikštyne, tik nenori mano mažylė žaist viena, turiu visur su savim nešioti
, be mamos niekur negali
Prikraunu pilna žaisliuku ir kol pati su ja bunu, tai žaidžia, o kai tik išeinu iš kambario, tai prasideda kliksmas
Nakti valgo MP kokius 3 kartus ir užmiega tk su papuku
, nes su tute taip ir nesusidraugavom.
Valgom kruopu košytes, daržovių košes su mėsyte, ragaujam varškyte, geriam sultys ir aišku MP. Varinėja su vaikštyne, tik nenori mano mažylė žaist viena, turiu visur su savim nešioti
Nakti valgo MP kokius 3 kartus ir užmiega tk su papuku
QUOTE(Andza @ 2008 03 27, 16:21)
Sveiki, ir mum šiandien suėjo 8 mėnesiukai
Sveikinam
ir as sveikinu
QUOTE(mamytea @ 2008 03 27, 10:05)
as ir leksiu pas gyd. del tu maksteliu,gal nustos tinginiaut
Manau manksta tikrai nepakenks