Įkraunama...
Įkraunama...

8 mėnuo

QUOTE(Andza @ 2008 04 02, 08:14)
turim silikoninį šepetuką,  geras dalykas  thumbup.gif

Reiks paiekot ir nusipirkt g.gif
Atsakyti
Mano dukrytei siandien jau 8 men thumbup.gif Dar neropoja i prieki, tik stumiasi atgal, ridenasi arba sukasi aplink savo asi. Nusiziuri koki daikta ir bando link jo eiti, bet labai supyksta, kai atbuline eiga tolsta nuo jo biggrin.gif VAlgo viska, daug sneka, megsta juoktis ir zaisti slepyniu, labai tampo mamos kasas doh.gif labai megsta stoveti ir sokineti mamos prilaikoma.
Atsakyti
QUOTE(***zanute*** @ 2008 04 02, 07:11)
Mano irgi labai seilioja  doh.gif Namie vaikstom su seilinukais, o lauke turiu valyt kas min.  doh.gif Manau, jau tokie tie musu mazuliai, kol neisdygs pagrindiniai dantys taip ir kamuosimes. Mes du turim, nors aplink labai baltos dantenos  bigsmile.gif

na ziuriu kad musu maziukai labai panasus drinks_cheers.gif .tik jusu jau truputi daugiau i prieki pazengias. na taip ir toliau laikykites.sekmes jum thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(July @ 2008 04 02, 13:07)
Mano dukrytei siandien jau 8 men

Sveikinam 4u.gif
QUOTE(vollin @ 2008 04 02, 13:14)
na ziuriu kad musu maziukai labai panasus drinks_cheers.gif .tik jusu jau truputi daugiau i prieki pazengias. na taip ir toliau laikykites.sekmes jum  thumb_yello.gif

drinks_cheers.gif aciu aciuks.gif Nelabai jis cia pazenges, tik tiek kad turim du dantis, o jus viena lotuliukas.gif
Atsakyti
manajai vakar suejo 8 menesiai - bet nieko nerasiau nes butumet galvojusios kad meluoju biggrin.gif
Atsakyti
Musu maziukui jau irgi 8 menesiukai drinks_cheers.gif
Pasiekimai visai neblogi g.gif
Vaikis turi tris dantukus,ropoja pirmyn atgal ir vartosi kaip tik imanoma jau senokai.Dabar pagrindinis reikalas yra vaikscioti biggrin.gif Atsitojo pasilaikydamas pufiko gal koki 7 men,o dabnar manieze ir lovyteje jau kaip reikalas suka ratus cool.gif pradesim jau raisioti stalcius,nes tik paliesk ant zemes tai viska atidaro ir isknisa lauk...tiesa dabar kaip toks kulverstukinis laikotarpis kasdiena turim po sviezia gumba arba melyne verysad.gif
Sveria 9,3 kg ir yra 72,5 cm.
Vis dar daznokai sergame persalimo doh.gif laukiam siiiltu oru 4u.gif
Atsakyti
maniskis storuliukas atsisedo 7 menesiu pats o beveik 8niu pradejo ropoti. gbando stotis isikibes i bet ka, pavyszdziui siukliu deze biggrin.gif juokinga kai ji nukrenta blink.gif tongue.gif jei sugeba patekti i vonios kambary bando ilipti i vonia ilipti tongue.gif moka ploti rankomis ir jau sako mama tete, bet belekam biggrin.gif ir dar daro su rankom saule vire biggrin.gif
sveriam 10kg doh.gif ugis 72cm
turim du jau didelius dantis ir dar keturi prasikale virsuj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanitausa: 03 balandžio 2008 - 17:22
o maniskis tik bando stotis, idedu ji i voneli ir pando savo subiniuka kelti tai taip jokingai atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
mano suneliui 8men eina i pabaiga. ka mes mokame: atsistoja lengvai visur, net pasiemes uz mano chalato krastelio.
jau gali keliata sekundziu pastovet nesilaikydamas arba atsitupia pasilaikydamas uz ko nors, pasileidzia ir atsistoja nesilaikydamas ir vel atsitupia. dabar tai labai aktualu, daznai tai daro.
ropoja greitai. beropodamas sustoja ir kelia uzpakaliuka, o galva lenkia zemyn.
virtuvej visos spinteles perziuretos, bulves ir svogunai isragauti. viena spintele turi savo spec, as vis pakeiciu dezutes, puodelius plastmasinius, dar kokiu zaislu idedu, tai turi uzsiemimo, kol as sukinejuos virtuvej. labai sypsosi, juokias, kibina zmones. sako mama, mamam, tete vel pamirsom sakyt, ir siaip "aiskina", "barasi", "pasakoja" sava kalba.
zodziu-linksmas vyrukas smile.gif
sveriam 10.7kg ir ugis 74.5cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigeita: 04 balandžio 2008 - 23:21
nu nezinau kaip paskaitau kiek cia visko visi daro tokio laiko, tai man kazkaip baisu darosi, kad maniskis puses tiek nedaro kiek jusu g.gif verysad.gif mano moka tik sedeti vienas ir vartytis. bet slaiuzti nesliauzia, jam net nepatinka ant pilvo guleti, iskarto pradeda zysti ir atsivercia ant nugaros doh.gif atsisesti pats neatsiseda tai jau ner ka kalbeti kad atsistotu, taciau pastacius stovi pasiremes wub.gif o siaip daug snekam, zirziam ir juokiames wub.gif turim 3 dantis ir labai megstam pavalgyti tongue.gif keliames nakti kada tik uzsimanom, bet labai greitai vel uzmiegam kaip pajauciam kad ciulptukas burnoje tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(goduke @ 2008 04 06, 13:21)
nu nezinau kaip paskaitau kiek cia visko visi daro tokio laiko, tai man kazkaip baisu darosi, kad maniskis puses tiek nedaro kiek jusu g.gif  verysad.gif mano moka tik sedeti vienas ir vartytis. bet slaiuzti nesliauzia, jam net nepatinka ant pilvo guleti, iskarto pradeda zysti ir atsivercia ant nugaros doh.gif atsisesti pats neatsiseda tai jau ner ka kalbeti kad atsistotu, taciau pastacius stovi pasiremes wub.gif o siaip daug snekam, zirziam ir juokiames wub.gif turim 3 dantis ir labai megstam pavalgyti tongue.gif keliames nakti kada tik uzsimanom, bet labai greitai vel uzmiegam kaip pajauciam kad ciulptukas burnoje tongue.gif

Ko tu cia dabar liudi mirksiukas.gif taviskis visai daug daro pagal amziu thumbup.gif As niekada nelyginu saviskes su kitais vaikais, nes kiekvienas vaikas unikalus. Va jeigu vaikas atrodytu pasyvus ar dar kazkoks nelinksmas, tada jau verta susimastyti unsure.gif o jeigu vaikas linksmutis, juda, zaidzia ir daro ka sugeba ir saunu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(goduke @ 2008 04 06, 15:21)
nu nezinau kaip paskaitau kiek cia visko visi daro tokio laiko

Ne visi, maziau imk i galva mirksiukas.gif
QUOTE(July @ 2008 04 06, 15:47)
  As niekada nelyginu saviskes su kitais vaikais

Teisingai drinks_cheers.gif Ne visi vaikai vienodu laiku kazka pradeda daryt, gal tie vaikai kaip tik suauge bus kokie mokslininkai bigsmile.gif
Atsakyti