Viskas čia tvarkoj su tuo Dominyku. Tie, kam nepatinka šis vardas, matyt mieliau rinktųsi visokias Tėjas, Mėjas, Šmėjas ir tt. Pijus, Deimantus ir visokius ten Smaragdus... Išskirtinis vardas jūsų vaiko išskirtiniu nepadarys!!!

Normalus vardas:) Nerinkčiau tokio,nes jis man ne pats gražiausias,bet kas ten žino kaip gyvenime bus.

QUOTE(dominyka123 @ 2011 08 02, 13:42)
mūsų pirmagimis irgi Dominykas
darželyje vaikai vadino Domiu..man pvz netrukdo tas sutrumpinimas

o mane tai nervintu, jei is Dominyko patampa Doniu ir t.t. todel rinkau vardus tokius kad nebutu galimybes sutrumpinti....
QUOTE(Donyy @ 2011 08 03, 09:37)
o mane tai nervintu, jei is Dominyko patampa Doniu ir t.t. todel rinkau vardus tokius kad nebutu galimybes sutrumpinti....
Mane irgi erzina, kai kas nors mūsų vaiką Domiu vadina. Bet ir jis pats nenusileidžia - sako - aš ne Domis - aš - DOMINYKAS! Tai dabar jau ir klasėje vaikai pilnu vardu vadina, todėl jokių problemų

QUOTE(Donyy @ 2011 08 03, 09:37)
O kuo blogai vardų trumpinimas? Juk yra mažybinės formos, tai kodėl negali būti trumpinių?
Savo vaikams davėme pilnas vardų formas, o kreipiamės įvairiai.
man labai grazus ir vyriskas vardas
mano sunenas tokiu vardeliu pavadintas, tai visi ji ir vadina Dominyku arba Domuku, bet tikrai nieks netrumpina

man grazus vardas.

Musu sunus Dominykas, dar kai Domuku sutrumpina , nieko,bet atsiradi giminaiciu ,kurie Domciuku vadina
tie zmones per daug mieli,kad sureiksminciau

Mano sunelis DOMINYKAS, cia yra pats graziausias vardas... (aisku ir sunelis yra pats graziausias, todel toki ir varda jam parinkau, pati graziausia )
apskritai, cia gi kiekvieno asmeninis reikalas, vienam grazus vardas DOMINYKAS kitas VEJAS, man visada buvo idomu, jei yra tokie vardai kaip VEJAS, LIEPA ir t.t. kodel nera pvz traktorius
aisku as tik juokaju... zodziu visi vardai yra grazus, nes mes pavadinam is labai labai dideles meiles...

apskritai, cia gi kiekvieno asmeninis reikalas, vienam grazus vardas DOMINYKAS kitas VEJAS, man visada buvo idomu, jei yra tokie vardai kaip VEJAS, LIEPA ir t.t. kodel nera pvz traktorius

Visai gražus ir Dominykas ir Domas. Kol čia nepaskaičiau tai visai su dom - namas asociacijų nekilo... O trumpinimai Domis ar Domke tai nelabai... Ir geriau jau trys Dominykai nei trylika Pijų
Vyriskas,grazus vardas,liux