QUOTE(sher @ 2010 02 25, 10:17)
o man sios ampules stebuklo nepadare.. naudojau saziningai, sunaudojau visa pakeli, bet plaukai tokie patys.. siaip manau cia normalu, ne visiems gali tikti, juk vienam gerai kitam nelabai, tai as is tu kurioms netiko
QUOTE(sher @ 2010 02 26, 12:33)
kiek slinko tiek ir slenka, ir pats plaukas toks pat, ir auga taip pat

nu zodziu man nebuvo poveikio
Na aš sunaudojau ampulių pakelį ir tuo pačiu naudojau serumą tame stikliniame buteliuke. Tai sunaudojus juos abu gal per pora mėn. plaukai tikrai buvo gerokai apstoję skinkti. Tačiau apturėjau tikrai daug nervų, labai alinančią mėnesio kelionę, vėl kalnas darbų + plaukų dažymas su 2 x spalvos nuėmimu, tai vėl pradėjo slinkti.
Bet... po ano naudojimo karto po kelių mėnesių matosi ataugusių plaukų vos ne tiek pat kiek ir ilgų

Šiaip tai vietom jau plikė švietė, o dabar va pridygę plaukiukų
Pati aš suprantu, kad pas mene čia genai (tėvo plaukai laaaabai silpni buvo) ir nuo vaikystės mama man tai česnakais tai ajerais tepdavo. Taigi, visiškai nesustabdys slinkimo tos ampulės, bet padėti, kad nauji greičiau augtų tai gali. Nors... Slinkimą apstabdo tikrai irgi.
Na ir aišku, reikia žiūrėt ką valgai. JEi prisilaikau dietos arba šiaip mažiau vertingą maistą valgau - iškart matosi ant odos, plaukų ir nagų. Tik daugiau salotų, sėmenų, grūdų košės, ekologiškų vaisių ir po kelių savaičių matosi pagerėjimas.