Įkraunama...
Įkraunama...

Koks Jūsų mobilaus ryšio operatorius?

Tele2 visa laika naudojuos ir esu labai patenkinta, nes buna labai daug ivairiu akciju ir planu smile.gif Dabar esu uzsisakiusi viena plana ir kalbu nemokamai tele2 tinkle o zinutes nemokamai i visus tinklus smile.gif Taigi jei nereikia skambinti i kitus tinklus per menesi pasipildau 5 lt suma ir man pilnai uztenka smile.gif
Atsakyti
Tele2 smile.gif
Atsakyti
Bitė smile.gif bet jau labai suprastėjo, ir kainos pakilo. o dar sutartį pratęsėm doh.gif
Atsakyti
Kai perėjau iš Omnitelio į Tele2, tai taip ir naudoju Tele2 ir esu patenkinta ir kaina, ir ryšio kokybe.
Atsakyti
tele 2:)
Atsakyti
tele2
Atsakyti
Mes buvom visuose tinkluose, Tele2 pradzioj, paskui Bite ir Omnitel. Dabar turime Tele2 ir Omnitel. Omnitel visiskai prastai, pastoviai uzluzta rysys, trukineja balsas, neina prisiskambinti. Uztat Tele2 dziaugiames, nes mokam 3,5 ct/min biggrin.gif
Atsakyti
omnitel, ezys.
anksciau buvo tele2, manau tele2 geriausia.
Atsakyti
Senais laikas naudojausi Extra kortele, po to turejau Pildyk.
Isaugau isankstinio apmokejimo korteliu ir isgijau abonenta Omnitel. Su saskaita perkopiau 100 Lt ir saskaita nemazejo gal puse metu. Atsisakiau.
Tada isigijau Bites abonenta - patiko super, bet skambindavau i visa Bite tik nemokamai, na ir pasinaudodavau netu (beja uz ji nemokedavau). Saskaitos visad budavo iki 30 Lt.
Tada uz ta pati abonenta perejau i Omnitel, vel saskaitos soktelejo!!!! O daugiausia del to, kad n minutes negalima isbuti internete per diena, jau vos tik paspaudus ant interneto nuorodos (nors ir netycia), per diena paiima moketi 3 LT. Konsultante salone pasiule menesini interneto plana, bet jis vel gi 7 LT. Nesamone kazkokia. Gerai kad sutarties nepasirasinejau terminuotes, teko vel grysti po 2 menesi i Bite.
As tik uz BITE. Internete buti tik tuo atveju, jei reikia prisijungti prie internetines bankininkystes, o uz tai Bite neima jokio mokescio;)))) Super..... Mano saskaitos vel tapo iki 30 lt.
Atsakyti
QUOTE(Cukrė @ 2010 03 25, 12:20)
Mes buvom visuose tinkluose, Tele2 pradzioj, paskui Bite ir Omnitel. Dabar turime Tele2 ir Omnitel. Omnitel visiskai prastai, pastoviai uzluzta rysys, trukineja balsas, neina prisiskambinti. Uztat Tele2 dziaugiames, nes mokam 3,5 ct/min biggrin.gif

Jeigu ne paslaptis, kokį planą turite? Tarifo dydis sudomino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2010 03 25, 22:51)
Jeigu ne paslaptis, kokį planą turite? Tarifo dydis sudomino  smile.gif

Planas verslui su visokiais lojalumo bonusais ir tt. Net nezinau kaip tiksliai vadinasi. Tarpusavyje su seima kalbam nemokamai, o i kitus tinklus 3,5ct/min smile.gif
Atsakyti
As tik uz tele 2 thumbup.gif Jau net gavau sms is ju, kad ateisciau pasikeisti SIM kortele, nes pas mane pildyk, o kortele tai dar pati pirmoji, tokia oranzine su geltonom juostelem, net internetas neveikia telefone su ja hihihi.gif
Atsakyti